On nije kastriran, niti ce biti - zbog starosti.
Da jeste, nista se od ovog ni bi desilo.
Sta ja znam, inace ne ide od kuce daleko, vraca se za pola sata uvijek, al februar je februar. I sto je najgore, pustam ga jednom dnevno van jer imaju svoj wc i u podrumu i taj dan pustila ga ujutru, vratio se i to je to. Popodne je mjaukao da hoce van, i nisam ga pustila, sve dok nisam pocela radit po kuci pa su mi s Ajom izvukli zivce i ja ga pustim. I eto sta se desi.
Od sad je u kuci, nema mu vise van. Dok maca koja je steril. ne ide od kuce dalje 100m, ni kad je februar. Posebno je plasna u zadnje vrijeme jer puno macaka dodje, a u selu nema macki pa ovaj nas luta bas daleko.

Moram samo skontat mu zanimaciju jer igracke ne benda. Jedino da ga mazim 24 sata. To voli.
Bice sve okej, nadam se, al kad smo ga juce s mamom prale i htjele mazat, kad zjevnu rupa, boze moj. Tako sam se uspanicila... a s takom ranom je i kod mame se pojavio pa je mama bila bas potresena jer je taj macak poseban. Kad joj je bilo najteze u Bosni za ove tri godine, on je dosao i nije se odvajao od nje pa sve uzima srcu jos vise nego sto bi obicno.
Kaze pokazivala doktorki od Aje, sto je danas i macka imala slike od maci koje hrani u Bosni i slike od psa koji je bio dosao, kaze plakale zajedno. Al sta ces..
Svako sebe laze kako mu odgovara.