Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Merlin246 wrote: 03 Feb 2020, 23:44
Koliko god odnos bio prijateljski svaki put primjetim odmjeravanje cim se vidimo. I kad popiju znaju da se opuste i moras da ih podsjecas da ste prijatelji. To su mane muskih prijatelja
Zato ne kontam, zasto mnogo zena odmah misli da joj muškarac nije prijatelj ako zeli Sa njom i Sex.
Socrates wrote: 03 Feb 2020, 23:41
Pa ima li iko da nema bar jednog prijatelja suprotnog spola?
Pa evo, ja imam jednog kojeg vise smatram poznanikom nego prijateljem, a ostalo sve zene Radne kolege, susjede i slicno ne racunam. Mislim da stvarno nemam muskih prijatelja uopce u pravom smislu te rijeci.
Meni to pomalo nejasno, al' hajde. Bas da se nikako ne desi prijateljstvo. Mislim da ulogu igra i kako ste se upoznali. Ja imam prijateljicu od dolaska u Kanadu. I komšinica je bila. Nikad ništa između nas, a bila je jedna od najljepših djevojaka generacije. Jednostavno, to je bilo izvan svake mogucnosti.
Sad je udata i daleko, ali i dalje smo naravno prijatelji. Ne znam sta njen muž misli o tome, al čini se cool.
A imam i jednu koja mi je više projekt zaštite, nego klasična prijateljica, valjda zato sto je samohrana majka, a otac djeteta joj popriličan idiot. Njenom sinu sam Godfather.
Pa evo, ja imam jednog kojeg vise smatram poznanikom nego prijateljem, a ostalo sve zene Radne kolege, susjede i slicno ne racunam. Mislim da stvarno nemam muskih prijatelja uopce u pravom smislu te rijeci.
Meni to pomalo nejasno, al' hajde. Bas da se nikako ne desi prijateljstvo. Mislim da ulogu igra i kako ste se upoznali. Ja imam prijateljicu od dolaska u Kanadu. I komšinica je bila. Nikad ništa između nas, a bila je jedna od najljepših djevojaka generacije. Jednostavno, to je bilo izvan svake mogucnosti.
Sad je udata i daleko, ali i dalje smo naravno prijatelji. Ne znam sta njen muž misli o tome, al čini se cool.
Pa desilo se nekoliko puta ali je i zavrsilo i gledajuci unatrag ne znam sto bih uopce mislila o tom odnosu.
Jedan se odselio u inozemstvo prije par godina, mozda jedini kojeg bih nazvala pravim prijateljem, sad smo izgubili kontakt...
No, moram reci da mene bas i ne privlaci previse prijateljevanje s muskarcima imam tu stav kao Lejla
Ja sebe nalazim u ovom što su napisale Bramsica ,lejla i vanilla. Prijateljstvo je za mene nešto mnogo dublje od onog što to je poznanstvo.
Pravih prijatelja sam imao na prste jedne ruke i to onih od djetinjstva osnovne i srednje škole,
a kad si mlad totalno otvorne glave i srca ne praviš razliku ,gledaš svakog isto i daješ svakom šansu al' kao što već neko pomenu vrijeme koje provodiš i blizina rezultira u dubljoj povezanosti u slučaju kad je prijatelj Ona
i ne nisam ja bio taj perverznjak kao što Maja reče...
3 puta sam u toku nekoliko godina izravno čuo riječi koje počinju sa :moram nešto da ti kažem...
jer nisam si ni dao naslutiti to a bilo ih je i kad sam osjetio čemu vodi i istog trena samo isčezao iz slike.
Nedavno sam baš vidio jednu u jednoj recimo trgovini, odmah sam se sjetio svoga hladnokrvnog Ne i suza koje su usljedile...
Sada kad imam dovoljno iza sebe koraka na ovoj kugli i znanja stečenog istim kažem da ne želim djevojku da prijatelja ,osim one koja je već pored mene
i koje je sve uključujući i to.
Ništa ne gubim tim.
ima tu još dosta stvari ovo je prešturo al' nemam običaj ni' ovako pisati ozbiljno pa iz nekog razloga napisah, dosta je i ovo Obična perverznjačina
Merlin246 wrote: 03 Feb 2020, 23:44
Koliko god odnos bio prijateljski svaki put primjetim odmjeravanje cim se vidimo. I kad popiju znaju da se opuste i moras da ih podsjecas da ste prijatelji. To su mane muskih prijatelja
Meni se nikad nije desilo da moram pijanog druga da podsjećam da smo drugovi, a bilo je pijanki ...
Meni se nije nikad desilo da ne moram da podsjecam.
Iskreno reci dal te odmjere dobro sta si obukla svaki put, jel koriste prilike da te kao slucajno dodirnu dok pricate o necemu? Jel te vise gleda u usne ili oci ili sise?
Kod prijateljica nema toga al muskarci koliko god su ti dobri prijatelji oni su ipak samo muskarci
Meni se nikad nije desilo da moram pijanog druga da podsjećam da smo drugovi, a bilo je pijanki ...
Iskreno reci dal te odmjere dobro sta si obukla svaki put, jel koriste prilike da te kao slucajno dodirnu dok pricate o necemu? Jel te vise gleda u usne ili oci ili sise?
Kod prijateljica nema toga al muskarci koliko god su ti dobri prijatelji oni su ipak samo muskarci
Tuzno ali tako je kako je
Pa i prijateljica me odmjeri i prokomentariše šta sam obukla, dodiruju me i prijateljice kao i drugovi, zagrle me, itd ali nikad to ne shvaćam u nekom seksualnom kontekstu.
Drugovi me ne gledaju u sise, barem ne da ja primijetim, dok me prijateljice redovno gledaju, komentarišu i pipkaju
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.