On je pravi profesionalac.

big lajk i sve.
Moderator: VIP
On je pravi profesionalac.
lejlamo wrote: 07 Feb 2020, 17:03On je pravi profesionalac.Iskra wrote: 07 Feb 2020, 14:22
Fascinirana sam činjenicom da toliko ulazes u svoj posao i da se dopisujem sa dr Rajovicem. Zaboravih ti reći.![]()
Nakon održanih predavanja/radionica/seminara, nastavlja saradnju putem maila i, zajedno sa svojim timom, pruža pomoć za bilo šta što bude nejasno, a tiče se NTC programa ili teme koju je obrađivao, šalje dodatne zadatke i materijale te, nakon što dobije urađene zadatke, šalje povratnu informaciju sa jasnim i svrsishodnim obrazloženjima, primjerima i sl.
big lajk i sve.
ja sam išla samo na gostovanja u mostaru.Iskra wrote: 07 Feb 2020, 17:19lejlamo wrote: 07 Feb 2020, 17:03
On je pravi profesionalac.Nakon održanih predavanja/radionica/seminara, nastavlja saradnju putem maila i, zajedno sa svojim timom, pruža pomoć za bilo šta što bude nejasno, a tiče se NTC programa ili teme koju je obrađivao, šalje dodatne zadatke i materijale te, nakon što dobije urađene zadatke, šalje povratnu informaciju sa jasnim i svrsishodnim obrazloženjima, primjerima i sl.
big lajk i sve.
Jesi bila u Sarajevu kad je dolazio? Ja nisam. Šteta.
lejlamo wrote: 07 Feb 2020, 17:23ja sam išla samo na gostovanja u mostaru.
teme koje me zanimaju su bile odlično obrađenesamo, kako rekoh, nije baš jeftino, a dok dodam i putne troškove i smještaj izađe to na finu cifru. tako da, kada opet bude ovdje negdje blizu i sa novom temom, idem.
Ha
hepo_kockica wrote: 08 Feb 2020, 09:00 Valjala se po krevetu,lezi,sjedi,nikad sebi ugoditi...mislim,kašalj me hebe
Ma svašta nešto,cijelu sedmicu me drndalo grlo,suhi kašalj,konačno sam počela zrelo kašljati...biće bolje,mora!Chloe wrote: 08 Feb 2020, 09:01hepo_kockica wrote: 08 Feb 2020, 09:00 Valjala se po krevetu,lezi,sjedi,nikad sebi ugoditi...mislim,kašalj me hebeuzimaş li nešto za kašalj?