puno
ali zgrijeseno je, nema kajanja, samo ispravljanja ☝
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ne mogu ja na fitnes zbog problema koji imam sa koljenima. Samo setnje, a to svakodnevno bar sat, dva. I traka, kad su mi koljena u stanju dobrom. Kad ne, jedva i hodam.Vrag wrote: 27 Jan 2020, 23:47
Pa idi na fitnes sad kad imas vremena. Samo neka se krece i nesto radi
a kako ti pokvari koljenauvijek_kontra wrote: 27 Jan 2020, 23:53Ne mogu ja na fitnes zbog problema koji imam sa koljenima. Samo setnje, a to svakodnevno bar sat, dva. I traka, kad su mi koljena u stanju dobrom. Kad ne, jedva i hodam.Vrag wrote: 27 Jan 2020, 23:47
Da mogu ko svi normalni, gram viska ne bih imala. Ovako nekad jedva i niz stepenice idem. Al bice to, polako. Kod mene je svakako hrana 80% svega pa se trudim maksimalno, iako je mnogo teze sad kad sam kuci. Dok sam radila, skinem 5kg dok si reko keks.![]()

pa dobro, ali imas vjezbe za koje ti ne trebaju nogeuvijek_kontra wrote: 27 Jan 2020, 23:53Ne mogu ja na fitnes zbog problema koji imam sa koljenima. Samo setnje, a to svakodnevno bar sat, dva. I traka, kad su mi koljena u stanju dobrom. Kad ne, jedva i hodam.Vrag wrote: 27 Jan 2020, 23:47
Da mogu ko svi normalni, gram viska ne bih imala. Ovako nekad jedva i niz stepenice idem. Al bice to, polako. Kod mene je svakako hrana 80% svega pa se trudim maksimalno, iako je mnogo teze sad kad sam kuci. Dok sam radila, skinem 5kg dok si reko keks.![]()

Kakvo je to pitanje sad. Ja sam pristojna cura. Sta tebe moje gace sad brigaju.

Ma ti si,mašala,dojio pola komšiluka
neupitah, njihov problemZizi wrote: 27 Jan 2020, 22:39A jesi li pitala jarane, šta će s ženom kada joj počnu visiti?vrhbosnica wrote: 27 Jan 2020, 19:04 I opet nismo nista zakljucili....
Evo moj doprinos temi![]()
Meni jarani rekli da im je dosta samo puna saka da ima..i da su simetricne i da ne vise....![]()

Znaš li koja je razlika izmedju dobrih i loših grudi?Venera wrote: 27 Jan 2020, 19:14nisam nikoga uvbjedivala , to jeste problem sa vama ponekad u debatamaSalko_dvominutaš wrote: 27 Jan 2020, 16:47 Ako mogu ja onako neobavezno uletiti
Nije važno kakve su, velike, male, srednje
Važno je da ih ima
i haj više ba o sisama a i o ukusima završite. Venero ba, svako nek obalači šta hoće i u čemu se osjeća ugodno, ni ti a ni ja nemamo pravo nekome reći ono što ti kaza smećasto. Mogu reći da mi se ne sviđa i završiti sa tim. Ali ubjeđivati ovoliko da je samo tvoj pogled na stvari ispravan je totalni nonsens...![]()
Ima razlike...ne tvrdim da sam u pravu, možda ga je zeznuo prevoditelj, možda je ostao zaslijepljen, možda...Duminjo wrote: 27 Jan 2020, 16:19Ja u klin, ti u plocu.. Nema potrebe da se uvjeravamo..Nice try wrote: 27 Jan 2020, 16:18
Zna on, ne boj sene brani ga.
Baš bih voljela da se prijavi na forum da mu dam par komplimenata![]()
Sviđa mi se što te ne treba dugo uvjeravati u nešto![]()
To bi ti bilo kao ovo Sa venerom.. Zna da nije u pravu Al voli zajebavat![]()

Mogu'l jaSalko_dvominutaš wrote: 28 Jan 2020, 07:57Znaš li koja je razlika izmedju dobrih i loših grudi?Venera wrote: 27 Jan 2020, 19:14
nisam nikoga uvbjedivala , to jeste problem sa vama ponekad u debatama![]()