Po mom misljenju izvikana, ostao sam razocaran ali zato Siena, San Gimignano, Voltera..

Moderator: Krokodil Behko
Po mom misljenju izvikana, ostao sam razocaran ali zato Siena, San Gimignano, Voltera..
E čuj razočaranMirelam wrote: 28 Feb 2020, 22:30Po mom misljenju izvikana, ostao sam razocaran ali zato Siena, San Gimignano, Voltera..![]()
O ukusima....itd.Nora Ibsenova wrote: 28 Feb 2020, 22:45E čuj razočaranMirelam wrote: 28 Feb 2020, 22:30
Po mom misljenju izvikana, ostao sam razocaran ali zato Siena, San Gimignano, Voltera..![]()
![]()
Meni je bila savršena, i opet bih pored milion drugih opcija i mjesta gdje nisam nikad bila, odabrala Firencu![]()
jednostavno neprivlacna lokacija,a mozes je psojetiti za jedna dan , ne moras pretjereati sa kafom
Meni je bas privlacna zbog prirodnih fenomena koje poseduje, i mislim da jedan dan ipak nije dovoljno. Jesi bila? Mozda bi mozes dati neku preporuku/savet?:)Venera wrote: 29 Feb 2020, 09:51 jednostavno neprivlacna lokacija,a mozes je psojetiti za jedna dan , ne moras pretjereati sa kafom![]()
![]()
Bila joj je drugaricatoxic wrote: 29 Feb 2020, 09:58Meni je bas privlacna zbog prirodnih fenomena koje poseduje, i mislim da jedan dan ipak nije dovoljno. Jesi bila? Mozda bi mozes dati neku preporuku/savet?:)Venera wrote: 29 Feb 2020, 09:51 jednostavno neprivlacna lokacija,a mozes je psojetiti za jedna dan , ne moras pretjereati sa kafom![]()
![]()
Ne mislim preterati, tako sam cula, da se kafa pije tokom celog dana. Skoro kao kod nas![]()
nisma, znam nekoliko osoba , nista posebno , tokom presedjeanja su imali izlete , a licno, ne vidimm nesto privlaccno na Icelandtoxic wrote: 29 Feb 2020, 09:58Meni je bas privlacna zbog prirodnih fenomena koje poseduje, i mislim da jedan dan ipak nije dovoljno. Jesi bila? Mozda bi mozes dati neku preporuku/savet?:)Venera wrote: 29 Feb 2020, 09:51 jednostavno neprivlacna lokacija,a mozes je psojetiti za jedna dan , ne moras pretjereati sa kafom![]()
![]()
Ne mislim preterati, tako sam cula, da se kafa pije tokom celog dana. Skoro kao kod nas![]()
Mogu, idemo kontinent po kontinentVenera wrote: 29 Feb 2020, 10:16 nisma, znam nekoliko osoba , nista posebno , tokom presedjeanja su imali izlete , a licno, ne vidimm nesto privlaccno na Iceland![]()
pa sad, prirodni fenomen icelanda: gjezirei i tople ili vrele izvore i bazene mozes vidjeti i u Sjevernoj Americi![]()
ma naravno, svi imamo razlicite afinitete, ali je uvijek dobro pitati za iskustvatoxic wrote: 29 Feb 2020, 10:44Mogu, idemo kontinent po kontinentVenera wrote: 29 Feb 2020, 10:16 nisma, znam nekoliko osoba , nista posebno , tokom presedjeanja su imali izlete , a licno, ne vidimm nesto privlaccno na Iceland![]()
pa sad, prirodni fenomen icelanda: gjezirei i tople ili vrele izvore i bazene mozes vidjeti i u Sjevernoj Americi![]()
Mislila sam da pricas iz svog iskustva. A dobro, necemo ti i ja zajedno putovati kako god, sta tebi mora biti privlacno ako je meni:)
koliko lokacije u BiH imaju rijec Brijeg
hvala, zabiljezenoMirelam wrote: 28 Feb 2020, 22:30Po mom misljenju izvikana, ostao sam razocaran ali zato Siena, San Gimignano, Voltera..![]()
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests