Moguce.. Mozda zbog tangi. Jbo je svak, brzo se okrece pa ne mogu fino ni vidjeti
A i jest ovo za Sex. Nije svakodnevni.
Moderators: spacebound, Duminjo
Moguce.. Mozda zbog tangi. Jbo je svak, brzo se okrece pa ne mogu fino ni vidjeti
I ja volim posevno kada uske majice jednostavan grudnjak invisibles.. ne volim kad se čipke ocrtavaju od grudnjaka a ni gacica .. ti mi je basMerlin246 wrote: 02 Mar 2020, 23:31 Cupava meni klasika nekako najdraza i tako nesto slicno, jednostavno![]()
Ma nez previse sve skupa i masna i kopcanje i korzet i cipka i prozirno
Prva super, druga Mi se ne svidjaMerlin246 wrote: 02 Mar 2020, 23:38
Ma nez previse sve skupa i masna i kopcanje i korzet i cipka i prozirno![]()
Ovo je isto seksi a klasicno nekako
3eef7f3cb71a2359688656c884d10579.jpg
Toj ne moze nista pomoci kad dupeta i nemaDuminjo wrote: 02 Mar 2020, 22:51 Ovo Mi se nista ne svidja.. Ovo srce nazad. Nekako ko da je dupe oborenije
![]()
Duminjo wrote: 02 Mar 2020, 23:56Gledam donji ves i ne svidja Mi se god ove druge ovaj donji dio.. Usko brate
Pa kad pogledam bolje mozda i je malo preusko..ne znam kako nazad izgleda
Pa samo je za specijalne prilike, droljasto i treba bit, a ne ono cedno ko sto je venera stavila
uh , ovo je fantasticno, ali je straznjica na fotki "ravna"Duminjo wrote: 02 Mar 2020, 22:51 Ovo Mi se nista ne svidja.. Ovo srce nazad. Nekako ko da je dupe oborenije
![]()
uh , ja sma jucer otisla u Lindex nakon logovanja sa teme , haj'mo zajedno u Inttmissimo
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests