Da li su muškarci stvarno bolji prijatelji od žena?
Moderator: spacebound
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16875 times
- Status: Offline
Re: Muškarci su mnogo bolji prijatelji od žena: Ovo su razlozi zbog kojih je to tako
Ja uopste ne znam sta je to neko jako duboko prijateljstvo, dvosmjero, ako to podrazumjeva ogoljavanje sebe pred nekim.Nikad to nisam ucinila, a mislim da imam dvije prijateljice.One to rade, ustvari meni se ljudi lako otvaraju, ocito nesto u meni ulijeva povjerenje, i obicno postuju i navikli su na moju zatvorenost.Sa muskima su to uvijek bila drugarstva, izlasci, zezancije.Razlicite teme sa muskarcima i zenama.
Nikad nisam upoznala osobu kojoj bih sve rekla, svoje misli, osjecaje, strahove, ni muzu, ni sestri, ni majci.Ali nije to do drugih ljudi, do mene je.
Recimo, trenutno mi treba novac, i iako imam kome da se obratim ne mogu, jednostavno sam takva, pa su sve prilike da cu prodat auto, reci nikom necu.
Nikad nisam upoznala osobu kojoj bih sve rekla, svoje misli, osjecaje, strahove, ni muzu, ni sestri, ni majci.Ali nije to do drugih ljudi, do mene je.
Recimo, trenutno mi treba novac, i iako imam kome da se obratim ne mogu, jednostavno sam takva, pa su sve prilike da cu prodat auto, reci nikom necu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Muškarci su mnogo bolji prijatelji od žena: Ovo su razlozi zbog kojih je to tako
Ode polo 
Samo sabura
Sve je to jako različito... Imaš žena ljudina samo takvih, baš mogu biti prijatelji do kraja.
A vala i muškaraca pussies, da nije za vjerovati. Tako da određeno reći - da ili ne... Jako teško...
A vala i muškaraca pussies, da nije za vjerovati. Tako da određeno reći - da ili ne... Jako teško...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
Zene su sexualni objekti
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
nisi opustena u komunikaciji sa mnomNice try wrote: 04 Feb 2020, 07:53 Pisala sam već, a i primjeti se sigurno...od ranog djetinjstva sam se družila većinom sa muškarcima, tek poneka prijateljica, drugarica, poznanica.
Pročitala sam par stranica vaših postova, pisali ste svako po svom iskustvu, sklonostima...
Da su muškarci bolji prijatelji, zavisi sve, od osobe do osobe, a i ispisali smo stranice o tim prijateljstvima...da li su ikako moguća...
Mislim da jesu, između dvije zrele i izgrađene osobe, moguća su.
Ne mogu da objasnim moju sklonost, bolje se osjećam u muškom društvu, imam više zanimanja za teme koje muškarci pretresaju. Sa ženama sam već nekako, ne razumijem sve, potrebe za ovim i onim...
Ne znam, mogu popričati i rado popijem kafu i sa poznanicom, imala sam i jako dobre prijateljice, ali uvijek radije biram muško društvo.
Naročito ovako virtuelno. Kada moram paziti na svako slovo, tu sam opuštenija u komunikaciji sa muškim nickovima.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Suti, dje's tako rijet
Samo sabura
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ne pojmljivo mi je ako sa nekim provedeš toliko vremena komuniciranjen svaki dan da tu nema neke iskre .
Većinom je jedna strana zaljubljena a druga nije svjesna o tome.
Većinom je jedna strana zaljubljena a druga nije svjesna o tome.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
Cim sa jedne strane postoji sexualna zelja, to vise i nije prijateljski odnos..
U pravom prijateljstvu nema zelja za sexom ne postoji..
U pravom prijateljstvu nema zelja za sexom ne postoji..
.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Želja za seksom postoji kod M + Ž. Ako si heteroseksualan.
Samo ne sa tom osobom.
To ne znači da druga osoba isto misli.
Samo ne sa tom osobom.
To ne znači da druga osoba isto misli.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Ma kakva crna Pikova dama, osjeČaj ti je vanjtaki...Nora Ibsenova wrote: 04 Feb 2020, 00:23 Doduše, jedna prijateljica je dugo i iscrpno radila na tome da me navikne na dodir, inače sam bila prava divljakuša, dotakneš me ja se izbezumim.
Sad je uzela za zadatak da mi dokaze da sam dama, Al imam neki osjecaj da joj neće poći za rukom.
Iako nijednom nisam dobio dopuštenje za rukoljub ukoliko ti prije toga nisam reko:
- Vaša visosti...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5188 times
- Been thanked: 7320 times
- Status: Online
Ma naravno. U svemu su bolji. 
Dovoljno se samo uvjeriti i to siriti na sav glas.
Dovoljno se samo uvjeriti i to siriti na sav glas.
Svijest ima sidrište.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma ne znaju ni one sta su
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
One bi da su sve pomalo
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Heidi wrote: 04 Feb 2020, 00:42Moje cure I ja nemamo tih problema, sve smo tako razlicite.
Svaka od nas ima svoj stil, boju, nastup.
Ovako je sa mojom školskom ekipom kolegica, totalno smo različite, nisu nam se dopadali isti momci,
ama baš suprostnosti. Jedna je umrla prije 3. godine, pa smo od tada više u kontaktu, kad god se možemo okupiti,
dogovorimo izlazak i različitost je i dalje očita od stila odjevanja, ponašanja, životnih puteva, prioriteta pa dalje ...
- Vrag
- Forum [Bot]
Iz osnovne i srednje nemam nijednog druga ili drugaricu. Sve poznanici. Ovo sto imam stariji od mene po 2-3 godine. Mahalci, ali upoznali se pod nekim drugim okolnostima. Ovog jednog na tribini 
Od drugarica dvije sa faxa, za jednu su mislili da mi je mladja sestra
I jos su tu forumasice
Od drugarica dvije sa faxa, za jednu su mislili da mi je mladja sestra
I jos su tu forumasice
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Da bi nam muškarci sretni bili, najbolje nam je da pišemo da su u svemu bolji od žena 
- Duminjo
- Urednik foruma

I da su najpametnije
- Vrag
- Forum [Bot]
I sve bi to dok su forumasice
- Duminjo
- Urednik foruma

Jedna usta, hiljadu jezika