Sad jos samo da nađem neki styling gel za kovrce bez stetnih sastojaka
Odlucila sam i umjesto rucnikom, brisati kosu pamucnom majicom, navodno je rucnik los za kovrce
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

gospođa Brams wrote: 17 Feb 2020, 20:28 Uzela i Alverde gel za kosu da mi malo ucvrsti kovrce
Noro, jesu ovo ok sastojci?
Moram priznat da nakon treceg pranja kose curly girl metodom mi kosa izgleda bolje, vracaju mi se moje prirodne kovrce, tj. valovi. A ne biste vjerovali kakvu razliku cini brisanje kose pamucnom majicom umjesto rucnikom...eliminira dosta "frizza" i kosa izgleda glađe i manje "izlomljeno"
Kako ledja?

Imaju posebni metodi za kovrdžavu kosu.gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 08:53 @nora Hvala! To ce ici na donji dio kose. Cekam da mi stignu sampon i regeneratori koje sam narucila, trebali bi danas, pa cu pobacat sve sto sam dosad nakupovala a sto je puno stetnih sastojaka.

Jesi probala nabaviti češalj od pravog bambusa, mislim da bi ti odgovaraogospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 08:53 @nora Hvala! To ce ici na donji dio kose. Cekam da mi stignu sampon i regeneratori koje sam narucila, trebali bi danas, pa cu pobacat sve sto sam dosad nakupovala a sto je puno stetnih sastojaka.
Koristiti ćeš kozmetiku pravljenu samo od prirodnih sastojaka?gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 08:53 @nora Hvala! To ce ici na donji dio kose. Cekam da mi stignu sampon i regeneratori koje sam narucila, trebali bi danas, pa cu pobacat sve sto sam dosad nakupovala a sto je puno stetnih sastojaka.
Ne, samo onu koja ne sadrzi sulfate, parabene i silikoneDorian wrote: 18 Feb 2020, 13:40Koristiti ćeš kozmetiku pravljenu samo od prirodnih sastojaka?gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 08:53 @nora Hvala! To ce ici na donji dio kose. Cekam da mi stignu sampon i regeneratori koje sam narucila, trebali bi danas, pa cu pobacat sve sto sam dosad nakupovala a sto je puno stetnih sastojaka.
Koji jeste da su uzgajani na zagađenom i otrovnom zemljištu, ali prirodni su...

To sam već pisala, trikovi kojim se koriste kompanije da podvale proizvod "bez sulfata"gospođa Brams wrote: 18 Feb 2020, 13:40 Curly girl metoda kaze da nema cesljanjacesljanje ispravlja kovrce
Ja pak ne mogu a da se uopce ne pocesljam...pa ju malo pocesljam prstima ili sirokim cesljem kad stavim regenerator
Inace, stigli su mi sampon i regeneratori. I premda su reklamirani kao bez sulfata, parabena i silikona, sampon ipak ima coco sulfatljuta sam. Regenerator i maska su ok, al sampon ipak ima...pa ja ne znam vise gdje da trazim sampon, gdje
![]()

Gdje se može naručiti ovaj saFun?Heidi wrote: 14 Feb 2020, 14:46 Kupila sam Aleppo sapun (maslina), zelim pokusati da napravim sampon.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest