A sa forumom?spacebound wrote: 16 Feb 2020, 13:24 Pjesma koja je meni najtuznija i uz koju se najezim, na koju suzu pustim i strasno je volim, i njene dijelove napisem nikakve veze sa mojim zivotom nema![]()

Moderator: Krokodil Behko
A sa forumom?spacebound wrote: 16 Feb 2020, 13:24 Pjesma koja je meni najtuznija i uz koju se najezim, na koju suzu pustim i strasno je volim, i njene dijelove napisem nikakve veze sa mojim zivotom nema![]()
E jest bezobrazna, na sta ona njega tjera...tctctcČarobni wrote: 16 Feb 2020, 13:25 Komšo vara ženu koju voli i s kojom ima dvoje djece.
Supruga mu to vjerovatno ne bi oprostila, da, kojim slučajem, sazna.
Međutim, upravo je ona ta koja ga, vjerovatno nesvjesno, tjera drugim ženama, jer je zaboravila da brak traje i nakon djece.
E čuj kako anđeo može. Očigledno tekstopisac nije čuo za Azraila.spacebound wrote: 16 Feb 2020, 13:29 Joj kad zapjeva
I heard he sang a lullaby
I heard he sang it from his heart
When I found out, thought I would die
Because that lullaby was mine
I heard he sealed it with a kiss
He gently kissed her cherry lips
I found that so hard to believe
Because his kiss belonged to me
How could an angel break my heart?
Why didn't he catch my falling star?
I wish I didn't wish so hard
Maybe I wished our love apart
How could an angel break my heart?
Čija je tačno ovo klasifikacija?Iskra wrote: 16 Feb 2020, 13:29 Pet faza ljubavi:
1. Zaljubljivanje
2. Zajednički život
3. Buđenje iz iluzije
4.Uspostavljanje trajne ljubavi
5. Ljubav koja je primjer drugima
Treća je zeznuta. Samo jake i stalozene ličnosti, ljudi koji znaju šta hoće i spremni su gledati svog partnera iz više uglova, vidjeti benefite zajedničkog života i pozitivne strane svog partnera, kažu, prežive ovu fazu.
6. FazaIskra wrote: 16 Feb 2020, 13:29 Pet faza ljubavi:
1. Zaljubljivanje
2. Zajednički život
3. Buđenje iz iluzije
Treća je zeznuta. Samo jake i stalozene ličnosti, ljudi koji znaju šta hoće i spremni su gledati svog partnera iz više uglova, vidjeti benefite zajedničkog života i pozitivne strane svog partnera, kažu, prežive ovu fazu.
Dr. Wheel wrote: 16 Feb 2020, 13:31Čija je tačno ovo klasifikacija?Iskra wrote: 16 Feb 2020, 13:29 Pet faza ljubavi:
1. Zaljubljivanje
2. Zajednički život
3. Buđenje iz iluzije
Treća je zeznuta. Samo jake i stalozene ličnosti, ljudi koji znaju šta hoće i spremni su gledati svog partnera iz više uglova, vidjeti benefite zajedničkog života i pozitivne strane svog partnera, kažu, prežive ovu fazu.![]()
Fuddo wrote: 16 Feb 2020, 13:326. FazaIskra wrote: 16 Feb 2020, 13:29 Pet faza ljubavi:
1. Zaljubljivanje
2. Zajednički život
3. Buđenje iz iluzije
Bitka za daljinski
Joj Vesna me raskucila
Havana je sumLJiv, ne izlazi iz saune.
Vanilla wrote: 16 Feb 2020, 13:16 Glede foruma i tvog, oblace, posta...
To je tvoj nacin vidjenja i dozivljavanja sto ne mora da znaci da je ispravan a mozda i jeste. Svi drugacije tumacimo, dozivljavamo i rezonujemo. Ono sto ces ti, mozda, razumjeti kao salu (na nekoj temi, npr) ne znaci da, recimo, ja necu to isto razumjeti i dozivjeti kao, npr, uvredu. Tako je i za ovo tvoje vidjenje oko forumskog ponasanja na temu prevara i ostalog.
A da se analizira, tumaci, stalka, provjerava, prati...ooo, da.
Imamo mi tu na forumu razne tumacepa se pjesma, npr, new playing razmatra, kome li je ovo, sta li to znaci,...garant je za toga i toga... ili razne doskocice, sve samo u pravcu da se cuje ono sto usima pase - trac
Volimo mi to, dzaba
, takav mentalitet.