Al' tebe volem, to je fakat
ti si mi ljubav jedina
prodacu onu nasu kucerdu "na lakat"
pa nek' je stoput mamina
da kupim adicu od peska
na njoj sumarak nakrivljen
da tebe di nas niko ne zna
sakrijem
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nema stida gdje je kapnula sopstvena znoj.gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 13:15 Moje pitanje je bilo vise za razmisljanje, al nek ste se pohvalile![]()

TO MI RADI JEPO FAKULTET
Jest' u pjesmi.
I mi se znojimo, samo udvojeHeidi wrote: 18 Feb 2020, 13:18Nema stida gdje je kapnula sopstvena znoj.gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 13:15 Moje pitanje je bilo vise za razmisljanje, al nek ste se pohvalile![]()
![]()
A gdje to ima? Osim ako se ne udas negdje u Lukomir?Dorian wrote: 18 Feb 2020, 13:25
I prvi put kada bude trebalo u 2 ujutro u januaru na -15 izaći iz kuće da se ode u ćenifu jer je nužda a nema WC-a u kući, pa se poslije oprati hladnom vodom iz pumpe u dvorištu, odjednom materijalno dobije strahovito na značaju.
Cuvaj ga dobro.
Pa ima, ali sve manje.Dori wrote: 18 Feb 2020, 13:26A gdje to ima? Osim ako se ne udas negdje u Lukomir?Dorian wrote: 18 Feb 2020, 13:25
I prvi put kada bude trebalo u 2 ujutro u januaru na -15 izaći iz kuće da se ode u ćenifu jer je nužda a nema WC-a u kući, pa se poslije oprati hladnom vodom iz pumpe u dvorištu, odjednom materijalno dobije strahovito na značaju.![]()
Tamo u Ojmjakonu, u Rusiji, nemaju wc u kuci, niko mislim, jer je toliko hladno, da ne mogu ni imati tecnu vodu stalno, nego ako moras, izadji vani na -50 °C u vanjski wc..Dorian wrote: 18 Feb 2020, 13:25Jest' u pjesmi.Heidi wrote: 18 Feb 2020, 13:16
ti si mi ljubav jedina
prodacu onu nasu kucerdu "na lakat"
pa nek' je stoput mamina
da kupim adicu od peska
na njoj sumarak nakrivljen
da tebe di nas niko ne zna
sakrijem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I prvi put kada bude trebalo u 2 ujutro u januaru na -15 izaći iz kuće da se ode u ćenifu jer je nužda a nema WC-a u kući, pa se poslije oprati hladnom vodom iz pumpe u dvorištu, odjednom materijalno dobije strahovito na značaju.

Gdje, sta
Šta su mantije?
Sandzacka pita