ta ja znam mene baš asocira na moj domaći proizvod koji ide vani
ako me razumijete

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Još jednom: riječ je o proizvodima s naših prostora. Ne iz cijelog svijeta.insomnia wrote: 21 Feb 2020, 08:40 Pa nije bas tako. Nazvao si je najboljim zacinom na svijetu sto je daleko od istine.
ja smatram robu iz bosne... sa ostalim nisam nesta ni upoznataMister No wrote: 21 Feb 2020, 11:30 Jel vi pod "nasim" proizvodima smatrate robu sa prostora bivse YU?
Da, tako je opisano u prvom postu. Proizvodi koji se mogu kupiti u drugim državama ili su općenito poznati strancima.Mister No wrote: 21 Feb 2020, 11:30 Jel vi pod "nasim" proizvodima smatrate robu sa prostora bivse YU?
Navodi se roba iz Hr kao da je iz BiH, a nije.vrhbosnica wrote: 21 Feb 2020, 11:33ja smatram robu iz bosne... sa ostalim nisam nesta ni upoznataMister No wrote: 21 Feb 2020, 11:30 Jel vi pod "nasim" proizvodima smatrate robu sa prostora bivse YU?
osim minjon kocke iz srbije.. i rezanci od kukuruznog brasna iz slovenije![]()
Zlatna Džezva?toxic wrote: 21 Feb 2020, 15:25 Osim nasih prodavnica, ima nekoliko kanadskih radnji koje prodaju internacionalne proizvode izmedju ostalog i nase.
Hvala im na tome. Kafa, puding u prahu, jaffa, plazma keks i cokolino nemaju zamenu![]()
Ja sam rekla da nema zamenu, ne da mi fali.insomnia wrote: 21 Feb 2020, 15:41 Pored silnih kafa iz citavog svijeta tebi fali neki bosanski buckuris? Kazem ja nista drugo nego nostalgija
Salko_dvominutaš wrote: 21 Feb 2020, 15:38Zlatna Džezva?toxic wrote: 21 Feb 2020, 15:25 Osim nasih prodavnica, ima nekoliko kanadskih radnji koje prodaju internacionalne proizvode izmedju ostalog i nase.
Hvala im na tome. Kafa, puding u prahu, jaffa, plazma keks i cokolino nemaju zamenu![]()
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests