Merlnika, ja imam najmanje grudi na temi, ali nisu tako male, i sve probamMerlin246 wrote: 01 Mar 2020, 12:08 Meni su ovi bas lijepi bez kosaricaJa da imam vece grudi samo bi ove nosala
Screenshot_20200301-120648.png

samo probaj i nosi

Moderators: spacebound, Duminjo
Merlnika, ja imam najmanje grudi na temi, ali nisu tako male, i sve probamMerlin246 wrote: 01 Mar 2020, 12:08 Meni su ovi bas lijepi bez kosaricaJa da imam vece grudi samo bi ove nosala
Screenshot_20200301-120648.png
uf, imas cvrste grudiNora Ibsenova wrote: 01 Mar 2020, 12:08Julia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 12:06
![]()
pa ne mogu, razlede se sise na sve stranespustaju se sa strane
Odoh sad probat sa i bez grudnjaka, pa mozda uslikat - ne valjaJa imam sreću što mi grudi stoje kako stoje i sa i bez grudnjaka. Zato ga zimi na deblje džempere ne nosim nikako. Nisam obukla grudnjak od
novembra 2019.
![]()
Ali se na tanke ljetne majice primjeti. Ustvari, najčešće ga nosim na majice koje imaju dekolte ili providne majice, sa svim ostalim se provlačim![]()
pa daaa, ali moglo je komotno bez zicaNora Ibsenova wrote: 01 Mar 2020, 12:11 Ma ovo gore je samo da vidi i skine
Ništa ne radi, samo te ove žice bodu
Ja sam na hitnoj završila zbog puknute žice od liscinog grudnjakaNora Ibsenova wrote: 01 Mar 2020, 12:02 Lisca je stvarno opala sa kvalitetom, što reče Zizi.
Kad sam tek počela nositi grudnjake dobila sam jedan iz Lisce i nosala ga godinama doslovno, doduše, pazila sam ga k'o bebu, prala na ruke, sušila na ofingeru itd i sad je u u istom stanju kao kad sam ga kupila, samo što mi ne može više.
A prošle godine sam kupila jedan, i morala sam ga bacit jer mu je žica izvirila, čipka se počela odvajat ... opustile se bretele![]()
Omgg mogla si ih tuzitiZizi wrote: 01 Mar 2020, 12:18Ja sam na hitnoj završila zbog puknute žice od liscinog grudnjakaNora Ibsenova wrote: 01 Mar 2020, 12:02 Lisca je stvarno opala sa kvalitetom, što reče Zizi.
Kad sam tek počela nositi grudnjake dobila sam jedan iz Lisce i nosala ga godinama doslovno, doduše, pazila sam ga k'o bebu, prala na ruke, sušila na ofingeru itd i sad je u u istom stanju kao kad sam ga kupila, samo što mi ne može više.
A prošle godine sam kupila jedan, i morala sam ga bacit jer mu je žica izvirila, čipka se počela odvajat ... opustile se bretele![]()
![]()
Mislila sam da me zdrmao srčani udar, tako me probolo i zabolio grudni koš, a vodila neki sastanak.
Srećom sastanak bio pri kraju, a bila sam blizu hitne.
Sva usplahirena uletila, pregledali me, uradili ekg, sve uredno, samo imala povećan broj otkucaja srce.
Dali mi apaurin da se smirim.
Kada sam krenula da se obučem, vidim žicu kako viri iz korpice...![]()
Nema šanse više da kupim liscin grudnjak.
Što je najgore, imam neke njihove starije grudnjake nikada mi se nije desilo da žica pukne, ovaj je bio skoro pa nov.
Takvo nesto postoji?gospođa Brams wrote: 01 Mar 2020, 12:15 Ja otkad sam nasla sebi dobar i udoban grudnjak, uopce se s time ne mucim i nije mi to nikakav problem
Cesto ga znam obuc i kad sam kuci, jer se udobnije osjecam![]()
1 red 1 džepJulia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 12:28 evo ih... moje su jedne od ovih u 3em redu, ne mogu se odluciti kojeali mislim da su najvise prve (velike areole), plus ove "low chest"
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests