Koliko se život promijeni nakon dobivanja djeteta?

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2918 times
Been thanked: 24161 times
Status: Offline

Re: Fitness guru: Mame koje ne smršave nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju

Post by HAVANA »

Heidi wrote: 30 Jan 2020, 08:04 Ovog nakvarcanog majmuna ja ne bih ni pljunula :oo

Ali je u pravu. I s muskima treba tako.
Cim ocelave i izgube talase kose Rock Hudsona, odvale trbuscinu, izgube sjaj mladog pastuva, to treba ostaviti. :gazi
:place :place :place Prorijedila mi se kosa.Sta ce bit za 10 godina? :place Ima onaj turcin,jebo milju eura.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Re: Fitness guru: Mame koje ne smršave nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju

Post by greeneyes »

Cuj za deset godina. Pa tad ces biti dido. Nabaci francusku kapicu i bogteveselio
Samo sabura
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi »

HAVANA wrote: 30 Jan 2020, 08:28
Heidi wrote: 30 Jan 2020, 08:04 Ovog nakvarcanog majmuna ja ne bih ni pljunula :oo

Ali je u pravu. I s muskima treba tako.
Cim ocelave i izgube talase kose Rock Hudsona, odvale trbuscinu, izgube sjaj mladog pastuva, to treba ostaviti. :gazi
:place :place :place Prorijedila mi se kosa.Sta ce bit za 10 godina? :place Ima onaj turcin,jebo milju eura.
Mora da te ostavi :place
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

spacebound wrote: 30 Jan 2020, 08:07 Dobro si prosirila temu :ok Ja cesto vidjam skroz zapustene i stomakali muzeve kraj sredjene, i lijepe figure zene i majke njihove djece.A muskima se to ne zamjera.Valjda se u njihovim krugovima stomacina poistovjecuje sa dobrim brakom :hm
Ta nece se mlada vratiti materi s kesom gaca valjda
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10069 times
Been thanked: 17064 times

Post by spacebound »

insomnia wrote: 30 Jan 2020, 08:48
spacebound wrote: 30 Jan 2020, 08:07 Dobro si prosirila temu :ok Ja cesto vidjam skroz zapustene i stomakali muzeve kraj sredjene, i lijepe figure zene i majke njihove djece.A muskima se to ne zamjera.Valjda se u njihovim krugovima stomacina poistovjecuje sa dobrim brakom :hm
Fulao si poentu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 478 times
Been thanked: 1465 times

Post by edo_79 »

Mala_Mu wrote: 30 Jan 2020, 01:44
Image
Norbert Schobert je dosad bio jedan od najcjenjenijih ličnosti u Mađarskoj, ali je izazvao buru osuda nakon svoje šokantne izjave.

Norbert Schobert (48) je broj jedan fitness guru u Mađarskoj i smatra se jednom od najpoznatijih tamošnjih ličnosti. Zbog svog utjecaja ima veliki broj pratitelja pa ne čudi što je nedavnom izjavom privukao pažnju, ali i navukao bijes mnogih.

Naime, Schobert je putem jedne od svojih društvenih mreža izjavio da su žene same krive ako ne smršave nakon porođaja pa ih zbog toga muževi ostave. On tvrdi da oni nisu dužni trpjeti ženu koja ne želi izgubiti 20 do 30 kg nakon rođenja djeteta.

Sam Schobert je otac troje djece, a u svojoj šokantnoj snimci, koja je pregledana skoro milion puta, navodi da žene svojim stavom uništavaju odnos s mužem, a od svoje djece rade polu siročad, prenosi Daily Mirror.

Kako ističe Schobert, muškarci su prisiljeni patiti jer njihova supruga, koja je nekada imala 58 kg, sada ima 20 ili 30 kg više. Dodao je i da nakon porođaja ženska koža postaje "odbojna" te da je nužno da se majke vrate na svoju prijašnju kilažu kako bi im brakovi opstali i bili ispunjeni radošću.

Schoberta su pored brojnih fanova kritizirali i mađarski političari i javne ličnosti, pozvavši ga da se ispriča za svoje tvrdnje, dok neki pozivaju i na bojkot njegovih proizvoda.

Reagirala je i mađarska podružnica Coca-Cole objavom slike na svom Instagram profilu s natpisom "Ako ih voliš, želiš ih u bilo kojem obliku".

Schobert i dalje odbija ispričati se za svoje komentare, a za svoju snimku je poželio biti "atomska bomba sporazumijevanja".

klix.ba

Ma treba se njemu kvalitetno na :sex t matere govno jedno umišljeno. Ej čuj ostavit nekog s kim imaš dijete radi kilaže, eeeeej 'RADI KILAŽE''.
Po toj analogiji bi i on trebao biti ostavljen jer jer previše glup i treba da opametni da ga žena nebi ostavila ....

Imaš nekog s kim ideš kroz život, još dobijete bebu .... pa rahatluku niđe kraja nema ..... a ONO našlo o kilaži pričat ...
MA FUJ U USTA TE :sex TA POGANA ĐUBRE JEDNO MAĐARSKO FAŠISTIČKO I ŠOVINISTIČKO :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

spacebound wrote: 30 Jan 2020, 08:54
insomnia wrote: 30 Jan 2020, 08:48

Fulao si poentu.
Nijesam
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

edo_79 wrote: 30 Jan 2020, 08:55
Mala_Mu wrote: 30 Jan 2020, 01:44
Image
Norbert Schobert je dosad bio jedan od najcjenjenijih ličnosti u Mađarskoj, ali je izazvao buru osuda nakon svoje šokantne izjave.

Norbert Schobert (48) je broj jedan fitness guru u Mađarskoj i smatra se jednom od najpoznatijih tamošnjih ličnosti. Zbog svog utjecaja ima veliki broj pratitelja pa ne čudi što je nedavnom izjavom privukao pažnju, ali i navukao bijes mnogih.

Naime, Schobert je putem jedne od svojih društvenih mreža izjavio da su žene same krive ako ne smršave nakon porođaja pa ih zbog toga muževi ostave. On tvrdi da oni nisu dužni trpjeti ženu koja ne želi izgubiti 20 do 30 kg nakon rođenja djeteta.

Sam Schobert je otac troje djece, a u svojoj šokantnoj snimci, koja je pregledana skoro milion puta, navodi da žene svojim stavom uništavaju odnos s mužem, a od svoje djece rade polu siročad, prenosi Daily Mirror.

Kako ističe Schobert, muškarci su prisiljeni patiti jer njihova supruga, koja je nekada imala 58 kg, sada ima 20 ili 30 kg više. Dodao je i da nakon porođaja ženska koža postaje "odbojna" te da je nužno da se majke vrate na svoju prijašnju kilažu kako bi im brakovi opstali i bili ispunjeni radošću.

Schoberta su pored brojnih fanova kritizirali i mađarski političari i javne ličnosti, pozvavši ga da se ispriča za svoje tvrdnje, dok neki pozivaju i na bojkot njegovih proizvoda.

Reagirala je i mađarska podružnica Coca-Cole objavom slike na svom Instagram profilu s natpisom "Ako ih voliš, želiš ih u bilo kojem obliku".

Schobert i dalje odbija ispričati se za svoje komentare, a za svoju snimku je poželio biti "atomska bomba sporazumijevanja".

klix.ba

Ma treba se njemu kvalitetno na :sex t matere govno jedno umišljeno. Ej čuj ostavit nekog s kim imaš dijete radi kilaže, eeeeej 'RADI KILAŽE''.
Po toj analogiji bi i on trebao biti ostavljen jer jer previše glup i treba da opametni da ga žena nebi ostavila ....

Imaš nekog s kim ideš kroz život, još dobijete bebu .... pa rahatluku niđe kraja nema ..... a ONO našlo o kilaži pričat ...
MA FUJ U USTA TE :sex TA POGANA ĐUBRE JEDNO MAĐARSKO FAŠISTIČKO I ŠOVINISTIČKO :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut
Znas da neces, jel de?
PS: zene itekako “prevrnu” kad dobijete dijete
To je jedan od tri kljucna trenutka u zivotu kad te pokusaju staviti pod svoje
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8769 times

Post by Duminjo »

spacebound wrote: 30 Jan 2020, 07:25
Duminjo wrote: 30 Jan 2020, 06:52

Ma nek je on uvijek kriv pa kako god 😂
Gdje sam to rekla :hm
Bilo ko ko je u vezi ili brak s nekim zbog izgleda je povrsan, ovdje je clanak takav da je muskarac ta strana.Dje problem?
Dalo bi se o tome kolko hoš :ooo
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Ostaviti majku svog novorodjenog djeteta. Ostavi komotno i njega :D.

Ma ovaj lik je neki madjarski forumas
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Mađarska je zadnjih godina posve potonula u konzervatizam, koji je često praćen mržnjom i napadima prema brojnim skupinama u društvu. Ovaj put žrtve tog agresivnog, i opasnog, konzervatizma su žene. U nekom liberalnijem okruženju, takav lik ne bi se usudio iznositi takve diskriminirajuće stavove. Današnja hiper-konzervativna Mađarska, na žalost, postala je plodno tlo za takve ideje i likove.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Pa nije bas da je napiso na madjarskom
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ups vidi jeste 😂
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

insomnia wrote: 30 Jan 2020, 09:11
Znas da neces, jel de?

Koja su druga dva ?
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2918 times
Been thanked: 24161 times

Post by HAVANA »

Heidi wrote: 30 Jan 2020, 08:32
HAVANA wrote: 30 Jan 2020, 08:28

Mora da te ostavi :place
j.... joj mateeer :place :place
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

prog321 wrote: 30 Jan 2020, 09:22
insomnia wrote: 30 Jan 2020, 09:11
Znas da neces, jel de?

Koja su druga dva ?
Kad ti poda prvi put i kad potpises papir
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

Hmm.

Nisam znao :ooo
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Vrag »

insomnia wrote: 30 Jan 2020, 09:25
prog321 wrote: 30 Jan 2020, 09:22

Koja su druga dva ?
Meni ovo nikad nije bilo jasno
Kako te uspije staviti pod svoje. Valjda imas usta :D.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Vrag wrote: 30 Jan 2020, 09:29
insomnia wrote: 30 Jan 2020, 09:25
Ne znas nikog u takvoj situaciji?
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Vrag »

insomnia wrote: 30 Jan 2020, 09:30
Vrag wrote: 30 Jan 2020, 09:29

Ne znas nikog u takvoj situaciji?
Znam, ali ja mislim da si od starta u takvoj situaciji. Jos prije braka.
Post Reply

Return to “Brak & Porodica”