Moj petogodisnjak stalno prica o tome sta ce biti kad poraste i zasto ce bas biti to i fantasticno je slusati jednu malenu glavicu kako razmislja i kojim tokom putuju njegove misli.

Moderator: VIP
[ytube][/ytube]Bonaqua wrote:Da, svaki put se pozitivno iznenadim. Recimo, slika covjeka koji postavlja sebi pitanja; Sta je dobar prijatelj? Sta znaci biti hrabar? Odgovori djece na prvo ; Dobar prijatelj je neko ko je uvijek tu za mene kada mi je tesko, kada mi pomaze u matematici, kada me tjesi ako sam tuzan i sl, a hrabrost, hrabrost je kad skocis padobranom iz aviona, ili udaris nekog ko te duze vremena gnjavi i ne mices se kad te pita zasto si to uradio
Zagorka wrote:Yebi se majo s tom strelicom,kontam kursor mi poludio
Evo, sjetih se ja, da sam to bio ja.Maja wrote:Zagorka wrote:Yebi se majo s tom strelicom,kontam kursor mi poludio
neka par dana.
Ma slučajno nađoh ovu sliku i sjetih se da je neko na forumu rekao kako mu neko drugi upravlja kompjuterom ne kontajući da je moj potpis al ne mogu da se sjetim ko
Veceras i sama na tren ostadoh zabezeknuta. Prvo vidim taj tvoj, nemirni, razletio se, ono, k'o hadzijaMaja wrote:Zagorka wrote:Yebi se majo s tom strelicom,kontam kursor mi poludio
neka par dana.
Ma slučajno nađoh ovu sliku i sjetih se da je neko na forumu rekao kako mu neko drugi upravlja kompjuterom ne kontajući da je moj potpis al ne mogu da se sjetim ko
Moj brojmalakikica1 wrote:mogu ga ja i na +40