Moderators: spacebound, Duminjo
Hmm ... preuzmi nekad inicijativu i sjedni mu na lice.Snowie wrote: 04 Mar 2020, 18:29 Meni je problem sto sam ja submisivna, al bas i nikad ne bih zahtjevala od partnera da me oralno zadovolji![]()
Amater ... mene moras tjerati da je se kanim.Venera wrote: 04 Mar 2020, 18:35 ja sma doslovno u fazi forplay, taman se igra prsiticma sa njom, i kazem da ide nize , auuu , vidim mu na licu ono , poceo teze disati, udisati, ja stanem, i napravim dramu, ne vristanjem, vec odrzim govor , ali sa stavom![]()
Posle čovjek i ne zna gdje je stao. A ni sta htjeo ..greeneyes wrote: 05 Mar 2020, 07:35 Al' ova Venera terorizira ljubavnike. Cuj u po frke ona njemu ocitava bukvicu![]()
Gdje ima da se kupi?Odraz wrote: 05 Mar 2020, 08:08 Kupovati sampone za intimnu higijenu sa neutralnom PHd vrijednosti, ne insistirati na oralnom zadovoljavanju ako pijes antibiotike.![]()
hahahha John Cleese, hvala na upozorenju, nisma vise u hamerikamaJohn Cleese wrote: 04 Mar 2020, 19:27Samo se ti zezaj po tim tamo Amerikama...Venera wrote: 04 Mar 2020, 18:35
ja sma doslovno u fazi forplay, taman se igra prsiticma sa njom, i kazem da ide nize , auuu , vidim mu na licu ono , poceo teze disati, udisati, ja stanem, i napravim dramu, ne vristanjem, vec odrzim govor , ali sa stavom![]()
Sve do jednom, dok ne zabasas u drzavu gdje je taj bRezobrazluk krivicno djelo.
Orijentacije radi:
![]()
ali ti si par postova ranije ( na drugoj temi) izjasnio
??
Snowie u dm, ja koristim Afroditin kamilica
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests