Pa ne mogu.
Pisemo o materijalnoj nezavisnosti.
Zar nije bolje da djevojka ima svoj novcanik I ne treba joj tvoj, da bi te voljela I postovala?
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa ne mogu.
Nista onda...niti sam za Miss, niti za bogatasa...Sjedi gdje jesi

Koja dob je krajnja granica po tebi da neko nešto stvori i obezbijedi se u materijalnom smislu?Heidi wrote: 18 Feb 2020, 10:20 Ljudi treba da stvore nesto zbog sebe I da dijele s drugima ako to zele, ali ne postici nista u zivotu do odredjene dobi to je nazadno.

Naravno da je bolje, to i jest neko normalno vidjenje stvari,ne kazem nista za to. Ali ne mogu se oteti dojmu da je danas nekako in ovo gorespomenuto

gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 10:24 Sretno nekome na ovim prostorima bez rijesene stambene situacije i bez pomoci roditelja da si sam svojim radom osigura sve sta mu treba za zivot. Jako su malobrojni oni koji su uspjeli sve sami.
Osnovne stvari bi trebalo da se rijese najkasnije do 40. Posao I stan. To je neki moj vid samostalnosti.
Ma zeleni, to su povrsne zene.greeneyes wrote: 18 Feb 2020, 10:29Naravno da je bolje, to i jest neko normalno vidjenje stvari,ne kazem nista za to. Ali ne mogu se oteti dojmu da je danas nekako in ovo gorespomenutoHeidi wrote: 18 Feb 2020, 10:18
Pa ne mogu.
Pisemo o materijalnoj nezavisnosti.
Zar nije bolje da djevojka ima svoj novcanik I ne treba joj tvoj, da bi te voljela I postovala?

Obazrivija si više nego što sam mislio.Heidi wrote: 18 Feb 2020, 10:34Osnovne stvari bi trebalo da se rijese najkasnije do 40. Posao I stan. To je neki moj vid samostalnosti.Dr. Wheel wrote: 18 Feb 2020, 10:24
Koja dob je krajnja granica po tebi da neko nešto stvori i obezbijedi se u materijalnom smislu?
Za pocetak mozes zivjeti kod roditelja, I oni pomognu.

Pa imam razumijevanja za ljude.

Što bih te gađao? Cijenim svačiju borbu za sebe, a pogotovo za druge. Rijetko ko ima 'pumpu' za to.Heidi wrote: 18 Feb 2020, 10:47Pa imam razumijevanja za ljude.
I nisam ja tako stroga, samo sam svjesna da bez rada nista ne dolazi. Osim ako si guzonjin sin ili kcerka.
Da sam ti napisala, da si trebao kao ja potpuno obnoviti izgorjelu roditeljsku kucu od rata, usput raditi, studirati, raditi, raditi, usput placati sopstvene rezije, uciti, opet na posao.... I do 27 godine sve to obaviti, da se usele I zive ko ljudi a ne izbjeglice, gadjao bi me necim?
Pa eto, nikom to ne bih preporucila ko nije dovoljno jak.

Pa ako is sin nekog guzonje, ili si u stranKi more i do 20 ....
Integritet je sve, ali treba da bude kameleon (stavke 5 i 6)?Čupava wrote: 18 Feb 2020, 08:30 Milioner traži ženu, pa naveo 8 stavki koje mora da ispuni: Da li ste vi njegova idealna partnerka?
Osnivač i vlasnik londonske investicijske firme, REL Capital, tvrdi kako je bio "oženjen za posao", ali sada želi da upozna skromnu i lepu ženu s kojom će se skrasiti, provoditi leta po Mediteranu i zime skijajući po Alpima.
Endi želi da pronađe ženu koja je uspešna i bogata jer želi partnerku koja može da mu parira.- Pronalazak ravnopravnog partnera za ljubavnu vezu postaje mnogo teži kada vas prati poslovni uspeh.
Broj odgovarajućih kandidatkinja brzo se smanjuje, pa traganje za osobom koja je financijski nezavisna i koja može u kratkom roku da ode na jedrenje ili letovanje na jug Francuske, može biti teško - pojasnio je Endi.
Ovo su kriterijumi koje Endi traži od svoje idealne partnerke:
1. Treba da bude inteligentna, posebna, jedinstvena osoba koja sebe ne shvata previše ozbiljno, a živela je zanimljiv život pun raznih iskustava, pa je nešto i postigla.
2. Da nije rođena bogata.
3. Treba da bude lepa i treba da voli vežbanje jer on trenira boks i vežba pet puta sedmično. Oboje uvek moraju lepo da izgledaju.
4. Ne sme da bude zavisna od svog mobilnog telefona i društvenih mreža, mora da zna da se "isključi" od toga svega i da ceni važnije stvari u životu.
5. Integritet je za njega ključan, poverenje je sve.
6. Mora biti kameleon koji se oseća ugodno u svim situacijama - od glamuroznog bala do celonoćne žurke na plaži. Treba da bude snažna i da zna da zasuče rukave kad je fizički posao u pitanju.
7. Treba da voli da boravi u prirodi i da jedri. Treba da bude srećna kad je samo u bikiniju i ili u trenerci, pa može bez šminke ili mobilnog telefona nekoliko dana, jer višednevno jedrenje nije za razmažene princeze.
8. Treba da želi decu i da je spremna da se skrasi. Ali, mora da zna i da život nije gotov nakon dece - i dalje mogu da se zabavljaju i da putuju svi zajedno.
eto slobodne devojke / žene ...