Oho

Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

mojaaaa lakooonooogalejlamo wrote: 18 Feb 2020, 20:39 hanči, brt, de edituj i daj meni da ove sedmice plešem s viiilom, super didžejiramo na muzici i sve...

Sutra idemo na ultrazvuk i ako bude chuna, obecavam da ce se zvati Đulagaarzuhal wrote: 18 Feb 2020, 20:42 Pošto mi je Iskra na foe, zamolio bih vas dvojicu, hančija i Mrha, dva plemenita brata moja, dvije jabuke, da preko vas šaljem pp-ove njoj. Ja bih slao vama u inbox poruke i stihove upućene njoj, lascivne fotografije na kojima uzimam abdest, trenuci kada dovim za neku finu djevojku da postane miss Kantona 10 i sl. a vi doturajte to do Iskre, osevapit ćete se, Allah vam se smilovao. I mislite jedan o drugom samo dobro! I o svima nama. I Maji, isto. I spejsici.
Kada radimo nekakv hajrili posao mi govorimo:
RABBI JESSIR VE LA TUASSIR RABBI TEMMIM BIL HAJR. AMIN! Bože olakšaj, a ne otežaj bože daj da se zavrži sa dobrim. Amin!
I zamolio bih jednog od vas dvojice, koji prije dobije muško dijete, da mu, iz moje zahvalnosti, dadne moje ime, Đulaga...
MrH wrote: 18 Feb 2020, 20:44Sutra idemo na ultrazvuk i ako bude chuna, obecavam da ce se zvati Đulagaarzuhal wrote: 18 Feb 2020, 20:42 Pošto mi je Iskra na foe, zamolio bih vas dvojicu, hančija i Mrha, dva plemenita brata moja, dvije jabuke, da preko vas šaljem pp-ove njoj. Ja bih slao vama u inbox poruke i stihove upućene njoj, lascivne fotografije na kojima uzimam abdest, trenuci kada dovim za neku finu djevojku da postane miss Kantona 10 i sl. a vi doturajte to do Iskre, osevapit ćete se, Allah vam se smilovao. I mislite jedan o drugom samo dobro! I o svima nama. I Maji, isto. I spejsici.
Kada radimo nekakv hajrili posao mi govorimo:
RABBI JESSIR VE LA TUASSIR RABBI TEMMIM BIL HAJR. AMIN! Bože olakšaj, a ne otežaj bože daj da se zavrži sa dobrim. Amin!
I zamolio bih jednog od vas dvojice, koji prije dobije muško dijete, da mu, iz moje zahvalnosti, dadne moje ime, Đulaga...

ElTriconi wrote: 18 Feb 2020, 20:44 Jedna prigodna
Ovih dana ovu pjevam na poslu, pitaju me sto vise ne slusam rok![]()
hoculejlamo wrote: 18 Feb 2020, 20:39 hanči, brt, de edituj i daj meni da ove sedmice plešem s viiilom, super didžejiramo na muzici i sve...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest