Ma sta caca da mi kaze kad on... maa nista
bas nista hahah
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

HAVANA wrote: 16 Feb 2020, 22:40 Mi se trebamo svi nedje naci. Eto. Pa nek me pokusa neka iskoristiti. Pa da vidimo cija maca nesta kako ono...?Cik me j... ako mozes.
![]()

Ja prekrsio dva osnovna moja pravila. Jedan, ne okreci se za udatom zenom. Dva, nemaj nikakvih seksualnih tenzija na poslu.Iskra wrote: 16 Feb 2020, 22:51Socrates wrote: 16 Feb 2020, 22:46
Mah, ja sam se isecirao. Varali su I mene.
Zato pitam, da malo izjednacim.
Prečesto koristiš riječ, secirati![]()
Obzirom da ti je cilj izjednačiti onda nema svrhe da se ja izjasnim podrobnije na ovu temu. Meni je zanimljivije od ovog npr odgovor...kako ste ili kako biste reagirali ako biste bili prevareni?

Mirelam wrote: 16 Feb 2020, 23:00 A ako ides sa prostitukama, platis regularno, hvala lijepo i dovidjenja, je li se i to racuna u prevaru?![]()

Sad bi je stocom opalio da je ovde nedje. Nisam ja laka roba.
Onda je zazvonio telefon.Laser wrote: 16 Feb 2020, 22:36 Ljudi varaju namjerno, svjesno, planski. Ko kaže da mu se omalko,.laže ko pas.
A nije kurvanje za svakog. Ko nema jak želudac i detaljno razrađenu izlaznu strategiju, nek se ne kurva.

Jesu joj se povukle bubuljice?Socrates wrote: 16 Feb 2020, 22:59Ja prekrsio dva osnovna moja pravila. Jedan, ne okreci se za udatom zenom. Dva, nemaj nikakvih seksualnih tenzija na poslu.Iskra wrote: 16 Feb 2020, 22:51
Prečesto koristiš riječ, secirati![]()
Obzirom da ti je cilj izjednačiti onda nema svrhe da se ja izjasnim podrobnije na ovu temu. Meni je zanimljivije od ovog npr odgovor...kako ste ili kako biste reagirali ako biste bili prevareni?
Trigger; Ona nakon dva pica rekla da muz nece da joj svrsi na lice. Mislim se, zar se niste mogli to dogovoriti prije braka? I eto, bum bum, I ja sam joj svrsio na lice.
Odem kuci I kazem djevojci sa kojom sam tada zivio da je gotovo izmedju nas. Ona se nije razvela.
Dakle, djubre jesam.

Pa nije, sta. Regularna djelatnost, pdv broj... Idu i one frizeru pa ih dira.Mirelam wrote: 16 Feb 2020, 23:00 A ako ides sa prostitukama, platis regularno, hvala lijepo i dovidjenja, je li se i to racuna u prevaru?![]()