probaj analni sa mnom, dobit ces krastavem po juznoj glavi

Moderator: VIP
probaj analni sa mnom, dobit ces krastavem po juznoj glavi
pa kad me proganjsa pola dana o analanom, razumljivo, da cu ovako nesto zakljuciti
Hajd zajebancija.. Nema veze.
zasto ti ne volis analni
Reč je o kolaču napravljenom od prhkog testa, čokoladnog krema s aromom cveta pomorandže, a u izlogu u kojem je izložen istaknuto je da jedan "koronavirus" i kafa koštaju evro i po, prenosi lokalni list "La Voče di Đenova".
Malo sto penis nema nekog osjecaja osim tjeskobe i Malo vise zbog higijene.
A mozda Ima neko zanimljivo iskustvo koje želim cutiSnowie wrote: 05 Mar 2020, 13:38 Mozda jednostavno ne voli jer eto ne voli, drzi se svojih principa
Bas mora da ima neki poseban razlog sto ne voli![]()
ama znam zasto vi volite, ali pitalal sma te, da li volis da ti se stavi nesto u anus, to rade pojeidni hetero parovi
ma cijela parodija sa korona visruosm postjae odvratnaČupava wrote: 05 Mar 2020, 13:28
Reč je o kolaču napravljenom od prhkog testa, čokoladnog krema s aromom cveta pomorandže, a u izlogu u kojem je izložen istaknuto je da jedan "koronavirus" i kafa koštaju evro i po, prenosi lokalni list "La Voče di Đenova".
Bgm si ti Meni za jednu obuku al samo prakticnu.Venera wrote: 05 Mar 2020, 13:43ama znam zasto vi volite, ali pitalal sma te, da li volis da ti se stavi nesto u anus, to rade pojeidni hetero paroviDuminjo wrote: 05 Mar 2020, 13:35
Malo sto penis nema nekog osjecaja osim tjeskobe i Malo vise zbog higijene.
Ti?![]()
Hocul docekat danas odgovor![]()
![]()
pa penis je prsirok i nudoban u dbeleom crijevu , sam otvor anusa ima misice , a kod istog dijela kontrakcije su odlicne, ali dublje rovanje po debelom crijevu mi je jednsotavno odvratno , debelo crijevo nema nerve, nema osjecaja,nema okolnih misica , i za zenu moze biti opsano ( medicniar si, znas o cemu pisem)
jedan prst u anus je dovoljan![]()
ti si sprman da ti ubacim dildo ili strap on u anusDuminjo wrote: 05 Mar 2020, 13:45Bgm si ti Meni za jednu obuku al samo prakticnu.Venera wrote: 05 Mar 2020, 13:43
ama znam zasto vi volite, ali pitalal sma te, da li volis da ti se stavi nesto u anus, to rade pojeidni hetero parovi![]()
pa penis je prsirok i nudoban u dbeleom crijevu , sam otvor anusa ima misice , a kod istog dijela kontrakcije su odlicne, ali dublje rovanje po debelom crijevu mi je jednsotavno odvratno , debelo crijevo nema nerve, nema osjecaja,nema okolnih misica , i za zenu moze biti opsano ( medicniar si, znas o cemu pisem)
jedan prst u anus je dovoljan![]()
ne, ja ne uvjeravam zene koje vole anlani
Ne mijesaj guzice
anus je anus, moj tvoj, nema razlike
osim što nas jebete u mozak ovuda satima, pitam se da li imate ikakav sex, pa makar i moždani.
bez analnog seksa, ostalo je sve IN