Moderator: spacebound
Eo mister hoce da mi ga pristavi.. Jesil mu drug? Hajd poturi se za mene
Procitao sam ti jedan dugi post, valjda to dovoljno govorim da jesam drug
Zizi wrote: 04 Feb 2020, 10:13 Da bi nam muškarci sretni bili, najbolje nam je da pišemo da su u svemu bolji od žena![]()
Meni su divni. Jednostavni. Prakticni.Zizi wrote: 04 Feb 2020, 10:13 Da bi nam muškarci sretni bili, najbolje nam je da pišemo da su u svemu bolji od žena![]()
Znam da je zajebancija Al odvadi Malo Ispade osobe sa posebnim potrebamaHeidi wrote: 04 Feb 2020, 11:42Meni su divni. Jednostavni. Prakticni.Zizi wrote: 04 Feb 2020, 10:13 Da bi nam muškarci sretni bili, najbolje nam je da pišemo da su u svemu bolji od žena![]()
Kako slatko izgovore "Ko ce razumjeti, zensko je to", ko da smo neobjasnjivi univerzumKad spomenes G-tacku, to je nesto poput price o drekavcu, a A-tacka simpozijum za teoriju struna.
Premedeni su u tom zbunjitisu.
I ovaj post ide u prilog mojoj tezi. Stalno iskopavate nešto da bismo se zabavili o sebi i tako ostali slijepi za vaše smicalice.Heidi wrote: 04 Feb 2020, 12:02 Laser mi je isto slatkis.
Na temi nervira me pise, nervira ga supruga kad pise poruke, sve joj gramaticki tacno, zarez, tacka, ma sve. A on I dalje pise neznam. Slusaj zenu, kolega.
Govorio sam ja Laseru, nemoj bola'... Al' jok, junak je to, Obilić, sokolić... Hajde...Heidi wrote: 04 Feb 2020, 12:02 Laser mi je isto slatkis.
Na temi nervira me pise, nervira ga supruga kad pise poruke, sve joj gramaticki tacno, zarez, tacka, ma sve. A on I dalje pise neznam. Slusaj zenu, kolega.