pa
prikriveno je ba
vratima npr u dućanima
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne mogu obratiti pozornost kad isto mislimo i u isto vrijeme pišemo
Pa prvo čovjek zamandalio vrata, onda dalje mandalio
ja pak mislim da je vago rukama, objeručke

sto nisi rekla da si iz sandzakaNora Ibsenova wrote: 12 Feb 2020, 15:24 Uđeš u tramvaj, 18 mi granata, svi fino sjede jedan iza drugog, naravno ni jedan nema kartu i onda uđe reva i djevojčici od nekih 18 god naplati 30 KM jer nema kartu.

Nisu mene dirali, ja odma pošla da se svađam.Vrag wrote: 12 Feb 2020, 15:25sto nisi rekla da si iz sandzakaNora Ibsenova wrote: 12 Feb 2020, 15:24 Uđeš u tramvaj, 18 mi granata, svi fino sjede jedan iza drugog, naravno ni jedan nema kartu i onda uđe reva i djevojčici od nekih 18 god naplati 30 KM jer nema kartu.
Reva djeluje u skladu sa našim cjelokupnim sistemom vrijednosti, poštivanjem propisa i moralnim uzusima...Nora Ibsenova wrote: 12 Feb 2020, 15:24 Uđeš u tramvaj, 18 mi granata, svi fino sjede jedan iza drugog, naravno ni jedan nema kartu i onda uđe reva i djevojčici od nekih 18 god naplati 30 KM jer nema kartu.
Dori wrote: 12 Feb 2020, 15:24 Meni je sve to bilo kako je napisano...kontala nasi stari fini bili...nema tu prikrivenih znacenja...Kad ono![]()
Nije ovo nikakva erotika.Salko_dvominutaš wrote: 12 Feb 2020, 15:27Dori wrote: 12 Feb 2020, 15:24 Meni je sve to bilo kako je napisano...kontala nasi stari fini bili...nema tu prikrivenih znacenja...Kad ono![]()
citiram
Imala sam devet asik, haj, vaj
imala sam devet asik, haj, vaj
i malo mi bi, haj, vaj, i malo mi bi
Salko_dvominutaš wrote: 12 Feb 2020, 15:27Dori wrote: 12 Feb 2020, 15:24 Meni je sve to bilo kako je napisano...kontala nasi stari fini bili...nema tu prikrivenih znacenja...Kad ono![]()
citiram

1h i 52min
nije prikrivenaarzuhal wrote: 12 Feb 2020, 15:28Nije ovo nikakva erotika.Salko_dvominutaš wrote: 12 Feb 2020, 15:27
citiram
Što se svađaš ako imaš kartu?
a ja mislio tebe
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests