Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Meni ove ratne price bude neka cudna osjecanja, sta ti ja znam.
Procitao sam sve i kamara nekih osjecanja se skupilo. Price su odlicne, zahvaljujem autorima i autoricama sto su ih napisali jer mislim da treba dosta snage da se to napise
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
On je mislio i na to da lideri nacionalnih stranaka nisu mogli narod ni odvesti nigdje drugo nego u rat.
Što je naravno još jedna od floskula beogradske čaršije.
Treba se samo zapitati. Da li bi bilo rata da Alija i Stjepan nisu izabrani. Odgovor je, naravno, jasan svakome ko je pročitao nešto o jugoslovenskoj politici osamdesetih i devedesetih.
Zaboravlja se da je prvi vodja Srba u BiH bio Vladimir Srebrov, i da ga je Beograd ubrzo zamijenio Karadzicem.
Na isti, ili slican nacin, od strane Zagreba je dozivio smjenu i Stjepan Kljujic i na njegovo mjesto je postavljen Boban.
Karadzic i Boban su dva glavna politicka zločinca unutar BiH.
Perinovic je totalno beznacajna politicka figura.
Sklonjen je brze nego sto je i postavljen, tako da nije uopce bio ozbiljan sudionik desavanja 92-95.
Negdje se navodilo da je smijenjen jer su nadjeni dokazi da je bio suradnik "Udbe", a negdje da je to zbog srpskih gena.
Kako god skinuo ga je HDZ iz Hrvatske, kao i Kljujica.
Jutros se k'o vampir probudila u 3 h , tv uključila i po YT lunjala i naiđem na snimak sastanka "dioničara" A/C , rat pršti na sve strane, ginu ljudi a Fikret iznosi plan unapređenja poslovanja ....
Chloe wrote: 12 Feb 2020, 12:16
Jutros se k'o vampir probudila u 3 h , tv uključila i po YT lunjala i naiđem na snimak sastanka "dioničara" A/C , rat pršti na sve strane, ginu ljudi a Fikret iznosi plan unapređenja poslovanja ....
To je pravi poduzetnički duh.
Optimizam, šta više.
Jaaštaaa, zbog tog optimizma ... tj. zbog A/C nas je prodao četnicima ...
I on je solidna budala bio, pored toga sto je izdajnik.