Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
A kakav si po pitanju cigara? Ako ne pusis, uzecu te evo ja da gledamp serije 24/7
Bgm teški
Ali, možemo organizirati prostoriju za nepušače, pa budi tamo
A šteta, i ja sam serijofil, ne bi nam bilo dosadno
Ma haj dobro, zapali ako ti je merak, jebemu cigare
Odoh nam kokice pristaviti..
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Sad sam se ja fato, nezgodno kako sam se obrijo pa bocka
Uske ti boxerice...a mozda ti je i frljavi neki omeksivac, pa si se jadnicak sav iziritirao
Last edited by vrhbosnica on 26 Feb 2020, 17:52, edited 1 time in total.
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Bgm teški
Ali, možemo organizirati prostoriju za nepušače, pa budi tamo
A šteta, i ja sam serijofil, ne bi nam bilo dosadno
Ma ne bih ja puno ni dimijo, ako je serija dobra, a i kokice
Predlažem da ponovo gledamo Fargo, ispočetka, ili da čekamo Ozark i uživamo iskolačenih očiju, u seriji i njenoj zbilja zanimljivoj radnji. Poslije bi već mogli uživati u cigarama i svemu ostalom
vrhbosnica wrote: 26 Feb 2020, 17:46
Ma ne bih ja puno ni dimijo, ako je serija dobra, a i kokice
Predlažem da ponovo gledamo Fargo, ispočetka, ili da čekamo Ozark i uživamo iskolačenih očiju, u seriji i njenoj zbilja zanimljivoj radnji. Poslije bi već mogli uživati u cigarama i svemu ostalom
Da,dragi..kako ti kazes
Samo nemoj da kišeš tamo pored onih mi paprika u kajmaku... ps nemojte zene, mozda je korona