evo primjer..
ja je pitam hoces li da ti ostavim svoje ove cizme za snijeg, ona automatski pogleda u mamu...(mama da joj kaze dali da uzme ili ne)...
kupi neki dzemper, ako mama kaze da je beze, onda se ni njoj vise ne svidja...
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
evo primjer..
vrhbosnica wrote: 28 Jan 2020, 10:57evo primjer..
ja je pitam hoces li da ti ostavim svoje ove cizme za snijeg, ona automatski pogleda u mamu...(mama da joj kaze dali da uzme ili ne)...
![]()
![]()
![]()

Uf, moja sestra vise od 3 godine zivi i radi u Njemackoj, ali i dan danas mama zna svaki dan koja je smjena, gdje ce s posla, s kim ce na kafu, u izlazak.I ako joj se ne javi slucajno dize paniku, kao sinoc, jer joj se nije javila 4 sata, a nije joj rekla da ce negdje ici.Cura spavalavrhbosnica wrote: 28 Jan 2020, 10:57evo primjer..
![]()
![]()
![]()
moja je pokusala ovo samnom, al ja sam to na vrijeme regulisalaspacebound wrote: 28 Jan 2020, 11:19Uf, moja sestra vise od 3 godine zivi i radi u Njemackoj, ali i dan danas mama zna svaki dan koja je smjena, gdje ce s posla, s kim ce na kafu, u izlazak.I ako joj se ne javi slucajno dize paniku, kao sinoc, jer joj se nije javila 4 sata, a nije joj rekla da ce negdje ici.Cura spavalavrhbosnica wrote: 28 Jan 2020, 10:57
evo primjer..
![]()
![]()
![]()
![]()
epidemija neka...gospođa Brams wrote: 28 Jan 2020, 11:24 Pa sta je ovo, i moja mama je previse povezana sa sestrom, pogotovo otkad je ona dobila djecu. Zive 10 min jedna od druge i vide se vise puta tjedno i svejedno vise na telefonu svaki bozji dan i mama mora znati sta sestra radi u svakom trenutku kao i sva njena djeca.
I mene pokusavaju uvuc u to al se ne dam jer to je meni bolesno. Da sad mamu opterecujem svaki dan svim svojim problemima i da u svakom trenutku mora znati gdje sam i sta se dogada. Dize se panika ako se ne javim slucajno jedan dan![]()

Boldano je meni jednom napisala, i ovako sam reagovo "ako se tako nastavis ponasati, uskoro je vise necu imati"spacebound wrote: 28 Jan 2020, 11:27 To mama i sa mnom pokusava, ali ja sam zilavija, a znale smo se i posvadjati.Meni je to bolesno.
Ako joj se ne javim jedan dan, a ne javim se pocesto, iduci dan ide poruka -Imas li ti mater
Ok, volimo se, vezane smo, ali nismo sijamski blizanci, i zasto da mi znas svaki korak i svaku misao, u koliko sma jela, sta sam kupila.
A da ne pricam da sestru usmjerava u svemu, oko posla, drustva, novca, a sestra je takva da je to nervira ali se ne zna oduprijet, i boji se da je ne povrijedi
kakva crna zajednica, no way in hellBeni wrote: 28 Jan 2020, 11:37 Boldano je meni jednom napisala, i ovako sam reagovo "ako se tako nastavis ponasati, uskoro je vise necu imati"
i vise se ne mijesa u moj zivot, ne samo radi te recenice nego sto sam roditeljima odrzo bukvicu.
Volim sto ne zivim s njima, znam da im je to zivotna zelja da zivim u zajednici al et kurko im![]()

ja ne znam al sve sto su stariji sve su glupljivrhbosnica wrote: 28 Jan 2020, 11:39kakva crna zajednica, no way in hellBeni wrote: 28 Jan 2020, 11:37 Boldano je meni jednom napisala, i ovako sam reagovo "ako se tako nastavis ponasati, uskoro je vise necu imati"
i vise se ne mijesa u moj zivot, ne samo radi te recenice nego sto sam roditeljima odrzo bukvicu.
Volim sto ne zivim s njima, znam da im je to zivotna zelja da zivim u zajednici al et kurko im![]()
![]()
ja svojoj odgovorim : imam ja majku, a dali si ti zaboravila na svoje prvorodjeno celjade, ono kad si majka postala![]()
Users browsing this forum: Zana and 2 guests