Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
gospođa Brams wrote: 12 Feb 2020, 15:32
Kako rijesiti problem s korisnikom koji ne zna sta je osobna higijena
Dato mu je do znanja da svojom nehigijenom smeta drugim korisnicima ali on smatra da je to njegovo pravo i da ce on to sve reci svom psihijatru
Nemas sta govorit nego vas par mu napravite sacekusu u mraku. Znaci one duge carape i safun u njiha i dvi kante vode. Zalijete ga jednom kantom i dobro ga nasafunjate pa onda iz druge kante.
I bjez kolko vas noge nose
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
uvijek_kontra wrote: 12 Feb 2020, 13:23
Dok se sve svelo na mobitele, internet, razne aplikacije za komunikaciju.. ja danas dobijem pismo. Od bivse radne kolegice.
Jako lijepo napisano i hej, pismo. Ne sms, ne email vec pismo. How cool is that? I drago mi je sto me se sjeca u ljepom svjetlu i zna da sam uvijek tu za nju, ako joj nesto zatreba. Super osoba, a jako tezak zivot..
ovo je super kool
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
uvijek_kontra wrote: 12 Feb 2020, 13:23
Dok se sve svelo na mobitele, internet, razne aplikacije za komunikaciju.. ja danas dobijem pismo. Od bivse radne kolegice.
Jako lijepo napisano i hej, pismo. Ne sms, ne email vec pismo. How cool is that? I drago mi je sto me se sjeca u ljepom svjetlu i zna da sam uvijek tu za nju, ako joj nesto zatreba. Super osoba, a jako tezak zivot..
Moja zena... prljavcima koji su pratili onu drugu temu.
ina wrote: 13 Feb 2020, 15:53
Moja zena... prljavcima koji su pratili onu drugu temu.
Kontra, lijep gest od nje..
Je. Inace posalje mi razglednicu, al sad se vas raspisala. Tezak je period iza nje pa izgleda da je morala malo da se ispovedi, a zna da meni uvijek moze.
A i inace mislim da je u pisanju spas. Pa makar napisalo se i bacilo. Bitno da covjek ne drzi u sebi.
Julia-Klara wrote: 13 Feb 2020, 19:13
o djeci ... o Valentinovu... o onome cega nemam... i nikad necu imati ...
De, de.Sigurna sam da imas puno stvari za koje trebas bit zahvalna i sretna i na kojima ti neko zavidi.Zdrava si, i tvoja porodica, imas ostvarenu karijeru, nezavisna, inteligentna, zivis u najljepsem evropskom gradu....
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.