Hajd, ti bar svoju.Čupava wrote: 04 Mar 2020, 07:51Od avgusta mjeseca već drugi put prijavljujem da mi ponište bankarsku karticu ..
![]()
![]()
Ja tatinu..
Moderator: VIP

Hajd, ti bar svoju.Čupava wrote: 04 Mar 2020, 07:51Od avgusta mjeseca već drugi put prijavljujem da mi ponište bankarsku karticu ..
![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hvala za utjehu. Bas me stid vise Ganjati se po banci...uvijek_kontra wrote: 04 Mar 2020, 14:48Hajd, ti bar svoju.Čupava wrote: 04 Mar 2020, 07:51Od avgusta mjeseca već drugi put prijavljujem da mi ponište bankarsku karticu ..
![]()
![]()
Ja tatinu..jedva sam sredila.
![]()

Dvije kartice, jedan luster, par tanjura, jedan radni stol...nije da brojim...Čupava wrote: 04 Mar 2020, 07:51Od avgusta mjeseca već drugi put prijavljujem da mi ponište bankarsku karticu ..
![]()
![]()
A meni usput bilo otići do banke, i onako ništa ne rade:D. A mogla sam i ja preko tel. Ali dok me izprebacuje i svima kazem sta je u pitanju za to vrijeme sam već zavrsila u banci..uvijek_kontra wrote: 04 Mar 2020, 14:52 Meni ova lokalna nije htjela sredit jer nije moja kartica. Pa sam zvala u Ljubljanu i bila jaaako ljubazna... na kraju ova prva mi morala sredit i to ona zvala mene, sve me bilo sramota.
Ja to bona sve preko telefona. Zamisli odem na banku, objasnim, pojasnim, promjenim deset boja i na kraju kazem.. kartica uopste nije moja.
Imam ovlascenje na obicnoj, i od tate i od mame al mastercard jok, kao trebalo bi posebno za to.Ja logike i g.....

Jednom mi se desilo da mi je neko skidao pare sa konta .. prijavim u banku .. 1001 dokaz da to nisam bila ja...uvijek_kontra wrote: 04 Mar 2020, 15:05 Meni je trebalo skoro sat vremena da sredim sve, a bila sam se uspanicila samo tako kad vidjeh da sam za*.
Jelda? I to na mojoj banci, zamisli.
Ova u Ljubljani nikakve frke, samo dopisala da sam ja odjavila i javila ovim mojima. Mogli su mi za ta cas sve pare skinut, bem im povjerenje.
Inace radi jedna gospodja, mamina poznanica, ona meni sve sredi al je nisam mogla dobit na telefon.

Mora da morauvijek_kontra wrote: 04 Mar 2020, 15:12 Ista si kao i ja.
Samo sto sam ja prvu zeznula sa svojom karticom pa mi bi nest cudno, nije proslo pa rekoh da probam s tatinom.Jao zamisli, hocu mami objasnit sve hocu da zaplacem. Koji promasaj, kao da sam juce na svijet postala.
Vice mama de nemoj da ti suzu vidim. Idi potrazi B., nek sredi novu karticu i narucuj sta si htjela.![]()
Ja mislim da se nebi mogla ni maknuti dok kafu ne popijem
ako ne nađeš ništa i zubi direktno mogu poslužitvrhbosnica wrote: 05 Mar 2020, 11:09 cime da rezem suho meso, i gdje da nadjem ostar noz i kako se na turskom kaze home supplies store
treba, dzaba sve... ponijela sam i nekih travnickih i fojnickih dimljenih sirevaSalko_dvominutaš wrote: 05 Mar 2020, 11:15ako ne nađeš ništa i zubi direktno mogu poslužitvrhbosnica wrote: 05 Mar 2020, 11:09 cime da rezem suho meso, i gdje da nadjem ostar noz i kako se na turskom kaze home supplies store
![]()

Kupi set escajga i imaj na poslu. Tako mi iskusni radimovrhbosnica wrote: 05 Mar 2020, 11:26treba, dzaba sve... ponijela sam i nekih travnickih i fojnickih dimljenih sireva![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests