Ma može i 'danSalko_dvominutaš wrote: 06 Feb 2020, 08:10Ma more i ‘dan i kimes glavom ono dubokospoštovanoinadasvecijenjeno
![]()
Meni vikni selam
Moderator: VIP
Ma može i 'danSalko_dvominutaš wrote: 06 Feb 2020, 08:10Ma more i ‘dan i kimes glavom ono dubokospoštovanoinadasvecijenjeno
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
De te cujem u salonu tako kada auto pokusavas da mi uvalis, da znas da bih dobro razmislio.Salko_dvominutaš wrote: 06 Feb 2020, 08:08Zove me sin a ja u nakom šopingu, video poziv...
Abiiiii Esselamu Alejkuuuummm
We Alejkumu Sellaaaammm dragaaaaaa
Okrenem se ovi oko mene gledaju i spremaju se trcat vidim
![]()
Nešto ko kofer je šoping, ono prehrana... uz renolovu fabriku odmah..storm wrote: 06 Feb 2020, 08:18A jesi ludSalko_dvominutaš wrote: 06 Feb 2020, 08:08
Zove me sin a ja u nakom šopingu, video poziv...
![]()
![]()
Znaš.. kada uđu arapi nama u salon svi prodavači ih meni šalju...Mirelam wrote: 06 Feb 2020, 08:37De te cujem u salonu tako kada auto pokusavas da mi uvalis, da znas da bih dobro razmislio.Salko_dvominutaš wrote: 06 Feb 2020, 08:08
Zove me sin a ja u nakom šopingu, video poziv...
![]()
![]()
ma znam ja to vrlo dobro, šta misliš kako uspijem arapima prodatMirelam wrote: 06 Feb 2020, 08:53 Turci ako se nece cjenkati, k'o da nisu ni radili posao. A ni arapi nisu bolji. To im je u krvi, dzaba.
A nasi se kao ne cjenkaju..Mirelam wrote: 06 Feb 2020, 08:53 Turci ako se nece cjenkati, k'o da nisu ni radili posao. A ni arapi nisu bolji. To im je u krvi, dzaba.

Mirelam wrote: 06 Feb 2020, 08:53 Turci ako se nece cjenkati, k'o da nisu ni radili posao. A ni arapi nisu bolji. To im je u krvi, dzaba.