Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Koji realno plus Tito ima ako se je desilo ono što se desilo nakon njegove smrti?
Jarane, mogu i ja dikatorisat' i pravit' državu da traje samo dok sam živ. Najgluplji čovjek to može samo mu daj silu.
Jel ti misliš da će bit bolje poslije Baketa, Dode, Čovketa i Co. ?!
Oni su samo posljedica. Nije vas Tito učio sta je demokratija, pa ste prvo imali Milosevica da ubija sve što stigne, a sad imate njih. Vrlo jednostavno.
Da nas je povezao sa Evropom i liberalizovao državu, ne bi imali Miloševića pa ni njih.
Socrates wrote: 21 Feb 2020, 14:54
Čuj sad ovog nije stavljao znak jednakosti, a sve u pet deka strp'o.
Šta si radio, razmatrao problem racionalno "u pet deka"?
Čitaj malo, neće ti škodit.
To 'u pet deka' se odnosi samo na netačnost tvrdnje da Bošnjaci onanišu na pomirenje i da se žele bratimit sa Srbima.
Neće ni jedni ni drugi, i isti smo po tom pitanju.
Uostalom, znaš ti bolje bezbel. Krećeš se svakodnevno među ovdašnjim ljudima.
Nije tacno. Od bratimirenja nema nista, ali su Bosnjaci prvi koji pruze ruku. Sta mislis koliko ih iz stocnog sarajeva i Pala radi u Sarajevu? Studira u Sarajevu? Jesi ikad cuo da im nesto fali? Ili nekim drugim manjim mjestima koliko si puta cuo napadnut zbog krsta oko vrata?
Je l iko Vucicu nesto dobacio kad je posjetio Sarajevo?
U 5 deka nikad nije niti ce ikad biti.
Jel ti misliš da će bit bolje poslije Baketa, Dode, Čovketa i Co. ?!
Oni su samo posljedica. Nije vas Tito učio sta je demokratija, pa ste prvo imali Milosevica da ubija sve što stigne, a sad imate njih. Vrlo jednostavno.
Da nas je povezao sa Evropom i liberalizovao državu, ne bi imali Miloševića pa ni njih.
A vi mu pjesme pjevajte.
Ako je Demokratija da su bošnjaci, srbi i hrvati konstitutivni i ravnopravni, a ostale ko .... i ako je demokratija da radiš za 5-6 stoja dok ti gazda mijenja bijesna auta kao čarape, i još pride ti sere kako ne radiš dovoljno i da to more još .... i ako je demokratija iskeženi zubi koji vape za onim iz čega jedva žive glave izvukosmo ... hvala ti ko bratu .... ja bih nazad u Jugu pa kakva je takva je
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
A vi mu pjesme pjevajte.
Ako je Demokratija da su bošnjaci, srbi i hrvati konstitutivni i ravnopravni, a ostale ko .... i ako je demokratija da radiš za 5-6 stoja dok ti gazda mijenja bijesna auta kao čarape, i još pride ti sere kako ne radiš dovoljno i da to more još .... i ako je demokratija iskeženi zubi koji vape za onim iz čega jedva žive glave izvukosmo ... hvala ti ko bratu .... ja bih nazad u Jugu pa kakva je takva je
Koji dio mog posta ti nisi razumio? Rekao sam da nije demokratija. Ali, postoje razlozi zašto nemate demokratiju. To je i bio jedan od ciljeva Miloševićevog rata. Da ono što ne pobije živi ovako kako živite.
Znači, imaš dvije adrese da se obratis. Tito the Veliki Masturbator i Milošević koji je direktna posljedica njegove masturbacije.
Koji dio mog posta ti nisi razumio? Rekao sam da nije demokratija. Ali, postoje razlozi zašto nemate demokratiju. To je i bio jedan od ciljeva Miloševićevog rata. Da ono što ne pobije živi ovako kako živite.
Znači, imaš dvije adrese da se obratis. Tito the Veliki Masturbator i Milošević koji je direktna posljedica njegove masturbacije.
Ove danas il' ćete pobit' il' nećete.
Izvinjavam se ne pročitah dobro
Nego, šta ćemo dalje s ovom djecom i njihovom svakodnevicom u Srebrenici?
Ja da sam roditelj ove djevojke, pozvala bih na razgovor roditelje ove djece što su joj prijetila.
Predložila bi im da se nađemo kod mene u kući, kod njih ili možda u nekom lokalu.
Onda bih im predložila da razgovaramo o tome šta i kako dalje. Hoće li da se nastavi s ovakvim ponašanjima ili da vidimo može li nekako drugačije.
Zizi wrote: 21 Feb 2020, 15:41
Ja da sam roditelj ove djevojke, pozvala bih na razgovor roditelje ove djece što su joj prijetila.
Predložila bi im da se nađemo kod mene u kući, kod njih ili možda u nekom lokalu.
Onda bih im predložila da razgovaramo o tome šta i kako dalje. Hoće li da se nastavi s ovakvim ponašanjima ili da vidimo može li nekako drugačije.
I ja bih otprilike isto tako, sjeo i prvo porazgovarao sa roditeljima, ako se može nešto napraviti dobro i jeste, a ako ne onda tražiti druge opcije.
Zizi wrote: 21 Feb 2020, 15:41
I ja bih otprilike isto tako, sjeo i prvo porazgovarao sa roditeljima, ako se može nešto napraviti dobro i jeste, a ako ne onda tražiti druge opcije.
A sta ako im se babo voza oko potocara na badnjak sa sajkacom?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman