Moderator: VIP
ma nisu sličniČupava wrote: 05 Mar 2020, 16:31 Kako su mi avatari u Lanci i Storma slični .. uvjek moram bolje gledati ..![]()
Pa već radim tako... nedaj Boze da mu odeSalko_dvominutaš wrote: 05 Mar 2020, 16:34ma nisu sličniČupava wrote: 05 Mar 2020, 16:31 Kako su mi avatari u Lanci i Storma slični .. uvjek moram bolje gledati ..![]()
isti
al to me naučilo da gledam prvo ko piše pa onda da kometarišem
![]()
Čupava wrote: 05 Mar 2020, 16:36Pa već radim tako... nedaj Boze da mu odeSalko_dvominutaš wrote: 05 Mar 2020, 16:34
ma nisu slični
isti
al to me naučilo da gledam prvo ko piše pa onda da kometarišem
![]()
koji sam za Lanci predvidjela.... :balja a hakd dokazi da me vid ponekad zeza
![]()
šefceIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:40Čupava wrote: 05 Mar 2020, 16:36
Pa već radim tako... nedaj Boze da mu odekoji sam za Lanci predvidjela.... :balja a hakd dokazi da me vid ponekad zeza
![]()
Slabost vida mogla bi dokazati samo pred neovisnom ljekarskom komisijom sastavljenom od ljekara koje ja odredim i koji bi oostupak obrade pacijenta tj tebe, obavljali uz moju prisutnost . Naravno nalaz bi trebalo ponoviti dva puta i poslati na konzilijarnu konsultaciju.
Ili bih te jednostavno prebila. Ne znam. Vidjela.bih već
![]()
Salko_dvominutaš wrote: 05 Mar 2020, 16:42šefceIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:40
Slabost vida mogla bi dokazati samo pred neovisnom ljekarskom komisijom sastavljenom od ljekara koje ja odredim i koji bi oostupak obrade pacijenta tj tebe, obavljali uz moju prisutnost . Naravno nalaz bi trebalo ponoviti dva puta i poslati na konzilijarnu konsultaciju.
![]()
vidiš bona da ne vidim ni ja a bome ni čupa.
Čak sam jutros predlagao sam sebi stručnu pomoć kod okuliste i psihijatra...
eto nek ti kaže storm
![]()
Ne vjerujem da joj je neka plataElTriconi wrote: 05 Mar 2020, 16:43 Boga mu poljubim kae mi danas jedan kolega ona nova sto radi u restoranu moj broj, kae pozuri dok nisi skroz osjedio![]()
Zato sam ja pažljivaIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:40Čupava wrote: 05 Mar 2020, 16:36
Pa već radim tako... nedaj Boze da mu odekoji sam za Lanci predvidjela.... :balja a hakd dokazi da me vid ponekad zeza
![]()
![]()
ma nije mi propisala dobru diptrijuIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:45Salko_dvominutaš wrote: 05 Mar 2020, 16:42
šefce
vidiš bona da ne vidim ni ja a bome ni čupa.
Čak sam jutros predlagao sam sebi stručnu pomoć kod okuliste i psihijatra...
eto nek ti kaže storm
![]()
Šta će ti okulista imaš ženu.kod nas ionako svako drugi pacijent ide u apoteka na konzultacije.
![]()
Čupava wrote: 05 Mar 2020, 16:46Zato sam ja pažljivaIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:40
![]()
Znam da mi ne bi bilo lahko dokazati da sam ne namjerno
postala.
I ti si jedva vrsta krvosrka :valja
Al me utjesispacebound wrote: 05 Mar 2020, 16:45Ne vjerujem da joj je neka plataElTriconi wrote: 05 Mar 2020, 16:43 Boga mu poljubim kae mi danas jedan kolega ona nova sto radi u restoranu moj broj, kae pozuri dok nisi skroz osjedio![]()
![]()
![]()
Čupava wrote: 05 Mar 2020, 16:46Zato sam ja pažljivaIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:40
![]()
Znam da mi ne bi bilo lahko dokazati da sam ne namjerno
postala.
I ti si jedva vrsta krvosrka![]()
Bolje ti je da odmah pogledas istinu u ociElTriconi wrote: 05 Mar 2020, 16:49Al me utjesi![]()
Neka, skupa cemo plakat nad sudbinom kletom, ja jer ne mogu luksuzit kolko mi je cejf a ona sto joj je plata duplo manja![]()
Zato ja smijem reci sve sto on ne smijeIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:50Čupava wrote: 05 Mar 2020, 16:46
Zato sam ja pažljivaZnam da mi ne bi bilo lahko dokazati da sam ne namjerno
postala.
Ja mislim da se storm.slaze s tobom, mada ne smije reći.![]()
Kaže kad je svadja u pitanju da sam jako kooperativna i odlicno surađujem. Valjda to znači da sam.zlo i naopako![]()
Pita mene jutros maliČupava wrote: 05 Mar 2020, 16:46
Zato sam ja pažljivaZnam da mi ne bi bilo lahko dokazati da sam ne namjerno
postala.
pa zato sto si kooperativna, iance je storm jarac jedna kroz jedanIskra wrote: 05 Mar 2020, 16:50
Kaže kad je svadja u pitanju da sam jako kooperativna i odlicno surađujem. Valjda to znači da sam.zlo i naopako![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 20 guests