Moderator: VIP
moji sutra odose kupit JupolDigla_da_kreci wrote: 29 Feb 2020, 23:51 Sad ce proljece, valja sve uzdignut i mahnut malomecat zavjese, kauce nohat.. ojojoj...
![]()
sorry![]()
![]()
zacas cu ti ja to, vici kad uzdigneteJulia-Klara wrote: 29 Feb 2020, 23:53moji sutra odose kupit JupolDigla_da_kreci wrote: 29 Feb 2020, 23:51 Sad ce proljece, valja sve uzdignut i mahnut malomecat zavjese, kauce nohat.. ojojoj...
![]()
sorry![]()
![]()
![]()
Ma da... to nas već psihički pomalo pripremaš ...Digla_da_kreci wrote: 29 Feb 2020, 23:51 Sad ce proljece, valja sve uzdignut i mahnut malomecat zavjese, kauce nohat.. ojojoj...
![]()
sorry![]()
![]()
eh dobra si ti onda, pola ti posla vec zavrsenoČupava wrote: 29 Feb 2020, 23:56 Ma da... to nas već psihički pomalo pripremaš ...
Ja sam već pocela pomalo spremati kuhinjske elemente .. frljakam nepotrebno ..
Kreciti neću, zavjese necu prati ( jer ih nemam) prozore ću čekati kraj marta za pranje... kao i ostalom čišćenju i ribanju...![]()
Ti si uvijek finVrag wrote: 01 Mar 2020, 00:03 Bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin...
![]()
Jedan mini njega sam bila izbacila na snijeg .. najbolje se snijegom očisti .. jedan jedini .Digla_da_kreci wrote: 29 Feb 2020, 23:58eh dobra si ti onda, pola ti posla vec zavrsenoČupava wrote: 29 Feb 2020, 23:56 Ma da... to nas već psihički pomalo pripremaš ...
Ja sam već pocela pomalo spremati kuhinjske elemente .. frljakam nepotrebno ..
Kreciti neću, zavjese necu prati ( jer ih nemam) prozore ću čekati kraj marta za pranje... kao i ostalom čišćenju i ribanju...![]()
![]()
Imas li cilime prat?![]()
DusicaJulia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 00:04Ti si uvijek finVrag wrote: 01 Mar 2020, 00:03 Bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin, bit cu fin...
![]()
![]()
SuperČupava wrote: 01 Mar 2020, 00:05 Jedan mini njega sam bila izbacila na snijeg .. najbolje se snijegom očisti .. jedan jedini .
Ma eto .. sreca pa se to ne radi čestoDigla_da_kreci wrote: 01 Mar 2020, 00:08SuperČupava wrote: 01 Mar 2020, 00:05 Jedan mini njega sam bila izbacila na snijeg .. najbolje se snijegom očisti .. jedan jedini .![]()
Kuhinja je najgora i svi elementi...ko se voli bakcati tim sitnicama... jos pogotovo ako se ima nagurano raznih setova, casa, solja, za poludit dok sve ocistis
![]()
Users browsing this forum: spacebound and 16 guests