Ja lose sanjala, sve glupost do gluposti i u jednom trenu cujem baca se Aja po podu. Uplasih se zbog epi napada koje je imala kad ona prica nesto, hoce da se probudim.
Eno je sad, hrce ko traktor, a ja..
Moderator: VIP

Pricas u snu, ne moze da spava od tebeuvijek_kontra wrote: 29 Feb 2020, 06:28 Logicno, zar ne?
Ja lose sanjala, sve glupost do gluposti i u jednom trenu cujem baca se Aja po podu. Uplasih se zbog epi napada koje je imala kad ona prica nesto, hoce da se probudim.
Eno je sad, hrce ko traktor, a ja..![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ako ga ne stavis na temu ko da ga nisi pravila ocmspacebound wrote: 05 Mar 2020, 08:36 ...sto nisam lijepo isjekla kolac, vec se kida kocka od kocke, i sad je neuredan, pa ne mogu slikat za temu![]()
![]()
Ma hajd nema veze, zamislit ćemo da je kljukusaspacebound wrote: 05 Mar 2020, 08:36 ...sto nisam lijepo isjekla kolac, vec se kida kocka od kocke, i sad je neuredan, pa ne mogu slikat za temu![]()
![]()

Čupava wrote: 05 Mar 2020, 08:46Ma hajd nema veze, zamislit ćemo da je kljukusaspacebound wrote: 05 Mar 2020, 08:36 ...sto nisam lijepo isjekla kolac, vec se kida kocka od kocke, i sad je neuredan, pa ne mogu slikat za temu![]()
![]()
![]()

Griz kocke, jednostavan, ukusan kolac.

Ali to ne znaci da nije jestivspacebound wrote: 05 Mar 2020, 08:36 ...sto nisam lijepo isjekla kolac, vec se kida kocka od kocke, i sad je neuredan, pa ne mogu slikat za temu![]()
![]()
Onda ovdje nek nas postede nek nas ne nerviraju
natrpaj da u case, i stavi slaga i tresnju na vrh... i reci ovaj se kup zove spejsspacebound wrote: 05 Mar 2020, 08:36 ...sto nisam lijepo isjekla kolac, vec se kida kocka od kocke, i sad je neuredan, pa ne mogu slikat za temu![]()
![]()

CaoMerlin246 wrote: 05 Mar 2020, 09:35 Sta je ovo Socratesu samo na Demokratskoj partiji visi![]()
Kako se bacio cigara jos gori postao![]()