Palite li se na forumima i chatovim na osobe sa statusom?
Moderator: spacebound
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8227 times
- Been thanked: 19375 times
- Status: Offline
Re: Palite li se na forumima i chatovim na osobe sa statusom?
A jeste navaliliiii. Ostavite neke fore i za sutra. Ne morate sve odmah ispucat.
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
De, opusti se, bona. I sutra ćemo ponavljat iste. I prekosutra. Zakosutra. I prekozakosutra. Onkrajsutra.Maja wrote: 18 Feb 2020, 19:23 A jeste navaliliiii. Ostavite neke fore i za sutra. Ne morate sve odmah ispucat.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- arzuhal
- Forum [Bot]
dvi marke po čamcu
- arzuhal
- Forum [Bot]
Idi, bona, pravi krompirovu kalju ili sparuj forumaše, utorak je... Što god izabareš, oplakat ću
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Nisam raspoložena ni za jedno a ni drugo
.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25307 times
- Been thanked: 6637 times
...a na koga da se palim drugo! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Maja wrote: 26 Apr 2014, 11:58 Eh ovako...
Iako ćete svi reći jok, velahavle, ima nešto u tome.
Pratila sam ovako na forumima i chatovima kako se obični forumaši trude da postanu miljenici glavnih.
Ne mislim na uvlačenje u dupe već...recimo ovako...kako u reali pali status i moć...tako i u virtuali.
Baš juče sam se zezala nešto na taj način na jedinom forumu kojeg ponekad posjetim osim ovog.
Žene odišu ponosom kad ih, kako sarajlije kažu, got/i] neki moderator, pa se bore zag njegovu naklonost.
To narafski ne promiče običnim muškim forumašima pa ih djetinjasto optužuju da se uvlače modeatorima, ljubomorni su kao što i u reali imaš zavidnih kojima je papan svako ko je uspješniji od njih.
Situacija se više odnosi na odnos forumašica-moderator, nego forumaš-moderatorka.
Znači više se žene pale na moderatore i admine, nego muškarci na žene sa statusom.
Kod nas na forumu nije to izraženo ali na većini foruma zaista jeste.
Jeste li vi primjećivali takvo nešto?
I još sta sam primijetila, uvijek su žene te koje uzmu nick sličan forumašu s kojim su "u šemi".
Npr on ima nick Neshvaćeni, ona odmah mijenja svoj u Neshvaćena. Obrnuto jok.
Uh kad sad navalimo,ni NATO te nece moci odbraniti
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2808 times
- Been thanked: 5044 times
Arzo toliko pati za moderatorskim statusom da je i na Klixu odustao od moderatorstva, ne bi li mu Maja pružila priliku 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Maja
- Administrator

Znam. Bas je neke ku*cevite srece. Sad ni tamo ni vamo.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ja ako ne ispucam u trenutku zaboravimMaja wrote: 18 Feb 2020, 19:23 A jeste navaliliiii. Ostavite neke fore i za sutra. Ne morate sve odmah ispucat.
🐽
- Maja
- Administrator

- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4082 times
I bolje ti je.
Klanjam džematile po parkovima.
Nešto čitala.pa.mi ova tema pada pamet. Mogla bi se povući neka paralela izmedju ove pojave u rl i virtuale.( U smislu hijerarhije i povlaštenih statusa)
"Poltronstvo je svojstvo poltrona – ulizištvo, puzavost, beskičmenjaštvo, udvaranje i sl.“, dok u sociološkom određenju podrazumijeva poltonstvo kao društveno neprihvatljiv način ponašanja i djelovanja kojim se zadovoljavaju ili pokušavaju zadovoljiti aspiracije pojedinih ljudi (poltrona). Aspiracije su najčešće usmjerene prema boljim mjestima, funkcijama, odnosno prema uzlaznoj društvenoj hijerarhiji. Međutim, apiracije za napredovanjem u društvenoj hijerarhiji su normalna ljudska težnja, ali je bitna stvar koja razlikuje poltrone od drugih ljudi a nalazi se u načinu realizacije njihovih aspiracija. Naime, poltrosko ponašanje je svojevrstan vid „udvaranja“ onima s funkcijama, onima koji posjeduju moć ili onima koje smatraju presudnim za karijeru i socijalni status.
"Poltronstvo je svojstvo poltrona – ulizištvo, puzavost, beskičmenjaštvo, udvaranje i sl.“, dok u sociološkom određenju podrazumijeva poltonstvo kao društveno neprihvatljiv način ponašanja i djelovanja kojim se zadovoljavaju ili pokušavaju zadovoljiti aspiracije pojedinih ljudi (poltrona). Aspiracije su najčešće usmjerene prema boljim mjestima, funkcijama, odnosno prema uzlaznoj društvenoj hijerarhiji. Međutim, apiracije za napredovanjem u društvenoj hijerarhiji su normalna ljudska težnja, ali je bitna stvar koja razlikuje poltrone od drugih ljudi a nalazi se u načinu realizacije njihovih aspiracija. Naime, poltrosko ponašanje je svojevrstan vid „udvaranja“ onima s funkcijama, onima koji posjeduju moć ili onima koje smatraju presudnim za karijeru i socijalni status.
Ide paralela, k'o strijela.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Je li se ista promjenilo?Maja wrote: 18 Feb 2020, 17:54 Da se moram zaljubiti u nekog na forumu, ono da mi kaze neko MORAS SE ZALJUBITI IL CE BIT BELAJ, odabrala bih tebe Mršetino.
Al posto ne moram....![]()
11/11/22
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9972 times
- Been thanked: 8592 times
Jao Iskra, a ti i storm, dok je bio moderatorIskra wrote: 05 Mar 2020, 07:39 Nešto čitala.pa.mi ova tema pada pamet. Mogla bi se povući neka paralela izmedju ove pojave u rl i virtuale.( U smislu hijerarhije i povlaštenih statusa)
Zizi wrote: 05 Mar 2020, 09:49Jao Iskra, a ti i storm, dok je bio moderatorIskra wrote: 05 Mar 2020, 07:39 Nešto čitala.pa.mi ova tema pada pamet. Mogla bi se povući neka paralela izmedju ove pojave u rl i virtuale.( U smislu hijerarhije i povlaštenih statusa)
"Poltronstvo je svojstvo poltrona – ulizištvo, puzavost, beskičmenjaštvo, udvaranje i sl.“, dok u sociološkom određenju podrazumijeva poltonstvo kao društveno neprihvatljiv način ponašanja i djelovanja kojim se zadovoljavaju ili pokušavaju zadovoljiti aspiracije pojedinih ljudi (poltrona). Aspiracije su najčešće usmjerene prema boljim mjestima, funkcijama, odnosno prema uzlaznoj društvenoj hijerarhiji. Međutim, apiracije za napredovanjem u društvenoj hijerarhiji su normalna ljudska težnja, ali je bitna stvar koja razlikuje poltrone od drugih ljudi a nalazi se u načinu realizacije njihovih aspiracija. Naime, poltrosko ponašanje je svojevrstan vid „udvaranja“ onima s funkcijama, onima koji posjeduju moć ili onima koje smatraju presudnim za karijeru i socijalni status.![]()
Pa šta ti misliš zašto sam ja napisala post.
nas prvi fajt je i bio na temu, da li prijateljstvo s modom podrazumijeva i bez naše nakane , odredjene privilegije. Koliko smo poltroni i mimo svoje volje? Ja sam takve stvari čak i nazvala enviroment disease. Što bismo rekli, ljudi smo, zar ne. S jednom bitnom razlikom, a to je nakana, pa.onda dobijemo ono s predumišljajem ili bez.
Imam.osjecaj da me pratis
P.s. samo nemoj opet početi braniti Storma, Allaha ti.
A mi smo i dalje, kad i nisam moderator... Čak boljeZizi wrote: 05 Mar 2020, 09:49Jao Iskra, a ti i storm, dok je bio moderatorIskra wrote: 05 Mar 2020, 07:39 Nešto čitala.pa.mi ova tema pada pamet. Mogla bi se povući neka paralela izmedju ove pojave u rl i virtuale.( U smislu hijerarhije i povlaštenih statusa)
"Poltronstvo je svojstvo poltrona – ulizištvo, puzavost, beskičmenjaštvo, udvaranje i sl.“, dok u sociološkom određenju podrazumijeva poltonstvo kao društveno neprihvatljiv način ponašanja i djelovanja kojim se zadovoljavaju ili pokušavaju zadovoljiti aspiracije pojedinih ljudi (poltrona). Aspiracije su najčešće usmjerene prema boljim mjestima, funkcijama, odnosno prema uzlaznoj društvenoj hijerarhiji. Međutim, apiracije za napredovanjem u društvenoj hijerarhiji su normalna ljudska težnja, ali je bitna stvar koja razlikuje poltrone od drugih ljudi a nalazi se u načinu realizacije njihovih aspiracija. Naime, poltrosko ponašanje je svojevrstan vid „udvaranja“ onima s funkcijama, onima koji posjeduju moć ili onima koje smatraju presudnim za karijeru i socijalni status.![]()
Više je smetalo, kad podvucem sve
Habibti, ya nour el - ain...