Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Kakav Obama Care to ti je najveci nasuk .Krokodil Behko wrote: 04 Mar 2020, 17:25Fuddo wrote: 04 Mar 2020, 15:33 Kod nas nakav staracki dom u Sietlu, mescini svi pomrli od ovog virusa.
TruNp jucer imo sastanak sa nakim farmaceutima i doktorima, ljudi mu govore da treba minimalno 18 mjeseci za vakcinu, on onog jednog zamal ne udavi...kae rodjo rodi je, izbori su ove godine.
A ja budale u pm
Trunf će to sve izliječiti.
Sad ima priliku, kad je Obamacare na samrti, ono baš da besplatno podijeli vakcine, ako ih i bude ove godine.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
Rektalnovrhbosnica wrote: 03 Mar 2020, 10:58kako su vam mjerili? laserom?Dori wrote: 03 Mar 2020, 10:52 Nama su sada u Banja Luci na aerodromu mjerili temperaturu kad smo sletili....U Swe nista....
Beni_dvosekundas wrote: 04 Mar 2020, 22:17ovakve tabele samo strasi raju, total cases i samo jedna brojka i nista dalje....treba malo bolje pogledati
Corona.JPG
i jos jedna fina tabela
corona2.JPG
https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar ... ium=Clanak
Pa grafika je prikaz stanja, svejedno ili u brojkama ili grafički. I pripadajući graf
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

- Mrachno
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Znaci kolege iz RS se usudile izaći u javnost s podacima. Bravo!

- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9668 times
- Been thanked: 8342 times
- Mrachno
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Od druga tetka ima kolegicu koja radi na KCUS i rekla joj da ima ali masoni, nindža kornjače ne dozvoljavaju da se to zna.
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.
Sudeći po praksi koja se inace sprovodu u ovakvim slučajevima, svugdje u svijetu, a kod nas pogotovo, imam svoje sumnje u tacnost svega što dolazi do javnosti u vidu informacija iz Ministarstva. Ovo uopće nije stvar zdravstva samo nego i politike.
Isto tako, ako se malo više posveti čitanju o tome kako sirila epidemija SARS, MERS npr , uporedi podatke koji su blii u javnosti tada i pisanje stručnjaka par godina poslije, vidi se znatna razlika.
Donekle shvatam i "razvodnjavanje" ovog eventualnog problema, zdravstvo je u krizi, ne treba dizati paniku i sve to Ali daleko od toga da se smije preferirati lezeran stav.
Ja lično smatram da se kod nas.ljudi ne plaše koronavirusa kao takvog, nego se zna da nam je zdravstvo loše i da bismo u slučaju epidemije skoro pa bili prepušteni sami sebi. To je moj utisak iz svega što vidim i znam.
Hej cao

- Zizi
- Forum [Bot]
Eto, taman da s ekipom s tvog fakulteta pokrenete neke promjene.
Imate uvid šta se dešava, budući ste liječnici, pa otvorite put ka efikasnijem rješavanju ovakvih zdravstvenih problema.
Pritisnite Čerkeza u ministarstvu zdravstva, da iznese istinite podatke
Imate uvid šta se dešava, budući ste liječnici, pa otvorite put ka efikasnijem rješavanju ovakvih zdravstvenih problema.
Pritisnite Čerkeza u ministarstvu zdravstva, da iznese istinite podatke

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nisu lijecnici
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Zizi wrote: 05 Mar 2020, 08:58 Eto, taman da s ekipom s tvog fakulteta pokrenete neke promjene.
Pritisnite Čerkeza u ministarstvu zdravstva, da iznese istinite podatke![]()
Odgovor ti je apsolutno produktivan i konstruktivan i plodonosan u smislu afirmacije teme

Meni je ova tema suviše ozbiljna da bih ti dala.odgovor u istom tonu.
A Ministarstvo će iznijeti podatke kakve želi i kada želi, a u točnost istih niko neće imati uvid. To je tako. Politika.

- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2273 times
- Been thanked: 5443 times
Ja sam cuo istu tu pricu od gremlina ispod trebevica

Fuck you a friendly note to start the day
- Zizi
- Forum [Bot]
Ozbiljna sam ja, samo očito nemaš petlju da to pokreneš.Iskra wrote: 05 Mar 2020, 09:07Zizi wrote: 05 Mar 2020, 08:58 Eto, taman da s ekipom s tvog fakulteta pokrenete neke promjene.
Pritisnite Čerkeza u ministarstvu zdravstva, da iznese istinite podatke![]()
Odgovor ti je apsolutno produktivan i konstruktivan i plodonosan u smislu afirmacije teme![]()
Meni je ova tema suviše ozbiljna da bih ti dala.odgovor u istom tonu.
A Ministarstvo će iznijeti podatke kakve želi i kada želi, a u točnost istih niko neće imati uvid. To je tako. Politika.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9601 times
- Been thanked: 11347 times