Namam ni ja ali zato mogu da maštam
Jednog dana

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jarane,Duminjo wrote: 24 Feb 2020, 14:29 Ja baksuza
Pripadnici Policijske stanice Nova Topola uručili su prekršajni nalog biciklisti čiji su inicijali P.S., kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,51 promila.

Lice P.S. je lišeno slobode, a nakon prestanka razloga za zadržavanje pušteno je na slobodu.Fuddo wrote: 24 Feb 2020, 14:36Jarane,Duminjo wrote: 24 Feb 2020, 14:29 Ja baksuza
Pripadnici Policijske stanice Nova Topola uručili su prekršajni nalog biciklisti čiji su inicijali P.S., kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,51 promila.
Mo’s mislit kako je pedalo okolo sa toliko krvi u alkoholu.

U EU ode vozacka za ovo. Bez obzira sto nisi u autuDuminjo wrote: 24 Feb 2020, 14:38Lice P.S. je lišeno slobode, a nakon prestanka razloga za zadržavanje pušteno je na slobodu.
Policija mu stavlja na teret da je počinio prekršaj iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.
Jos ga uhapsilo dok se ne otrijezni![]()

Znao Sam za travu.. Ovo nisam i fala ti punoinsomnia wrote: 24 Feb 2020, 14:54U EU ode vozacka za ovo. Bez obzira sto nisi u autuDuminjo wrote: 24 Feb 2020, 14:38
Lice P.S. je lišeno slobode, a nakon prestanka razloga za zadržavanje pušteno je na slobodu.
Policija mu stavlja na teret da je počinio prekršaj iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.
Jos ga uhapsilo dok se ne otrijezni![]()
javicu ti jaDuminjo wrote: 23 Feb 2020, 23:36 Auuuu
Ma ovo ti zbog ledja garant.. Nisi namazana
A kad ides? Nako pitam![]()

Ma i ota nemacka slaba, slabe drzavne plate

Ja ga nisam "vidio" da je brzo naucio kukat ko merlinka.. Ko da je tu rodjena

Hajmo fond napravit kaki, sevap je uletit sta

Suti.. Valja se pravdati ako se naljuti. Najebali smo

Zar ne treba prvo prevesti sudski tumac, pa onda udariti apostille i onda slati na nostrifikaciju?spacebound wrote: 24 Feb 2020, 19:01 Kako poslati diplomu na nostrifikaciju u Njemačku kada je na čirilici. Da li je neko imao taj slučaj?
![]()

Naravno da treba.Zato i jeste smijesno.Ona mislila samo onako svoju diplomu tutneMirelam wrote: 24 Feb 2020, 19:12Zar ne treba prvo prevesti sudski tumac, pa onda udariti apostille i onda slati na nostrifikaciju?spacebound wrote: 24 Feb 2020, 19:01 Kako poslati diplomu na nostrifikaciju u Njemačku kada je na čirilici. Da li je neko imao taj slučaj?
![]()

Neka je ona nokte sredila ..Iskra wrote: 24 Feb 2020, 21:23 Povezem danas malu komsinicu 16 god, posla.u školu a kasni. Sva je ko leptirica, slatka i simpatična, brblja, smije se, izvadi svesku, ja mislim sad će neato da ponavlja, a ona izvadila lak i lakira nokte, sveska joj služi za podlogu
Pitam je sta to bona radiš, uci malo, pusti sad nokte. Kaže, ja učila.ne učila uvijek dobijem 2. I umire od smjeha.
![]()
I nasmijala.me i dan mi uljepsala.![]()
Čupava wrote: 24 Feb 2020, 22:00Neka je ona nokte sredila ..Iskra wrote: 24 Feb 2020, 21:23 Povezem danas malu komsinicu 16 god, posla.u školu a kasni. Sva je ko leptirica, slatka i simpatična, brblja, smije se, izvadi svesku, ja mislim sad će neato da ponavlja, a ona izvadila lak i lakira nokte, sveska joj služi za podlogu
Pitam je sta to bona radiš, uci malo, pusti sad nokte. Kaže, ja učila.ne učila uvijek dobijem 2. I umire od smjeha.
![]()
I nasmijala.me i dan mi uljepsala.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest