hahahaha koja majorizacijaMaja wrote: 07 Feb 2020, 10:14 Sanjala sam Zlocka
Ko vozimo se, on vozi, ja na suvozacevom, iza nas cura i momak, sad se ne sjecam ko su.
I Zlocko brzo vozi a smotano
Stalno mu vicem uspori, pazi, uspori, pazi.
I sletimo s puta, auto se nekim cudom zaustavi tik iznad provalije.
Uzimam Zlocka za kragnu i izvlacim van, vezem ga za auspuh. Onog pozadi natjeram da vozi. I tako je on polako vozio a Zlocko trco za nama.
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
🐽
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Da me andrija nagovara na jos jednu bebu 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49953 times
- Been thanked: 8875 times
Sanjo da sam u vojski i da sam spavo na stomaku. Probudim se a kae jedan eto ih idu da pregledaju jel uredno a mene neka erekcija ufatila i trci u cenifu i zalivaj ga hladnom vodom 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Nisam.mogla zaspati pa upalila tv, gledala Scorpion. Pa sanjam , umire sestra Valtera o Brajana, i ja je reanimiram, ali ništa. Sinusni ritam negativan, a Valter place . Probudim se , jastuk vlažan. 

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Ja, sam neku noc sanjala neke demone, svemirce, spodobe sta li, nissm sigurna.
Elem, idu prema meni I lik im se deformise, brade se uspicuju, iz ociju neka svjetlost.
Govorim sebi, ne boj se, ovi su suplje glave, izlazi im svjetlost iz ociju. Rek'o Tesla.

Elem, idu prema meni I lik im se deformise, brade se uspicuju, iz ociju neka svjetlost.
Govorim sebi, ne boj se, ovi su suplje glave, izlazi im svjetlost iz ociju. Rek'o Tesla.

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 4043 times
- Been thanked: 3822 times
Sanjam neke sume, bjezanje. Voz sa konjima. Zurim kuci, moram nekog vodit doktoru. Gledam sat, mjesto u 8, stizem u 9. Neka beba place, nece doktoru, hoce se tu igrati. A vec smo kod deda pred kucom, on izlazi, pita me gdje cu. Onda u sekund kod neke druge kuce. Igram kviz.
Prolaze poznati mi ljudi, pitaju me otkud ja tu. Ja kazem da smo kao djeca vec tu igrali kviza. A rusevine neke. Probudim se oko 4 i nista. To je to od sna za danas. Preumorna sam.

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14386 times
- Been thanked: 9958 times
negdje sam u nekom selu, idem glavnom ulicom ali nema trotoara, i sve se sklanjam da me auto ne udari. Odjednom, neko skretanje u desno, igraliste za djecu za ljuljama, i idem prema nekoj kuci, i pocinje padati kisa.
Ja udjem, kad kao neka zenam koju znam tamo (pojma nemam ko je), i pozdravlja me, kaze sad ce naci nekoga da me odveze do grada (pojma nemam kojeg), da ne kisnem. Ali mi cipele mokre, pa mi trazi necije cizme, i nalazi Bubine (Buba je prijatelj, bajker), a te cizme su vam kratke svijetloplave kaubojke sa spicem, i na obje je okacemo led srce, pa se pali i gasi
ta zena mi govori da Buba ta srca daje svalerkama, i ona mu je kupila kod Kineza punu kesu, neka mu se nadje.
E sad tu dolazi Miki
lik s kojim se privatno ne znam, i covjeka nisam vidjela od prije rata, zivi u Americi, i nekad vidim slike na FB kad neko podijeli. Eh, Miki dolazi u crvenom overallu, a nizak, niiiiiiizaaaaak, pa cini mi se da mi do struka nije. Opet ta zena kaze "Uzmi Fuddino auto, najnovije je, nema njega, a dzaba auto stoji. Dobar je Citroen"
---
Vezano za mokre cipele - posljednjih noci imam problem sa stopalima, bole me, nervi valjda dolaze sebi, ali jos uvijek nemam osjecaj (ne znam) da li me bole ili mi je hladno, pa tako svakakvih gluposti s nogama sanjam. Neko vece sanjam da je poplava, ja do koljena u vodi, i iz vode zagazim u snijeg
Ja udjem, kad kao neka zenam koju znam tamo (pojma nemam ko je), i pozdravlja me, kaze sad ce naci nekoga da me odveze do grada (pojma nemam kojeg), da ne kisnem. Ali mi cipele mokre, pa mi trazi necije cizme, i nalazi Bubine (Buba je prijatelj, bajker), a te cizme su vam kratke svijetloplave kaubojke sa spicem, i na obje je okacemo led srce, pa se pali i gasi

E sad tu dolazi Miki

---
Vezano za mokre cipele - posljednjih noci imam problem sa stopalima, bole me, nervi valjda dolaze sebi, ali jos uvijek nemam osjecaj (ne znam) da li me bole ili mi je hladno, pa tako svakakvih gluposti s nogama sanjam. Neko vece sanjam da je poplava, ja do koljena u vodi, i iz vode zagazim u snijeg

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Nasmijase me Bubine kaubojke 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
I mene su
I u snu sam se smijala, jer je to brdo od covjeka, velik, sirok, dubokog glasa, i slabo ga ko voli (osim nas koji ga dobro poznajemo)

- Dr. Wheel
- Aktivni forumaš
Ovo me podsjeti na Lost Highway. Ja bih se istraumiro.Julia-Klara wrote: 08 Feb 2020, 12:02
Eh, Miki dolazi u crvenom overallu, a nizak, niiiiiiizaaaaak, pa cini mi se da mi do struka nije.

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
nisam gledala i nemam pojma o cemu pricas 

- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Sanjala jednu rodicu, da sam otisla kod nje u posjetu, da mi pokaže svoju novu kuci.. pokazuje mi sve prostorije i kad smo došle u dnevni boravak, neki čovjek joj kači zavjesu pored lustera..
pitam je pa otkud bas tu zavjesu da stavi..
Kaze pa eto, kad budem palila svjetlo skloniti cu je a po danu ce biti tako oko lustera.. zavjesa do patosa.. 
Posle sjedemo da pijemo kafu, i donese kutiju sa sibicama.. otvori je i izvadi jednu cigaretu...
Ja opet u
pitam pa sto ih cuvas tu..
A ona mi kaze, ma necu niko da zna da
m.. 

Da sam bar mislila na nju sinoc..ni pojma.

Posle sjedemo da pijemo kafu, i donese kutiju sa sibicama.. otvori je i izvadi jednu cigaretu...

A ona mi kaze, ma necu niko da zna da

Da sam bar mislila na nju sinoc..ni pojma.

.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Nekakvw gluposti, bas horor san, na kraju da se nesto lose dogodilo dragom, kad sam se probudila i stala ga ljubit i grlit, a njemu nista nije jasno 

somehow I manage
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49953 times
- Been thanked: 8875 times
Danas sam cuo kaze daj boze da bude onako kako zena misli a ne kako majka misli za sinagospođa Brams wrote: 10 Feb 2020, 10:28 Nekakvw gluposti, bas horor san, na kraju da se nesto lose dogodilo dragom, kad sam se probudila i stala ga ljubit i grlit, a njemu nista nije jasno![]()
Kae zena misli zapio se, fata krivine a majka da je alarahmetile kad ga nema u vakat

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

hajde kakav god da je kad se probudiš gotovo je
al' znam ljudi koji su poslije nekog "ružnog" sna nikakvi
evo i jedan lični primjer
jedna djevojka je bila ljuta na mene čitav dan jer je sanjala da sam je prevario
al' znam ljudi koji su poslije nekog "ružnog" sna nikakvi

evo i jedan lični primjer
jedna djevojka je bila ljuta na mene čitav dan jer je sanjala da sam je prevario

Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5045 times
- Been thanked: 6545 times
Sinoc sam sanjala isti san koji sam sanjala prije pola godine
Neko me ganja da me ubije

Neko me ganja da me ubije

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...