spacebound wrote: 02 Feb 2020, 10:30 StaGdje je ogranicenje 80 pocetnicima je 70, vozim po ogranicenju.
Ovo
80, ja 70, 60, ja 50, 50 ja isto 50
Moderator: Krokodil Behko
spacebound wrote: 02 Feb 2020, 10:30 StaGdje je ogranicenje 80 pocetnicima je 70, vozim po ogranicenju.
smanjivala brzinu da moze taj lik da je pretekneVrag wrote: 02 Feb 2020, 10:33spacebound wrote: 02 Feb 2020, 10:30 StaGdje je ogranicenje 80 pocetnicima je 70, vozim po ogranicenju.
Ovo
Pa gdje je ogranicenje 80 ja vozim 70, gdje je ogranicenje 70, vozim 60, gdje je 50 i ja 50.Tu ne smanjujemVrag wrote: 02 Feb 2020, 10:33spacebound wrote: 02 Feb 2020, 10:30 StaGdje je ogranicenje 80 pocetnicima je 70, vozim po ogranicenju.
Ovo
Ne pomazi nikome da te prestigne usporavajuci ili davanjem zmigavca. Ako hoces pomoci stani na prosirenju ili ako je vec krenuo da te prestigne(pored tebe je)malo uspori i pomjeri se u desno. A ako vidis da levat ne moze i hoce da se vrati u traku stisni po gasu da se moze ukljuciti brzo.spacebound wrote: 02 Feb 2020, 10:39Pa gdje je ogranicenje 80 ja vozim 70, gdje je ogranicenje 70, vozim 60, gdje je 50 i ja 50.Tu ne smanjujemPrevise mi je vozit 40 gdje je 50 ogranicenje
Najgori su nesigurni vozaci. Krene da prestigne pa se vrati, sporo prestize ili prestize u 4,5 brzini, a krecete se sporo...spacebound wrote: 02 Feb 2020, 10:55 Hvala.Skontah da je tako najbolje.On valjda mislio ja usporavan jer ne znam odrzavat brzinu, pa i on uspori.Bas smo se napatili.A on neki smotan, malo se izbaci, pa se vrati, a cesta cista, daleko auto, moze triput proci![]()
Kad je pisala kako vozi svuda 10 ispod ogranicenja, odmah Sam te zamislio da guzlaš iza nje i psujes
vozim 12 godina.spacebound wrote: 30 Jan 2020, 14:42 Prvobitno sam temu zamislila tako da pisemo o nasim dogodovstinama u sabracaju, da se ispusemo, ispsujemo, kukamo, proklinjemo
Takodjer da ja imam gdje trunit o svojom voznjama jer to mi je trenutno najzanimljivija sfera zivota.Da ne zatrpavam sve teme redom i tako vas nerviram, tamo gdje nije mjesto za to
Duminjo mi je dao ideju da temu prosirim i pricama o udesima na nasim cestama, mozemo stavljati linkove kada bude neka saobracajka, pravit uvidjaj, iznosit teorije, to nam dobro ide
Bujrum![]()
Trebala si rucnu podiclejlamo wrote: 02 Feb 2020, 11:26vozim 12 godina.spacebound wrote: 30 Jan 2020, 14:42 Prvobitno sam temu zamislila tako da pisemo o nasim dogodovstinama u sabracaju, da se ispusemo, ispsujemo, kukamo, proklinjemo
Takodjer da ja imam gdje trunit o svojom voznjama jer to mi je trenutno najzanimljivija sfera zivota.Da ne zatrpavam sve teme redom i tako vas nerviram, tamo gdje nije mjesto za to
Duminjo mi je dao ideju da temu prosirim i pricama o udesima na nasim cestama, mozemo stavljati linkove kada bude neka saobracajka, pravit uvidjaj, iznosit teorije, to nam dobro ide
Bujrum![]()
do sada nisam doživjela neku nesreću, niti sam udarila, ogrebala, sastrugala, vatevr, auto.
najneugodnije iskustvo mi je bilo proklizavanje.....hladno, poledilo, a napadao snijeg preko i na onoj raskrsnici na malti da zakočim na semaforu samo se poče okretati auto ukrug, a baš sam lagano pritiskala kočnicu svjesna uslova, ali džaba. sreća pa nije bilo mnogo saobraćaja.
Prije par jutara krenuli u grad, i malo poledice bilo.Ja da ga vratim u prvu, pa polako preko toga bez kocenja da predjem, medjutim kako sam tek krenula hladno auto, primijetila sam da mi je ujutro kad tek upalim teze saltat brzine, i nece u prvu da si pita, trebalo mi je 5-6 sekundi, a ovaj moj vec koci nogama i ono histericno:"Trebala si prije, trebala si prije" Doslo mi da ga nogom nabijem da ispadne iz autalejlamo wrote: 02 Feb 2020, 11:26vozim 12 godina.spacebound wrote: 30 Jan 2020, 14:42 Prvobitno sam temu zamislila tako da pisemo o nasim dogodovstinama u sabracaju, da se ispusemo, ispsujemo, kukamo, proklinjemo
Bujrum![]()
do sada nisam doživjela neku nesreću, niti sam udarila, ogrebala, sastrugala, vatevr, auto.
najneugodnije iskustvo mi je bilo proklizavanje.....hladno, poledilo, a napadao snijeg preko i na onoj raskrsnici na malti da zakočim na semaforu samo se poče okretati auto ukrug, a baš sam lagano pritiskala kočnicu svjesna uslova, ali džaba. sreća pa nije bilo mnogo saobraćaja.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests