Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
pojacana kontrola ulaska u bih
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
🐽
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
sto je tebe briga za mnom , ja sam Iskru odlicno razumjela
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
-
Venera
- Seksologinja

a joj jesi dosadan
-
Venera
- Seksologinja

Čupava wrote: 05 Mar 2020, 10:36 Niko ne priča o osobama koje su se izlijecile.. samo o zaraženim .. umrlim ..![]()
-
Venera
- Seksologinja

k'o dijareja
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Zato sto se ne zna da li su izljeceneČupava wrote: 05 Mar 2020, 10:36 Niko ne priča o osobama koje su se izlijecile.. samo o zaraženim .. umrlim ..![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2302 times
- Been thanked: 5603 times
pa izljecene osobe i takve vijesti ne stvarju paniku medju rajomČupava wrote: 05 Mar 2020, 10:36 Niko ne priča o osobama koje su se izlijecile.. samo o zaraženim .. umrlim ..![]()
Sta se ti plaho sikiras, smrt je prirodna selekcija, mislim ako ti corna virkan ne da spavati od razmisljanja, kako razmisljas o ljudima koji su madrknuli od Side, kolere, tuberkuloze, malarije, sars, mers, ebola......
Fuck you a friendly note to start the day
- insomnia
- Rđav kurac

Bosnjo najpametniji. Svi se urotili da njega drze u strahu al malo morgen. Italijani valjda budale. Svjesno srljaju u gubitke
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Pa znam da sa takvim vijestima ne stvaraju paniku, paniku su već napravili dovoljno . ..Beni_dvosekundas wrote: 05 Mar 2020, 10:45pa izljecene osobe i takve vijesti ne stvarju paniku medju rajomČupava wrote: 05 Mar 2020, 10:36 Niko ne priča o osobama koje su se izlijecile.. samo o zaraženim .. umrlim ..![]()
Sta se ti plaho sikiras, smrt je prirodna selekcija, mislim ako ti corna virkan ne da spavati od razmisljanja, kako razmisljas o ljudima koji su madrknuli od Side, kolere, tuberkuloze, malarije, sars, mers, ebola......
A da ti je djete u okruženju zaraženih vjerujem da bi i ti bio u panici..
.
- insomnia
- Rđav kurac

Ali ko stvara paniku, ko? U koji svrhu?
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Čitam komentar ispod članka, na klixu kaže neko, sve dok korona ubija stare i slabe to treba promatrati kao prirodno.
Allahu dragi pamet nam sačuvaj, za ostalo ćemo lahko!
Allahu dragi pamet nam sačuvaj, za ostalo ćemo lahko!
Iza SARS većina pacijenata je ostala sa trajnim oštećenjem pluća. Za korona se još ništa ne zna. Ili ne govore.
Ti malenoj prati stanje svakodnevno, termometriraj je dva puta na dan.
- insomnia
- Rđav kurac

Ima ali niko nije siguran kako ce se dalje odvijati
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9975 times
- Been thanked: 16826 times
- Status: Online
U Banjoj Luci koronavirusom zaražen otac, ali i njegovo dijete koje je išlo u školu
Press konferencija ministra zdravstva Republike SrpskeU Banjoj Luci koronavirusom zaražen otac, ali i njegovo dijete koje je išlo u školu
Kod stanovnika Banje Luke, koji je na radu u Italiji, i njegovog djeteta potvrđena je zaraza koronavirusom, potvrdio je ministar zdravlja i socijalne zaštite entiteta RS Alen Šeranić.
Na konferenciji za medije rečeno je da je pacijent smješten na Univerzitetskom kliničkom centru RS, da je dobrog općeg stanja, da je imao blagu temperaturu te da mu supruga i dijete žive u Banjoj Luci. Entitetski organi istakli su da nema mjesta panici, kao i da se problemu pristupa odgovorno.
Zatvorena škola u Banjoj Luci koju pohađa dječak zaražen koronavirusom
Ministar zdravlja i socijalne zaštite entiteta RS Alen Šeranić obratio se danas javnosti te kazao da je riječ o sredovječnoj osobi koja se javila službama u skladu s pravilima. Kako kaže, početkom sedmice urađeni su nalazi i virus je potvrđen, a pacijent je izolovan na UKC RS.
On je istakao da se pacijent osjeća dobro i da ovo nije ništa neočekivano, jer dosta ljudi iz BiH radi u Italiji, ali i da se može očekivati još slučajeva. Istakao je da su ostvareni kontakti s porodicom oboljelog i da je potvrđena zaraza koronavirusom kod djeteta.
Kako kaže, ostvareni su kontakti sa školom u koju dijete ide i pokušavaju ostvariti kontakt sa svim osobama s kojim su oboljeli bili u kontaktu. On je rekao da se i dijete osjeća dobro, a da pacijentova supruga nije pozitivna na koronavirus.
klix.ba
Press konferencija ministra zdravstva Republike SrpskeU Banjoj Luci koronavirusom zaražen otac, ali i njegovo dijete koje je išlo u školu
Kod stanovnika Banje Luke, koji je na radu u Italiji, i njegovog djeteta potvrđena je zaraza koronavirusom, potvrdio je ministar zdravlja i socijalne zaštite entiteta RS Alen Šeranić.
Na konferenciji za medije rečeno je da je pacijent smješten na Univerzitetskom kliničkom centru RS, da je dobrog općeg stanja, da je imao blagu temperaturu te da mu supruga i dijete žive u Banjoj Luci. Entitetski organi istakli su da nema mjesta panici, kao i da se problemu pristupa odgovorno.
Zatvorena škola u Banjoj Luci koju pohađa dječak zaražen koronavirusom
Ministar zdravlja i socijalne zaštite entiteta RS Alen Šeranić obratio se danas javnosti te kazao da je riječ o sredovječnoj osobi koja se javila službama u skladu s pravilima. Kako kaže, početkom sedmice urađeni su nalazi i virus je potvrđen, a pacijent je izolovan na UKC RS.
On je istakao da se pacijent osjeća dobro i da ovo nije ništa neočekivano, jer dosta ljudi iz BiH radi u Italiji, ali i da se može očekivati još slučajeva. Istakao je da su ostvareni kontakti s porodicom oboljelog i da je potvrđena zaraza koronavirusom kod djeteta.
Kako kaže, ostvareni su kontakti sa školom u koju dijete ide i pokušavaju ostvariti kontakt sa svim osobama s kojim su oboljeli bili u kontaktu. On je rekao da se i dijete osjeća dobro, a da pacijentova supruga nije pozitivna na koronavirus.
klix.ba
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.