Ponekad tacno povjerujem u onu da su samo najgori poletili da se poturce
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Iste godine kad su poslije poplave svi stojali pred merhametom, a ne pred crkvom, da dobiju hranu, dosli su vrijedjat okupljene na grupnom iftaru.Skandirali su naravno Ratko Mladic i slicne bljuvotine.Vala i ako ces bit cetnik, budi u svakoj prilici, a ne da podvijes rep kad je guzici zor.insomnia wrote: 28 Feb 2020, 10:43
Ponekad tacno povjerujem u onu da su samo najgori poletili da se poturce

Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2020, 09:26HAVANA wrote: 28 Feb 2020, 07:29
Potpuno se predati poboljsanju uslova zivota u federaciji, suzbijanju korupcije, hapsenju i procesuiranju kriminala, gurati i sredjivati stanje u zdravstvu, skolstvu, forsirati i podrzati omladinu, svu pricu i podrivanja prebaciti na obrazovanje, ulaganje u infrastrukturne projekte, stipendije, finansijski i projektima pomoci ljude koji zive u srebrenici i u rs-u, strucne ljude i ljude sa idejama postavljati na mjesta gdje mogu dati doprinos svojim znanjem, svu snagu usmjeriti na ekonomiju i poboljsanje zivota a sto manje suplje price i stranackih talova. Samo ekonomija i obrazovanje, samo to ce dugorocno rijesiti i ta tvoja 4 pitanja. Dok god se budemo fokusirali na ovo na sta smo fokusirani toliko godina, nikada ovde nece biti bolje. Jacaj federaciju, jacaj je u fulu. A to se moze vjeruj, vrlo lako. Samo da nije ovih gladnih a nesposobnih majmuna. Cisto gubljenje vremena i pljacka je ovo sto oni rade. Napravi ovo sto gore pisem pa ces vidjeti kako vremenom ekonomski prosperitet, obrazovanje, podmladjivanje kadra daje rezultat u svim segmentima. Saradjuj sa svima u okruzenju, i susjednim zemljama i po rs-u, sa onim koji zele, radi, pravi pare... Ja ne vodim drugi put. Haj ti meni sad napisi to 1234...sta bi ti uradio? Da se pobijemo, podijelimo se svi ovakvi jadni i bijedni, sta? Ko? Kome je do toga i sta to moze rijesiti, i kako? Odbrusio bakir, naruzio ih zeljko, reko ovaj, reko onaj... Daj ba ne nasmijavajte me. Gledaj prekjuce sijela i previranja ko ce se progurati fikret, efendic, igre bez granica oko para i moci. Boli njih qrac za te ljude tamo i ovde. Sve ih parama pokupovat, te po funkcijama. Sta god ti treba. To je nama nasa borba dala. Kad to rijesimo i drugo ce se poceti rijesavati. Napisi mi to 1234 sta bi ti. Bas me interesuje. Kako? Mozda grijesim. Mozda je rjesenje kad mali cetnicic pocupa maramu djevojcici da ja isto tako ovde nekom djetetu pocupam maramu, pedji vicem da je cetnik, silne ljude i firme sa kojim radim po rs-u odjebem, da se zatvorim mozgom i idejama u ovo malo jada i rezim povazdan... Jes al u qrcu rjesenje.
U 100% slučajeva, u mojoj dugogodišnjoj forumaškoj praksi, ovakve stvari pišu:
1. Ljudi koji su rodbinski povezani sa Srbima
2. Poslovno povezani
3. I jedno i drugo
4. Sišli s uma
Uobičajeno uopštavanje teme, jer kako drugačije objasniti taj kilometarski post, u kojem Srebrenica nije ni pomenuta. Jel to se plašiš, da ti poslovni partner Srbin ne dozna, kako si pomenuo Srebrenicu?
Ne mora postojati poslovna računica, za svaki politički, ili bilo koji drugi potez. Postoje i važnije stvari od novca. Možda mi neš vjerovat, ali ima nas koji smo malo čudni.

HAVANA wrote: 28 Feb 2020, 10:46Ok,nemam namjeru da se raspravljam.Srbin ja i cao.Sta je tvoje 1234?

Naso ikonu na tavanu, oooojjjj

Djedo pojo pilav ostala samo ikona

Ja sve hocu da te pitam, pa zaboravim,

Davdiš kaka mi je fina,sve s crvenim i dosta zute.Bas lijepa.

Donio joj ja. Ne znam jel pokupila. Banovalo me.

Auuu

Imali smo i to...nije ništa dobro donijelo.Zizi wrote: 27 Feb 2020, 17:10Dobro, i šta onda treba da urade?Socrates wrote: 27 Feb 2020, 14:48 Kako ćeš sa nekim pričati kad nisu usaglaseni ni minimumi civiliziranog razgovora?
Pazi, bgt, pričati sa nekim da li je cetnistvo prihvatljivo. Ministarka ništa i nije rekla o tome, a bila joj je dužnost.
Da možda onda krenu s ubijanjem jednih drugih?