Najbolji roker ever, vozili kamion u timu.
Moderator: VIP

Moj otac je imao alkoholičarski period, izuzetno težak za moju mamu, i ona mu je pomogla da se iščupa, iz ljubavi, zbog mene. Sve joj je to vratio trostruko.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

To jeste pretjerano.Socrates wrote: 10 Feb 2020, 17:18 Prvo, što bi on uopste poredio ženu koju je volio sa majkom, u bilo kojem smislu?
That's fucking sick.

lejlamo wrote: 10 Feb 2020, 17:22 pa to, poredi je s majkom...zašto bilo koji muškarac ima potrebu porediti partnerku s majkom?
onda navodi da ljubav dati znači biti sluškinja, nikad po svom, dati sve što imaš - bat, vaj?
i sve to da bi sačuvala dom?!
i onda nastavlja....ne vjerujem ja u kipove - čemu sada to? ....i na kraju ne vjeruje nikome.![]()
beznadežan slučaj![]()

Kod prve opomene za struju

Zato zensko mora radit. Prije je bilo zajebano, valja bit sluskinja, tvoji jedva docekaju da te se kutarisu, bila sluskinja svojima pa onda svom coeku i to ti je zivot. Nema nazad, sramota i to, znaci devri.lejlamo wrote: 10 Feb 2020, 17:22 pa to, poredi je s majkom...zašto bilo koji muškarac ima potrebu porediti partnerku s majkom?
onda navodi da ljubav dati znači biti sluškinja, nikad po svom, dati sve što imaš - bat, vaj?
i sve to da bi sačuvala dom?!
i onda nastavlja....ne vjerujem ja u kipove - čemu sada to? ....i na kraju ne vjeruje nikome.![]()
beznadežan slučaj![]()

Totie kad se filozof ufati neke teme, nea pojma o istoj pa vergla ko na ledu ljevo desno.
ali kakve to veze ima s tekstom ove pjesme?Chloe wrote: 10 Feb 2020, 17:28 Nekad je obitelj značila sve. Roditelji nisu bili podrška kćerkama. Prihvatali su njih ali ne da povedu djecu sa sobom ako se njima vraćaju, morale su se odricati djece.
Danas niko nije spreman na nikakav kompromis haman pa ni u prijateljstvu kamo li u braku.

Chloe, ta izreka da je obitelj sve je simplifikovanje. Svaka obitelj sve?Chloe wrote: 10 Feb 2020, 17:28 Nekad je obitelj značila sve. Roditelji nisu bili podrška kćerkama. Prihvatali su njih ali ne da povedu djecu sa sobom ako se njima vraćaju, morale su se odricati djece.
Danas niko nije spreman na nikakav kompromis haman pa ni u prijateljstvu kamo li u braku.

Šta su nekad žene bile draga Lejla?lejlamo wrote: 10 Feb 2020, 17:32ali kakve to veze ima s tekstom ove pjesme?Chloe wrote: 10 Feb 2020, 17:28 Nekad je obitelj značila sve. Roditelji nisu bili podrška kćerkama. Prihvatali su njih ali ne da povedu djecu sa sobom ako se njima vraćaju, morale su se odricati djece.
dom i brak se ne čuvaju time što će bilo ko biti sluga, što će bespogovorno raditi šta mu se kaže...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests