Ima li ko od forumasa da ima gliste....

Moderators: spacebound, Duminjo
Ne daj Boze polomiti se pa na hitnoj zavrsitiHeidi wrote: 09 Feb 2020, 14:04 Dok ovo isprobas izgubis spontanost. Cek, stani, provuci nogu ovdje, drzi me za... rame, aaa, stani, puce mi prsljen, zovi hitnu.
Ma odlicno za vece komedije![]()
vrhbosnica wrote: 09 Feb 2020, 11:55Mene pacnuo? Kada? Da me nisi pomijesao sa nekimKrokodil Behko wrote: 09 Feb 2020, 10:43
Navedi na koju pozu misliš, pa da protefsiramo malo.
Usput, navedi i broj kg, jer osnovano sumLjam da sam te pacnuo, onim jučerašnjim zamišljanjem, nešto šutiš, a bitno je i oko izbora poza ...![]()
Mislim na ove akrobatske poze, koje su onako da oprobas, a ne da izmeracis... npr ove slike od cupave
A toooooo.... pa nisam znala za to, ne idem tamo u tu temu... mada nisi slagao... lako se upecam na dobru serijuKrokodil Behko wrote: 09 Feb 2020, 16:54
viewtopic.php?f=4&t=12162&p=2217424&hil ... u#p2217424
A što se tiče te slike, meni se čini da bih morao imati ruke ko Popaj, a ona ne više od 40 kila![]()
vrhbosnica wrote: 09 Feb 2020, 17:02A toooooo.... pa nisam znala za to, ne idem tamo u tu temu... mada nisi slagao... lako se upecam na dobru serijuKrokodil Behko wrote: 09 Feb 2020, 16:54
viewtopic.php?f=4&t=12162&p=2217424&hil ... u#p2217424
A što se tiče te slike, meni se čini da bih morao imati ruke ko Popaj, a ona ne više od 40 kila![]()
eh kako sam nekad voljela walking dead.. jedva cekala ponedjeljak novu epizodu da vidim... sad ovu novu sezonu ni nacela nisam....
![]()
A za kile si upravu...za ove neke akrobacije trebaju lagane cure, ili gimansticarke..ne znam, ne razumim se![]()
tacno, zbog kilaze.imam mnogo vise od 40kgKrokodil Behko wrote: 09 Feb 2020, 17:05
Jel se ne razumiješ zbog svoje kilažice, ili šta?
I ja se pecam na serije, ali sam užasno probirljiv. Ima ih trista, koje sam počeo gledati, a nisam izdržao više od par epizoda.
Na temu,
Dovoljno je nekoliko poza, ako će se meračiti lijepo![]()
Pa poza je "ona na jozi, meho na njojzi".. Jeboga ti.. Ko da si zadnjih deset Dana samo špagete jeoSocrates wrote: 09 Feb 2020, 21:42 Na stolu nije poza nego mjesto događanja.
Možeš petnaest poza na stolu radit'.