Što, fino kuha.
Svako po svom ukusu.
Ni mi tebi ne zamjerimo što voliš poparu
Što, fino kuha.

Super izgleda

uvijek_kontra wrote: 29 Feb 2020, 18:53 Nece nitko da vecera pa napravih sebi.
Ostalo pirea pa da ne bacam. Nesto slicno kao mini njoke, na krusnim mrvama. Tri cu ovako, a tri sa secerom.![]()

uvijek_kontra wrote: 29 Feb 2020, 19:00 Ma od oka izmjesam sastojke.![]()
Ostala mi saka pirea, dodala jedno jaje, dve kasnike pavlake i brasno. Dodajes brasno polako, napravis tijesto od toga, fino, da se ne ljepi onda oblikujes po zelji.![]()
Prokuhas u slanoj vodi, kad isplivaju, kuhani su. I samo na maslac i krusne mrve. Mozes i bez, ako imas npr. neko meso u sosu pored i sl.
Mozes pravit i slatku verziju.. prelijes jagodama, kompotom ili u sredini stavis sljivu, zatvoris i skuhas i onda na krusne mrve, fantazija.
Slike su s neta.

E ovaj put je ispala savršenoIskra wrote: 29 Feb 2020, 07:43 Opet sam je pravila, ovaj put malo drugačije motala
20200227_191721.jpg
Nora Ibsenova wrote: 29 Feb 2020, 19:04E ovaj put je ispala savršenoIskra wrote: 29 Feb 2020, 07:43 Opet sam je pravila, ovaj put malo drugačije motala
20200227_191721.jpg![]()

uvijek_kontra wrote: 29 Feb 2020, 19:00 Ma od oka izmjesam sastojke.![]()
Ostala mi saka pirea, dodala jedno jaje, dve kasnike pavlake i brasno. Dodajes brasno polako, napravis tijesto od toga, fino, da se ne ljepi onda oblikujes po zelji.![]()
Prokuhas u slanoj vodi, kad isplivaju, kuhani su. I samo na maslac i krusne mrve. Mozes i bez, ako imas npr. neko meso u sosu pored i sl.
Mozes pravit i slatku verziju.. prelijes jagodama, kompotom ili u sredini stavis sljivu, zatvoris i skuhas i onda na krusne mrve, fantazija.
Slike su s neta.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests