www.winsim.deMerlin246 wrote: 14 Feb 2020, 00:25 Kupila bon na nekom drugom mjestu nego inace..za nadoplatu racuna..i ne moze da mi se ukuca![]()
Svastaa
www.premiumsim.de
Ništa doplata
Moderator: VIP
www.winsim.deMerlin246 wrote: 14 Feb 2020, 00:25 Kupila bon na nekom drugom mjestu nego inace..za nadoplatu racuna..i ne moze da mi se ukuca![]()
Svastaa
Probudila si joj povjerenje.uvijek_kontra wrote: 13 Feb 2020, 18:31Je.ina wrote: 13 Feb 2020, 15:53
Moja zena...
prljavcima koji su pratili onu drugu temu.
![]()
Kontra, lijep gest od nje..![]()
Inace posalje mi razglednicu, al sad se vas raspisala. Tezak je period iza nje pa izgleda da je morala malo da se ispovedi, a zna da meni uvijek moze.
A i inace mislim da je u pisanju spas.Pa makar napisalo se i bacilo. Bitno da covjek ne drzi u sebi.
Ne kuziimTAFKAP wrote: 14 Feb 2020, 07:43www.winsim.deMerlin246 wrote: 14 Feb 2020, 00:25 Kupila bon na nekom drugom mjestu nego inace..za nadoplatu racuna..i ne moze da mi se ukuca![]()
Svastaa
www.premiumsim.de
Ništa doplata
ma neki paketic poslala, i ubacila pisamce... tad je bio maLJi deca
a meniina wrote: 14 Feb 2020, 10:13Probudila si joj povjerenje.uvijek_kontra wrote: 13 Feb 2020, 18:31
Je.Inace posalje mi razglednicu, al sad se vas raspisala. Tezak je period iza nje pa izgleda da je morala malo da se ispovedi, a zna da meni uvijek moze.
A i inace mislim da je u pisanju spas.Pa makar napisalo se i bacilo. Bitno da covjek ne drzi u sebi.
Sto se tice pisanja, jednostavno volim..
Tesko objasniti tacno zasto.
Zadnje pismo je dobio zeleni. I sledece ce biti (nadam se) kad se ozeni, ako hanuma bude razumna.
A nadam se da hoce..![]()
Ja sam rumu poslala pismo i rakijuJulia-Klara wrote: 14 Feb 2020, 12:01ma neki paketic poslala, i ubacila pisamce... tad je bio maLJi deca![]()
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests