Dogovoreno,............ Behko, nudim ti svoju sestruLuna. wrote:
pa dragi mrki, posto ja, na zalost, nemam sestre, ponudi ti svoju behku..

Moderators: spacebound, Duminjo
Dogovoreno,............ Behko, nudim ti svoju sestruLuna. wrote:
pa dragi mrki, posto ja, na zalost, nemam sestre, ponudi ti svoju behku..
Krokodil Behko wrote:Djes TigriceTigris wrote:morenaa wrote:Obzirom da mi je neugodno da pricam s prijateljicama o ovim stvarima, savjet cu traziti od vas
Naime, u vezi sam vec nekih 10-ak mjeseci otprilike, jos uvijek nisam imala odnose, znaci nevina sam, ali eto momak me vec oralno zadovoljava. Poceo je da trazi i svoje oralno zadovoljstvo
ali, iako ga volim, meni je to nekako ponizavajuce... Da budem iskrena, imam osjecaj da ce on imati neko nize misljenje o meni, da ce me manje postovati ili sta vec... Pa, sta vi mislite o tome? Da li je to normalna stvar, da li mu to trebam pruziti? Unaprijed hvala
znam da je izraz koji cu upotrijebiti malo neprikladan...malo se hm....preseravas.....ali ajde daj sve od sebe da mu nabacis kez na usta
![]()
logicno bi bilo........to se zove uzajamno pruzanje i davanje.....zasto da on ostane ...........suh ?
Otkud ti u ovom podforumu?
Tvoja probirljivost će te pokopatiKrokodil Behko wrote:Samo ako je ovakva kao Luna. Da je u stanju, lom da napravi
i da se imam s kim tući svaki dan. Hebeš ljubav bez marisane.
napokon normalan odgovor, hvala punoCallaclassicgirl wrote:ali, iako ga volim, meni je to nekako ponizavajuce... Da budem iskrena, imam osjecaj da ce on imati neko nize misljenje o meni, da ce me manje postovati ili sta vec...
Nadovezat cu se malo na ovu recenicu,,,
Prikazi muskarca koje oralno zadovoljavaju stariji su od Hrista .
Zato je i po meni oralni seks potpuno normalan i ti ne trebas imati ponizavajuci osjecaj samo zato sto se ne usudujes oralno svog odabranog muskarca zadovoljavati,
vidjeti ga potpuno prepustenog tvojim ustima moze biti pose´bno uzbudujuce.
Kao i kod svake poze ili svake seksualne radnje ,i u ovome je vazno da ti ne osjecas da si prisiljena na to.Ali ako izbjegavas oralni seks zbog straha od neuspjeha ili neznanja onda je ovdje pravi trenutak da ti se pokaze par oralnih majstorluka koje ce ti sve te strahove
(nize misljenje o tebi)oduzeti ..
temu Oralni sex kako MAja napomenu imamo ovdje na forumu pa ako ti nije mrsko zaviri na cetvrtu stranicu tamo stoje upute ,,iliti mali pocetni kurs za oralne pocetnike:)))
naravno da to nije moje pravo ime... ne razumijem zasto je fake?Luna. wrote:ne mogu se otet utisku da je ovo fake nick...
ako nije, dobices savjete kasnije
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests