hahahahahahahah
Koliko se život promijeni nakon dobivanja djeteta?
Moderator: spacebound
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Re: Fitness guru: Mame koje ne smršave nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju
ja kolko sam skonto svi smo na njegovoj strani
🐽
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Re: Fitness guru: Mame koje ne smršave nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju
Ne znam šta fali njegovim zubima, u haman pedesetoj godini... Meni su više zasmetali zubi kod ove pored njega, i gornja vilica.Socrates wrote: 31 Jan 2020, 16:58 Dakle, prva strana argumenta.
1. Ja mu ne bih dala, gledaj mu zuba, gledaj ga kakav je nizak, i tako dalje.
Upravo ovo je osuđivanje njegovog izgleda. Dakle, na njegovoj ste strani cisto posmatranja ljudi sa fizickog aspekta.Koliko se mogu složiti da zube može srediti (i sredio je, valjda) visinu nikako nije mogao srediti. Dakle, sta vam daje pravo da njega osuđujete, kad ste se spustili na taj nivo?
2. Fasisticki komentari prema Mađarima.
Mađari imaju sasvim dovoljno ljudi koji su dali doprinos čovječanstvu, baš kao i svaki drugi narod. Eto, idejni tvorac Incela je porijeklom Mađar. Zahvalite mu.
Last edited by Podrinjac on 31 Jan 2020, 17:21, edited 1 time in total.
- Socrates
- Forum [Bot]
Onda postoje ovi duševni perfekcionisti koji izgled uvijek zabace negdje na šestu stranu prioriteta, a svi smo svjesni da izgled, čak i kad ne igra presudnu ulogu prilikom izbora partnera, igra bitnu ulogu.
Ne trunite bezveze. Treba napomenuti da svako ima drugačije preferencije. Neko preferira punije partnere, neko preferira mršave sto se hljeba ne znaju najest'. Neko ovo neko ono. Ali, izgled nam igra dosta značajnu ulogu.
Uostalom, ovdje i nije priča o izboru partnera, nego da li znacajna promjena fizickog izgleda u braku predstavlja problem. Pritom, jbg, ne udarajte samo po površini. Ne ograničavajte se samo na oči nego i na druga osjetila.
Recimo, sta da vam muž ili supruga prestane prati zube u braku, počne se nositi kao klošar, ne kupa se nikad.
I to značajno utiče na fizički izgled. Šta bi vi? Pričali da je duša najvažnija?
Ne trunite bezveze. Treba napomenuti da svako ima drugačije preferencije. Neko preferira punije partnere, neko preferira mršave sto se hljeba ne znaju najest'. Neko ovo neko ono. Ali, izgled nam igra dosta značajnu ulogu.
Uostalom, ovdje i nije priča o izboru partnera, nego da li znacajna promjena fizickog izgleda u braku predstavlja problem. Pritom, jbg, ne udarajte samo po površini. Ne ograničavajte se samo na oči nego i na druga osjetila.
Recimo, sta da vam muž ili supruga prestane prati zube u braku, počne se nositi kao klošar, ne kupa se nikad.
I to značajno utiče na fizički izgled. Šta bi vi? Pričali da je duša najvažnija?
. . . . . . . . .
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
čuj nije priča o izboru partnera. pa ako ti je glavni kriterij pri izboru fizika, šta je idiotsko u tome da napustiš tog partnera kada prestane ispunjavati kriterij na osnovu kojeg si ga izabrao?
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Prvi kriterij pri izboru partnera je fizički izgled. Pa tek onda dolaze manje bitnije stvari. Samo što svak ima drugačije kriterijume fizičkog izgleda.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
ovaj primjer nigdje veze, kada bi se to dogodilo jasno je da osoba ima mnogo većih problema od fizičkog izgleda.Socrates wrote: 31 Jan 2020, 17:20
čuj šta bih, pa bila podrška u otkrivanju uzroka i eventualnom traženju pomoći i liječenju ukoliko partner želi pomoć.
- Socrates
- Forum [Bot]
Odgovoriću ti Leila, ali dok napišem post o drugoj strani argumenta. Zapravo to ti je odgovor. I odnosi se direktno na njegovu izjavu.
Dakle, ovi koji se slažu sa njim. Ako u brak udjes sa normalnom težnjom da imaš djecu, trebao si već prije braka znati da žena nakon poroda trpi niz promjena, pa i fizičkih, koje nekad može a nekad ne može u potpunosti kontrolirati.
Onaj koji tvrdi da to nije znao, nije ni trebao ulaziti u brak. Dakle, nema uopste osnova tvrdnja da si naišao na nešto neplanirano. Mada, koliko ja vidim, vecina žena svoj fizički izgled uspješno vrati na stanje normale. A one koje to ne urade, treba se upitati imaš li i ti udjela u svemu tome?
Ako se fokusiras samo na izgled žene nakon poroda, a ne uzimaš kompletnu sliku u obzir, onda si budaletina.
Generalno, u braku, pa svi ljudi trpe normalne promjene, ukljucujuci i fizicke, i trebali bi da se navikavaju na te promjene. Samo tako brak moze opstati. Mada, generalno govoreci, žene su u stanju da podnesu daleko veće "negativne", uslovno govoreci, fizicke promjene kod muškaraca, nego muškarci kod žena
Jer se žena prilagođava, a muškarac budalese uglavnom.
Nije pravilo, ali je prilično utemeljeno.
Dakle, ovi koji se slažu sa njim. Ako u brak udjes sa normalnom težnjom da imaš djecu, trebao si već prije braka znati da žena nakon poroda trpi niz promjena, pa i fizičkih, koje nekad može a nekad ne može u potpunosti kontrolirati.
Onaj koji tvrdi da to nije znao, nije ni trebao ulaziti u brak. Dakle, nema uopste osnova tvrdnja da si naišao na nešto neplanirano. Mada, koliko ja vidim, vecina žena svoj fizički izgled uspješno vrati na stanje normale. A one koje to ne urade, treba se upitati imaš li i ti udjela u svemu tome?
Ako se fokusiras samo na izgled žene nakon poroda, a ne uzimaš kompletnu sliku u obzir, onda si budaletina.
Generalno, u braku, pa svi ljudi trpe normalne promjene, ukljucujuci i fizicke, i trebali bi da se navikavaju na te promjene. Samo tako brak moze opstati. Mada, generalno govoreci, žene su u stanju da podnesu daleko veće "negativne", uslovno govoreci, fizicke promjene kod muškaraca, nego muškarci kod žena
Jer se žena prilagođava, a muškarac budalese uglavnom.
Nije pravilo, ali je prilično utemeljeno.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa kako se to razlikuje od izjava ovog budaletine? Fizicki izgled, barem one manifestacije na koje možemo uticati, uvijek zavisi od psiholoske slike čovjeka.lejlamo wrote: 31 Jan 2020, 17:31ovaj primjer nigdje veze, kada bi se to dogodilo jasno je da osoba ima mnogo većih problema od fizičkog izgleda.Socrates wrote: 31 Jan 2020, 17:20
čuj šta bih, pa bila podrška u otkrivanju uzroka i eventualnom traženju pomoći i liječenju ukoliko partner želi pomoć.
. . . . . . . . .
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
sudeći prema toj izjavi, on suprugu doživljava isključivo kao objekat, tijelo koje će, kada se promijeni ili nepopravljivo dotraje, moći zamijeniti drugim.Socrates wrote: 31 Jan 2020, 17:42Pa kako se to razlikuje od izjava ovog budaletine? Fizicki izgled, barem one manifestacije na koje možemo uticati, uvijek zavisi od psiholoske slike čovjeka.lejlamo wrote: 31 Jan 2020, 17:31
ovaj primjer nigdje veze, kada bi se to dogodilo jasno je da osoba ima mnogo većih problema od fizičkog izgleda.
naravno da je blesav način razmišljanja, ali koliko je takvih kojima supruga dođe kao ukras.
nego,
u današnje vrijeme je moguće upoznati čovjeka onlajn, otvoriti dušu, podijeliti svašta nešto, povezati se, a da ne znaš kako izgleda.....moguće se u svemu tome zaljubiti, prirasti nečijem srcu, pa i osjetiti energiju, čak i privlačnost.....i kada se osobe i sretnu uživo, ako tijelo i nije neki standardom određen model, sasvim je moguće osjetiti veliku privlačnost pojavom...a svi smo svjesni da izgled, čak i kad ne igra presudnu ulogu prilikom izbora partnera, igra bitnu ulogu.
Ali, izgled nam igra dosta značajnu ulogu.
tako da izjava "sve nas prvo privuče izgled, krećemo od izgleda i sl." baš i ne pije vode.
nečije ponašanje, maniri, način na koji vodi razgovor, i sve to u mnogome mogu uticati na tjelesnu privlačnost, biti seksi toliko da učine i tijelo, koje inače i ne spada pod standard najseksi tijela, postane upravo takvo...
nije samo u igri ta famozna "duša"...
- Socrates
- Forum [Bot]
Hajde, slozicu se, u dobroj mjeri. 
Da li, ustvari, virtualna pojava može da kaže nešto i o izgledu covjeka?
Da li, ustvari, virtualna pojava može da kaže nešto i o izgledu covjeka?
. . . . . . . . .
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
ja nešto kontam da može, ali opet...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Joj ova tema još aktivna 
A kad sam god otvorila nešto o zdravlju, tri posta max
Nekako je opći dojam da je bitno skinut kile zbog izgleda a zbog zdravlja nije važno šta jedeš, a ja presahnu ukazujući na ovaj dio....već odustala....
Evo ako vam je lakše, i kad jako smršavite ljudi će komentirati.
Kad sam nakon operacije jako smršala svi su mi više komentara dali na to nego da pitaju dobro zagorka kako zdravlje
Pa vi meni recite da nismo zglajzali. U qurcu smo al debelom. Ima da nas majmuni pokore.
Pažljivije se hrane, ako nista
A kad sam god otvorila nešto o zdravlju, tri posta max
Nekako je opći dojam da je bitno skinut kile zbog izgleda a zbog zdravlja nije važno šta jedeš, a ja presahnu ukazujući na ovaj dio....već odustala....
Evo ako vam je lakše, i kad jako smršavite ljudi će komentirati.
Kad sam nakon operacije jako smršala svi su mi više komentara dali na to nego da pitaju dobro zagorka kako zdravlje
Pa vi meni recite da nismo zglajzali. U qurcu smo al debelom. Ima da nas majmuni pokore.
Pažljivije se hrane, ako nista
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
A ako nekom nije jasno zašto sam rekla da je ružan, evo da pojasnim.
Ako si Ronaldo, možeš malo i da pametuješ o fudbalu.
Ako si Huso iz Kalesije, meći tu fasadu i začepi jebenu labrnju.
Poenta: trebaš biti kompetentan za komentiranje neceg.
Doprlo do mozgića, a? Da crtam?
Realno, ja sam za njega prepička pa ne komentiram prva.
Kad rugobe progovore, postavim ogledalo.
Jel šta jasnije?
Rugobe,,začepite labrnje ako nećete da vam se kaže pogledaj sebe.
Ako si Ronaldo, možeš malo i da pametuješ o fudbalu.
Ako si Huso iz Kalesije, meći tu fasadu i začepi jebenu labrnju.
Poenta: trebaš biti kompetentan za komentiranje neceg.
Doprlo do mozgića, a? Da crtam?
Realno, ja sam za njega prepička pa ne komentiram prva.
Kad rugobe progovore, postavim ogledalo.
Jel šta jasnije?
Rugobe,,začepite labrnje ako nećete da vam se kaže pogledaj sebe.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Realno zemo. Ovo je jedan fenomenalan post.Socrates wrote: 31 Jan 2020, 17:20 Onda postoje ovi duševni perfekcionisti koji izgled uvijek zabace negdje na šestu stranu prioriteta, a svi smo svjesni da izgled, čak i kad ne igra presudnu ulogu prilikom izbora partnera, igra bitnu ulogu.
Upravo sam mislio ovako da napišem. Samo puno kraće
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ako kažeš da njegova ljepota ili ružnoca ima bilo kakav značaj, onda tvrdiš da bi ista izjava od Marlon Branda ili bilo koga drugog kojeg smatras lijepim imala veću težinu i mogla bi se uzeti u obzir.
. . . . . . . . .
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Meni se on ne svidja fizicki, a ni ovo sto prica
Zasto bih ga sad trebala gledati kao potencijalnog "kandidata" za bilo sta?
Mozda je bilo grubo, ali sta je tu je
sa ovim lejlinim se JAAAAAKOOOOOO slazem -
u današnje vrijeme je moguće upoznati čovjeka onlajn, otvoriti dušu, podijeliti svašta nešto, povezati se, a da ne znaš kako izgleda.....moguće se u svemu tome zaljubiti, prirasti nečijem srcu, pa i osjetiti energiju, čak i privlačnost.....i kada se osobe i sretnu uživo, ako tijelo i nije neki standardom određen model, sasvim je moguće osjetiti veliku privlačnost pojavom...
tako da izjava "sve nas prvo privuče izgled, krećemo od izgleda i sl." baš i ne pije vode.
nečije ponašanje, maniri, način na koji vodi razgovor, i sve to u mnogome mogu uticati na tjelesnu privlačnost, biti seksi toliko da učine i tijelo, koje inače i ne spada pod standard najseksi tijela, postane upravo takvo...

Zasto bih ga sad trebala gledati kao potencijalnog "kandidata" za bilo sta?
Mozda je bilo grubo, ali sta je tu je
sa ovim lejlinim se JAAAAAKOOOOOO slazem -
u današnje vrijeme je moguće upoznati čovjeka onlajn, otvoriti dušu, podijeliti svašta nešto, povezati se, a da ne znaš kako izgleda.....moguće se u svemu tome zaljubiti, prirasti nečijem srcu, pa i osjetiti energiju, čak i privlačnost.....i kada se osobe i sretnu uživo, ako tijelo i nije neki standardom određen model, sasvim je moguće osjetiti veliku privlačnost pojavom...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Socrates
- Forum [Bot]
BTW, čovjek je fitness stručnjak i priča o fitnessu.
Priča o tijelu, a to mu je struka. Da li to čini njegovu izjavu imalo prihvatljivijom?
Priča o tijelu, a to mu je struka. Da li to čini njegovu izjavu imalo prihvatljivijom?
. . . . . . . . .