Hannibal wrote: 05 Feb 2020, 17:24
mene je danas nasmijalo koliko sam glup zadnjih dana
Pazi sad
Doso do ulaznih vrata od stana i otkljucavam daljinskim od auta, ono pritiscem dugmad da se otkljucaju, nece pa nece. Kontam vid otisla mi baterija od daljinskog....
Pazi sad
Doso do ulaznih vrata od stana i otkljucavam daljinskim od auta, ono pritiscem dugmad da se otkljucaju, nece pa nece. Kontam vid otisla mi baterija od daljinskog....
bio si u granapu ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
bio si u granapu ....
Nisam...
Sabiro indijance po čaršiji a snijeg pada, a moram nesta kojmputer instalirat, moram nesta ispisat na istom, kontam jesam li jeo....
Salko_dvominutaš wrote: 05 Feb 2020, 19:14
Nisam...
Sabiro indijance po čaršiji a snijeg pada, a moram nesta kojmputer instalirat, moram nesta ispisat na istom, kontam jesam li jeo....
Svismozgen....
Salko, ako ikad budem osnivao političku partiju, ti ćeš mi trebat Ubacit ću te u redove protivničke stranke da ih zbuniš, dezavuišeš i razvališ iznutra.
Pazi sad
Ja tako u zgradi, stojim pred liftom, i trazim koji je kljuc.. jos i zivciram sto nikad ne mogu odmah kljuc da nadjem nego rovim pola sata... i skontam za lift ne treba kljuc
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...