Heidi wrote: 30 Jan 2020, 08:04 Ovog nakvarcanog majmuna ja ne bih ni pljunula
Ali je u pravu. I s muskima treba tako.
Cim ocelave i izgube talase kose Rock Hudsona, odvale trbuscinu, izgube sjaj mladog pastuva, to treba ostaviti.![]()
Koliko se život promijeni nakon dobivanja djeteta?
Moderator: spacebound
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24161 times
- Status: Offline
Re: Fitness guru: Mame koje ne smršave nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Fitness guru: Mame koje ne smršave nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju
Cuj za deset godina. Pa tad ces biti dido. Nabaci francusku kapicu i bogteveselio
Samo sabura
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Mora da te ostaviHAVANA wrote: 30 Jan 2020, 08:28Heidi wrote: 30 Jan 2020, 08:04 Ovog nakvarcanog majmuna ja ne bih ni pljunula
Ali je u pravu. I s muskima treba tako.
Cim ocelave i izgube talase kose Rock Hudsona, odvale trbuscinu, izgube sjaj mladog pastuva, to treba ostaviti.![]()
![]()
![]()
Prorijedila mi se kosa.Sta ce bit za 10 godina?
Ima onaj turcin,jebo milju eura.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ta nece se mlada vratiti materi s kesom gaca valjdaspacebound wrote: 30 Jan 2020, 08:07 Dobro si prosirila temuJa cesto vidjam skroz zapustene i stomakali muzeve kraj sredjene, i lijepe figure zene i majke njihove djece.A muskima se to ne zamjera.Valjda se u njihovim krugovima stomacina poistovjecuje sa dobrim brakom
![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10069 times
- Been thanked: 17064 times
Fulao si poentu.insomnia wrote: 30 Jan 2020, 08:48Ta nece se mlada vratiti materi s kesom gaca valjdaspacebound wrote: 30 Jan 2020, 08:07 Dobro si prosirila temuJa cesto vidjam skroz zapustene i stomakali muzeve kraj sredjene, i lijepe figure zene i majke njihove djece.A muskima se to ne zamjera.Valjda se u njihovim krugovima stomacina poistovjecuje sa dobrim brakom
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1465 times
Mala_Mu wrote: 30 Jan 2020, 01:44Norbert Schobert je dosad bio jedan od najcjenjenijih ličnosti u Mađarskoj, ali je izazvao buru osuda nakon svoje šokantne izjave.
Norbert Schobert (48) je broj jedan fitness guru u Mađarskoj i smatra se jednom od najpoznatijih tamošnjih ličnosti. Zbog svog utjecaja ima veliki broj pratitelja pa ne čudi što je nedavnom izjavom privukao pažnju, ali i navukao bijes mnogih.
Naime, Schobert je putem jedne od svojih društvenih mreža izjavio da su žene same krive ako ne smršave nakon porođaja pa ih zbog toga muževi ostave. On tvrdi da oni nisu dužni trpjeti ženu koja ne želi izgubiti 20 do 30 kg nakon rođenja djeteta.
Sam Schobert je otac troje djece, a u svojoj šokantnoj snimci, koja je pregledana skoro milion puta, navodi da žene svojim stavom uništavaju odnos s mužem, a od svoje djece rade polu siročad, prenosi Daily Mirror.
Kako ističe Schobert, muškarci su prisiljeni patiti jer njihova supruga, koja je nekada imala 58 kg, sada ima 20 ili 30 kg više. Dodao je i da nakon porođaja ženska koža postaje "odbojna" te da je nužno da se majke vrate na svoju prijašnju kilažu kako bi im brakovi opstali i bili ispunjeni radošću.
Schoberta su pored brojnih fanova kritizirali i mađarski političari i javne ličnosti, pozvavši ga da se ispriča za svoje tvrdnje, dok neki pozivaju i na bojkot njegovih proizvoda.
Reagirala je i mađarska podružnica Coca-Cole objavom slike na svom Instagram profilu s natpisom "Ako ih voliš, želiš ih u bilo kojem obliku".
Schobert i dalje odbija ispričati se za svoje komentare, a za svoju snimku je poželio biti "atomska bomba sporazumijevanja".
klix.ba
Ma treba se njemu kvalitetno na
Po toj analogiji bi i on trebao biti ostavljen jer jer previše glup i treba da opametni da ga žena nebi ostavila ....
Imaš nekog s kim ideš kroz život, još dobijete bebu .... pa rahatluku niđe kraja nema ..... a ONO našlo o kilaži pričat ...
MA FUJ U USTA TE
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- insomnia
- Rđav kurac

Nijesam
- insomnia
- Rđav kurac

Znas da neces, jel de?edo_79 wrote: 30 Jan 2020, 08:55Mala_Mu wrote: 30 Jan 2020, 01:44Norbert Schobert je dosad bio jedan od najcjenjenijih ličnosti u Mađarskoj, ali je izazvao buru osuda nakon svoje šokantne izjave.
Norbert Schobert (48) je broj jedan fitness guru u Mađarskoj i smatra se jednom od najpoznatijih tamošnjih ličnosti. Zbog svog utjecaja ima veliki broj pratitelja pa ne čudi što je nedavnom izjavom privukao pažnju, ali i navukao bijes mnogih.
Naime, Schobert je putem jedne od svojih društvenih mreža izjavio da su žene same krive ako ne smršave nakon porođaja pa ih zbog toga muževi ostave. On tvrdi da oni nisu dužni trpjeti ženu koja ne želi izgubiti 20 do 30 kg nakon rođenja djeteta.
Sam Schobert je otac troje djece, a u svojoj šokantnoj snimci, koja je pregledana skoro milion puta, navodi da žene svojim stavom uništavaju odnos s mužem, a od svoje djece rade polu siročad, prenosi Daily Mirror.
Kako ističe Schobert, muškarci su prisiljeni patiti jer njihova supruga, koja je nekada imala 58 kg, sada ima 20 ili 30 kg više. Dodao je i da nakon porođaja ženska koža postaje "odbojna" te da je nužno da se majke vrate na svoju prijašnju kilažu kako bi im brakovi opstali i bili ispunjeni radošću.
Schoberta su pored brojnih fanova kritizirali i mađarski političari i javne ličnosti, pozvavši ga da se ispriča za svoje tvrdnje, dok neki pozivaju i na bojkot njegovih proizvoda.
Reagirala je i mađarska podružnica Coca-Cole objavom slike na svom Instagram profilu s natpisom "Ako ih voliš, želiš ih u bilo kojem obliku".
Schobert i dalje odbija ispričati se za svoje komentare, a za svoju snimku je poželio biti "atomska bomba sporazumijevanja".
klix.ba
Ma treba se njemu kvalitetno nat matere govno jedno umišljeno. Ej čuj ostavit nekog s kim imaš dijete radi kilaže, eeeeej 'RADI KILAŽE''.
Po toj analogiji bi i on trebao biti ostavljen jer jer previše glup i treba da opametni da ga žena nebi ostavila ....
Imaš nekog s kim ideš kroz život, još dobijete bebu .... pa rahatluku niđe kraja nema ..... a ONO našlo o kilaži pričat ...
MA FUJ U USTA TETA POGANA ĐUBRE JEDNO MAĐARSKO FAŠISTIČKO I ŠOVINISTIČKO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: zene itekako “prevrnu” kad dobijete dijete
To je jedan od tri kljucna trenutka u zivotu kad te pokusaju staviti pod svoje
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
Dalo bi se o tome kolko hošspacebound wrote: 30 Jan 2020, 07:25Gdje sam to rekla
Bilo ko ko je u vezi ili brak s nekim zbog izgleda je povrsan, ovdje je clanak takav da je muskarac ta strana.Dje problem?
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Ostaviti majku svog novorodjenog djeteta. Ostavi komotno i njega
Ma ovaj lik je neki madjarski forumas
Ma ovaj lik je neki madjarski forumas
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Mađarska je zadnjih godina posve potonula u konzervatizam, koji je često praćen mržnjom i napadima prema brojnim skupinama u društvu. Ovaj put žrtve tog agresivnog, i opasnog, konzervatizma su žene. U nekom liberalnijem okruženju, takav lik ne bi se usudio iznositi takve diskriminirajuće stavove. Današnja hiper-konzervativna Mađarska, na žalost, postala je plodno tlo za takve ideje i likove.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- insomnia
- Rđav kurac

Pa nije bas da je napiso na madjarskom
- insomnia
- Rđav kurac

Ups vidi jeste 
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
insomnia wrote: 30 Jan 2020, 09:11
Znas da neces, jel de?
PS: zene itekako “prevrnu” kad dobijete dijete
To je jedan od tri kljucna trenutka u zivotu kad te pokusaju staviti pod svoje
Koja su druga dva ?
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24161 times
j.... joj mateeer
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac

Kad ti poda prvi put i kad potpises papir
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Hmm.
Nisam znao
Nisam znao
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Vrag
- Forum [Bot]
Meni ovo nikad nije bilo jasno
Kako te uspije staviti pod svoje. Valjda imas usta
- insomnia
- Rđav kurac

Ne znas nikog u takvoj situaciji?
- Vrag
- Forum [Bot]
Znam, ali ja mislim da si od starta u takvoj situaciji. Jos prije braka.