Ama desetka bona, ja sam 25 znao pojesti i poslije na palacinke otici
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2277 times
- Been thanked: 5479 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Idi okolo na tuzlu
Fuck you a friendly note to start the day
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Sta ba u tim godinama
I pitaj belajku, ona je svjedok. Kad smo isli na iftar
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ja sam sa 17 godina vise jeo nego sad. sad jedem jednom dnevno i dosta mi ocm
🐽
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1024 times
- Been thanked: 897 times
Crkla sam danaas. Ne znam jel mi ikad bio stresniji dan na poslu
Jos imali i neki sastanak od 8 do 9, a ja nisam jelaa od jutros od pauze na tecaju
Nisam stiglaa mislila na poslu cu, kad hocu malo morgen, ne zna se kud ces prije I dodjem u stan kaze ova sutra nam nevista dolazi i da ja ustanem ranije da ih docekam posto ona mora u trgovinuu. Ok.
I ja usla prva u kupatilo da obavim sta imam, ja izlazim ona ceka ispreed u spavacici i udje odmah cim sam izasla i kaze "smrzla sam se". Kao smrzla se sto me ceka u spavacicii
E svasta
Pa sto culis na vratima mislim u sebi
Uvijek tako zena ceka kad cu ja ici spremati se za krevet i tada ide i ona i onda ja moram da zurim i sve na vrat na nos obavim da ne ona ne ceka puno umjesto da udje prije mene jer ona zavrsi za 2 minute. Ja ne znam kako vjerovatno ni zube ne opere al ok. A ja skoro pola sata trebam. Dok skinem sminku, dok operem zube, dok se istusiram, posusim, obucem pidzamu proleti mi brzo vrijeme.. Ali ja bez toga ne mogu lijepo da spavam ni da se odmorim a njoj to izgleda bas puno smeta. Samo sto se sudarile nismo kad sam izasla
Bukvalno na vratima cekala da zavrsiim.
A na posluu sranje do sranja
Cistacici se Boga pitaj kako zabola sprica od 10 ml u nogu dok je nosila vrecu od smeca. Pa kako, sto se baca taj infektivni otpad u to smece, pa stala s dernjavom pa de vadi joj krv pa sranje totalno ispadamo svi neodgovorni i retardirani, od kud ta igla tu. Zena se uspanicila kuzim je u pravu je ali jebigaa
Pa za vrijeme posjete pacijent samo sto umro nije.Jedva su ga spasili. Kako je grozno kad se rodbina bas u tim situacijama zatekne tu
Nekako se i doktori pogube i stresnije 500 puta bude cini mi se
Jos imali i neki sastanak od 8 do 9, a ja nisam jelaa od jutros od pauze na tecaju
Nisam stiglaa mislila na poslu cu, kad hocu malo morgen, ne zna se kud ces prije I dodjem u stan kaze ova sutra nam nevista dolazi i da ja ustanem ranije da ih docekam posto ona mora u trgovinuu. Ok.
I ja usla prva u kupatilo da obavim sta imam, ja izlazim ona ceka ispreed u spavacici i udje odmah cim sam izasla i kaze "smrzla sam se". Kao smrzla se sto me ceka u spavacicii
E svasta
Pa sto culis na vratima mislim u sebi
Uvijek tako zena ceka kad cu ja ici spremati se za krevet i tada ide i ona i onda ja moram da zurim i sve na vrat na nos obavim da ne ona ne ceka puno umjesto da udje prije mene jer ona zavrsi za 2 minute. Ja ne znam kako vjerovatno ni zube ne opere al ok. A ja skoro pola sata trebam. Dok skinem sminku, dok operem zube, dok se istusiram, posusim, obucem pidzamu proleti mi brzo vrijeme.. Ali ja bez toga ne mogu lijepo da spavam ni da se odmorim a njoj to izgleda bas puno smeta. Samo sto se sudarile nismo kad sam izasla
A na posluu sranje do sranja
Cistacici se Boga pitaj kako zabola sprica od 10 ml u nogu dok je nosila vrecu od smeca. Pa kako, sto se baca taj infektivni otpad u to smece, pa stala s dernjavom pa de vadi joj krv pa sranje totalno ispadamo svi neodgovorni i retardirani, od kud ta igla tu. Zena se uspanicila kuzim je u pravu je ali jebigaa
Pa za vrijeme posjete pacijent samo sto umro nije.Jedva su ga spasili. Kako je grozno kad se rodbina bas u tim situacijama zatekne tu
I jos dok sam se tusirala toliko sam pozurila da sam se porezala britvicom duz cijele noge kako sam potegla prema gore brzo
Sve bolje od boljeg danas nema sta
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8430 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

Da vidimMerlin246 wrote: 04 Mar 2020, 23:11 I jos dok sam se tusirala toliko sam pozurila da sam se porezala britvicom duz cijele noge kako sam potegla prema gore brzoSve bolje od boljeg danas nema sta
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2277 times
- Been thanked: 5479 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9861 times
- Been thanked: 16636 times
Tako meni kad sam bila trudna, pa isla doktoru i propisa mi infuziju.Joj kad me sestra ufatila, ne moze potrefit venu da si pita, jos na saci, one lijepe, ono taman, nisu ni izbacene pa da bjeze, bas se fino vide i lako uvest iglu.Izvinjava se, rekoh:"Sigurno si skoro pocela radit, razumijem".Kaze:"Pa eto, 3 godine."Vrag wrote: 04 Mar 2020, 22:03 Ovo nije zajebancija, ziva istina. Sjecam se jos da je medicinska sestra 3 puta nabadala venu i da je poslije 2 minute kad je dosao doktor pogledao ruku, pa pogledao nju, izvuce iglu i zabi u drugu ruku. I to sve bez komentara. Meni mozda bilo 15 godina
Inace, dobar jutar
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 574 times
- Been thanked: 1139 times
Dobrojutro, lijepi narode, lijep i uspješan dan želim i radnicima i neradnicima 
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
"A kad ulazite u kuće, vi ukućane njene pozdravite pozdravom od Alaha propisanim, blagoslovljenim i uljudnim."”
Forum je neka vrsta kuće i zato
Es-selamu alejkum!
I Dobro jutro i jeste li se naspavali kako ste danas i sta ste lijepo sanjali i želim vam diiiivan dan!

Forum je neka vrsta kuće i zato
Es-selamu alejkum!
I Dobro jutro i jeste li se naspavali kako ste danas i sta ste lijepo sanjali i želim vam diiiivan dan!