Vidi bas ispod tvog posta javlja se Luna

Moderator: spacebound
Vidi bas ispod tvog posta javlja se Luna

To ti Lepa Brena pjeva nije Anagreeneyes wrote: 30 Jan 2020, 12:50 Ja sam zla barbika, srce mi je plastika, pazi, pazi kome zavidis

Mene uciti o sundu

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

prepečenacLuna. wrote: 30 Jan 2020, 12:39 Neko, ko sebi i svom otkivku kupi ovakve zube, ko ovaj prepečeni madjar, ne moze nista pametnije ni izjavit

a gle, ima novaca, a sigurno ima drustveni zivot, a da nema ljubavnika, sumanjam

Nek zahvali Bogu sto je dobila kile i rijesila se gnjide.

Eto zašto ja sjedim i ne idem na te fitnese. I svi mi daju oko 10 godina manje...Zizi wrote: 30 Jan 2020, 13:04 Googlala sam, baš da vidim kako on izgleda.
Za nekoga ko se bavi fitnesom i kao većom brigom o svome izgledu, ovaj lik baš loše izgleda.
Lice mu nije njegovano, koža suha, izgleda starije od godina koje ima.
Samim svojim izgledom mi ne ostavlja dojam da bih otišla kod njega na trening.
Bolje tijelo od njega ima Fadil Novalić, a stariji je od njega jedno osam godina
I meniDorian wrote: 30 Jan 2020, 14:28Eto zašto ja sjedim i ne idem na te fitnese. I svi mi daju oko 10 godina manje...Zizi wrote: 30 Jan 2020, 13:04 Googlala sam, baš da vidim kako on izgleda.
Za nekoga ko se bavi fitnesom i kao većom brigom o svome izgledu, ovaj lik baš loše izgleda.
Lice mu nije njegovano, koža suha, izgleda starije od godina koje ima.
Samim svojim izgledom mi ne ostavlja dojam da bih otišla kod njega na trening.
Bolje tijelo od njega ima Fadil Novalić, a stariji je od njega jedno osam godina

Jesmo nas dvoje očuvani

Ne znam kako si ti uspjela, ali znam kako sam ja.