Secer nisam posve izbacila, nemoguce je. Ni voce, ni npr. bijelu kavu od pingvina i kapucino gdje ima secera. Samo slatkise i sokove. I za sad, nema alergije.
A kruh i tijesto.. to je vec druga prica. Tu se krije moj visak kilograma.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Heeej, necemo sad pretjerivati.

Tijesta sam se ja skoro odrekla, nikakva peciva vise ne pravim osim hljeba, a ja ga skoro i ne jedem, i grah sam se naucila jest bez hljebaarzuhal wrote: 28 Jan 2020, 11:50 S obzirom, Spejso, s kakvim aškom pričaš o hljebu i slatkišima, dabogda ćeri da uspiješ...

Zapitaj se sta ima dobro u hljebu za tvoje tijelospacebound wrote: 28 Jan 2020, 11:49 HljebI ja ga volim samog, i domaci vruc, i kupovni, pa korica hrska, a unutra mekan, pa s mlijekom, pa umakat, pa mazat.Kako god hljeb
Pa tek kiflice sa raznim punjenjima, kroasani, lisnata tijesta, slana i slatka, krofne, pite, lepine, ma sve, nema tijesta da ne valja, a da nije bajato
![]()
uvijek_kontra wrote: 28 Jan 2020, 11:51 Ma dzaba sve kad volimo.
Vidi se iz opisa.
Treba samo naci neku mjeru i sve ok. Neke drasticne promjene nista dobro ne nose sa sobom. Ja sam za vrijeme studiranja smrsala 25kg, mozda i koji vise bez da bi nesto izbacila iz jelovnika. Treba svako naci nacin za sebe.
Beni wrote: 28 Jan 2020, 11:55Zapitaj se sta ima dobro u hljebu za tvoje tijelospacebound wrote: 28 Jan 2020, 11:49 HljebI ja ga volim samog, i domaci vruc, i kupovni, pa korica hrska, a unutra mekan, pa s mlijekom, pa umakat, pa mazat.Kako god hljeb
Pa tek kiflice sa raznim punjenjima, kroasani, lisnata tijesta, slana i slatka, krofne, pite, lepine, ma sve, nema tijesta da ne valja, a da nije bajato
![]()
![]()

Snowie wrote: 28 Jan 2020, 12:00 Ja niti pijem kafu, niti pusim, rijetko pijem, jedini mi problem predstavlja slatko a ono mi zajedno sa stresom utjece na kozu koja je problematicna![]()