Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
- Status: Offline
Re: Kako se osjećate trenutno?
Boli me tukmulja 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Tooop. Imao nesto evrica u novcaniku i haj da ih prebrojim, kad ono stoja medju njima. Ovo mi se vec drugi put desava u ovoj godini 
Samo sabura
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Samo nebo je granicagreeneyes wrote: 28 Feb 2020, 08:35 Tooop. Imao nesto evrica u novcaniku i haj da ih prebrojim, kad ono stoja medju njima. Ovo mi se vec drugi put desava u ovoj godini![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4672 times
- Been thanked: 4329 times
greeneyes wrote: 28 Feb 2020, 08:35 Tooop. Imao nesto evrica u novcaniku i haj da ih prebrojim, kad ono stoja medju njima. Ovo mi se vec drugi put desava u ovoj godini![]()
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- greeneyes
- Hadžija

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4672 times
- Been thanked: 4329 times
Iskreno da vam kazem da sam ovih dana tako tako. Da mi nema ovog foruma da se malo nasalim i procitam sta smijesno, imam osjecaj da bi samo pizdakala ljudima oko mene, nervirala se i plakala. Valjda mi je takav period, skupilo mi se svega i svacega pa razmisljam o svemu sto ne treba. Na neke stvari nemam utjecaj i to me izjeda. Uz to jos nemam nesto puno posla pa imam vremena razmisljat vise nego obicno.
I malo prije sadim u ono srce cvijece da odnesem baki na grob, vec sad vidim da necu moc. I dok ovo pisem, oci mi pune suza i kontam sta ce joj ovo cvijece kad vjerovatno i ne moze da ga vidi pa se sjetim kako je voljela kad bi joj donosila cvijece crvene boje pa ne mogu sad da ne odnesem. Pa sadim sama jer najlakse je kupit pa odnesem i dodjem kuci slomljena i ne mogu sebi pomoci da shvatim vec jednom da ce to tako bit.
A valjda nekad covjek mora i da se isplace da bih bio miran. Zivot cesto nije fer, a ja mrzim kad sam nemocna da promjenim sto ne mogu.
Za pola sata bicu opet ok i svijet ce opet da se vrti u pravom smjeru i sve ce biti kako mora bit. I nervirat cu se jer nemam pojma o aranziranju i jer bi trebalo ovo bit u obliku srca, a nije. I veci problem pretvorit u manji. I tako u krug.
I malo prije sadim u ono srce cvijece da odnesem baki na grob, vec sad vidim da necu moc. I dok ovo pisem, oci mi pune suza i kontam sta ce joj ovo cvijece kad vjerovatno i ne moze da ga vidi pa se sjetim kako je voljela kad bi joj donosila cvijece crvene boje pa ne mogu sad da ne odnesem. Pa sadim sama jer najlakse je kupit pa odnesem i dodjem kuci slomljena i ne mogu sebi pomoci da shvatim vec jednom da ce to tako bit.
A valjda nekad covjek mora i da se isplace da bih bio miran. Zivot cesto nije fer, a ja mrzim kad sam nemocna da promjenim sto ne mogu.
Za pola sata bicu opet ok i svijet ce opet da se vrti u pravom smjeru i sve ce biti kako mora bit. I nervirat cu se jer nemam pojma o aranziranju i jer bi trebalo ovo bit u obliku srca, a nije. I veci problem pretvorit u manji. I tako u krug.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
greeneyes wrote: 28 Feb 2020, 08:35 Tooop. Imao nesto evrica u novcaniku i haj da ih prebrojim, kad ono stoja medju njima. Ovo mi se vec drugi put desava u ovoj godini![]()
Kad sam ja ono pricao.
Najsladje pare koje nisi zaradio.
U biti jesi.
Ali si zaboravio o tome.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
uvijek_kontra wrote: 28 Feb 2020, 12:47 Iskreno da vam kazem da sam ovih dana tako tako. Da mi nema ovog foruma da se malo nasalim i procitam sta smijesno, imam osjecaj da bi samo pizdakala ljudima oko mene, nervirala se i plakala. Valjda mi je takav period, skupilo mi se svega i svacega pa razmisljam o svemu sto ne treba. Na neke stvari nemam utjecaj i to me izjeda. Uz to jos nemam nesto puno posla pa imam vremena razmisljat vise nego obicno.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 875 times
cekaj kontra....citam ovo ...sto se nervirati oko aranziranja ? jel to neka obaveza ili radis da se opustis...oko toga nemoj pls
a ako se mozes isplakati dobro i jeste jer bude lakse..
meni je tesko kad mi se place a suze nece...
a ako se mozes isplakati dobro i jeste jer bude lakse..
meni je tesko kad mi se place a suze nece...
Tati rodjendan za par dana.. Vec me hvata neka tuga sto necu biti s njima tada. A godisnji dalekoo 
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
I njega hvata strah da se slucajno ne ukazes na rodjendanuMerlin246 wrote: 28 Feb 2020, 23:34 Tati rodjendan za par dana.. Vec me hvata neka tuga sto necu biti s njima tada. A godisnji dalekoo![]()
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Mamurno...jucer sam se zapila sa svojom kumom...vise ja nego ona 
somehow I manage
- Digla_da_kreci
- Aktivni forumaš

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times