... bio si u Čardaklijama ...
Sve ovo pobrojano plus Martin Brod posjetim godisnje dvaputa....nisam odavno bio na Strbackom Buku sledece ljeto akobogda idem.

Kostelski Buk, Ada u Otoci su isto fina izletišta, lijepo je na Krušnici u Bos. Krupi, i sama Krupa je zanimljiva, Riponjina jama i vodopad Skakavac u Bos. Petrovcu .. Lijep je moj kraj...Otava wrote: 07 Feb 2020, 20:11
Sve ovo pobrojano plus Martin Brod posjetim godisnje dvaputa....nisam odavno bio na Strbackom Buku sledece ljeto akobogda idem.
Prosle godine negdje pred prvi maj bio na onim splavovima nedaleko od Bihaca i smrzo sam se....tamo ne idem osim po ljeti
Kostelski Buk, Ada u Otoci ,tu cesce navratim odnosno u Kostelski jer volim dobru hranu a sa njima sam jako zadovoljanChloe wrote: 07 Feb 2020, 21:25Kostelski Buk, Ada u Otoci su isto fina izletišta, lijepo je na Krušnici u Bos. Krupi, i sama Krupa je zanimljiva, Riponjina jama i vodopad Skakavac u Bos. Petrovcu .. Lijep je moj kraj...Otava wrote: 07 Feb 2020, 20:11
Prosle godine negdje pred prvi maj bio na onim splavovima nedaleko od Bihaca i smrzo sam se....tamo ne idem osim po ljeti
Migrantski centar "Miral" u Velikoj Kladuši...![]()
![]()
![]()

Mirde se ti, tužit ću te...

Chloe wrote: 07 Feb 2020, 21:25Kostelski Buk, Ada u Otoci su isto fina izletišta, lijepo je na Krušnici u Bos. Krupi, i sama Krupa je zanimljiva, Riponjina jama i vodopad Skakavac u Bos. Petrovcu .. Lijep je moj kraj...Otava wrote: 07 Feb 2020, 20:11
Migrantski centar "Miral" u Velikoj Kladuši...![]()
![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Idila.

Aaaj, kolka si. Nemoj mi pričat da je to izdužena sjena.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest